Şimdi Ara

KIŞLIK LASTİK İNCELEMESİ: SAVA ESKİMO S3+ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
3
Favori
38.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    tamam hocam sağolun bir arayayım bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan7621

sava mı hocam.nerden aldınız
    bana da 215 55 17 lazım uygun alan varsa paylaşım yapabilir.
    Ben de Şaşmaz'daki Ercan Lastik'ten aldım.

Şaşmaz'a İstanbul Yolu tarafından girince ilk göbekte, köşedeki Goodyear Bayisi.

İletişim Bilgileri :
    (0312) 278 47 45
  • Benimde bu 3. kışım sava ile dün Kayseri ye az miktarda kar yağdı ben de bugun söküp taktım hala yumuşak ve sessiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • B-Suv ve 4x2 aracım için Sava 215/55 R17 98V XL Eskimo HP2 Kış Lastiği düşünüyorum, tavsiye eder misiniz?
    sanırım istanbul için işimi görür ama arada sağa sola gitmek istesek, bolu uludağ felan sıkıntı yaşar mıyım araç 4x2?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kvadankpakal

B-Suv ve 4x2 aracım için Sava 215/55 R17 98V XL Eskimo HP2 Kış Lastiği düşünüyorum, tavsiye eder misiniz?
    sanırım istanbul için işimi görür ama arada sağa sola gitmek istesek, bolu uludağ felan sıkıntı yaşar mıyım araç 4x2?
    test sonuçları, etiket değerleri belli hocam. Pahalı bir lastikten fazla bir farkı yok. Yani boluda bir lastik ile çıkarken, bununla yolda kalmayacaksınız.
  • mr.big kullanıcısına yanıt
    eyvallah üstad
  • Ben de savaları ilk kez çarşambayı perşembeye bağlayan gece saat 00:00 ile 02:30 arasında deneme fırsatı buldum. (Ankara'ya iyi kar yağdı o gün, hatta ilerleyen saatlerde dona çekti) Buz olmadığı için deneyemedim ama sokak aralarındaki karlı yollarda ve caddelerdeki ıslak ama kar yağışı altında gayet tatmin edici ve güven verici bir yol tutuşu vardı. Zaten sessiz bir lastik, kış şartlarında da sanırım üzmeyecek, iyi ki almışım.
  • ben de 195.65.15 kış lastiği bakıyorum..sava hepsiburada da tanesi 200 lira, good year ug 9 ise anlara şaşmaz da bir bayi de 225 lira.. etiket değerleri C C...hangisini tercih etmeli.

sava taksitli alınabiliyor,goodyear ug9 nakit alınacak...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen hafta kar yağınca deneme şansım oldu. Gerçekten beklenenden çok üstün performans verdi. Geçen senenin lastiği bu sene ilk kez kullanıyorum tek kelime ile müthiş. Karda hiç zorlanmadan çok dik yokuşları çıktım. Sabah işe giderken hava eksi 8 derecede hemen yer yer buzdu. Yine buz üzerinde de gayet tatmin edici. Birçok aracın cikamadıgi buzlu tatlı yokuşları çıktım.

Tavsiye ederim.

205 55 16 ölçüsündeki lastiğin tanesini 210 lira gibi bir fiyata almıştım gittigidiyordan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Murat_5320

Geçen hafta kar yağınca deneme şansım oldu. Gerçekten beklenenden çok üstün performans verdi. Geçen senenin lastiği bu sene ilk kez kullanıyorum tek kelime ile müthiş. Karda hiç zorlanmadan çok dik yokuşları çıktım. Sabah işe giderken hava eksi 8 derecede hemen yer yer buzdu. Yine buz üzerinde de gayet tatmin edici. Birçok aracın cikamadıgi buzlu tatlı yokuşları çıktım.

Tavsiye ederim.

205 55 16 ölçüsündeki lastiğin tanesini 210 lira gibi bir fiyata almıştım gittigidiyordan.
    Aynı ebata bugün 275 tl fiyat aldım. Siz 210 tl.fiyatı nerden ne zaman aldınız ?. Birde hp 2 mi 3 mü yanlışlık olmasın diye soruyorum, aldığınız fiyat çok çok uygun .

• quote:

Orijinalden alıntı: orhan1461

Aynı ebata bugün 275 tl fiyat aldım. Siz 210 tl.fiyatı nerden ne zaman aldınız ?. Birde hp 2 mi 3 mü yanlışlık olmasın diye soruyorum, aldığınız fiyat çok çok uygun .

Alıntıları Göster
    Sava eskimo S3 + aldım ben hp serisi değil. 2 ay kadar önce gittigidiyordan almıştım. 2017 üretim idi.

Dün yine bir yoğun kar yağışı oldu allaha şükür yine üzmedi beni lastik. Ciddi anlamda iyi. Bristone kış lastiklerinden sonra çok çok iyi geldi bana.

• Buradaki yorumlardan etkilenip bugün 2 arkadaş gidip bu lastiklerden aldık.

250 tl/adet, takma ve balans ücretsiz. İlk mesajdaki fiyat tam üç sene öncesine ait ve şimdikinin yarısı

• Sava lastikleri bugün binanın otoparkındaki ve sokaktaki tahta gibi buz kütlesi üzerinde de denedim. Gitmesi gereken yerde gidiyor, durması gereken yerde duruyor. Gerçekten güven verdi bana, tereddütle çıkmıştım evden. Buz üzerinde kış lastiği de olsa kayar deniyordu yorumlarda ama öyle olmadı. Lastik resmen yola yapıştı. Hoş binanın otoparkı, ara sokak derken caddeye en fazla 100 mt buzlu yol vardı ama lastik görevini yaptı.
  • MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt
    kış lastiği buzda kayıyor diyenler kendini avutuyor. yada eski,kötü lastik kullanıyorlar.
  • Hepsiburada da 4000 liraya kadar(tanesi) lastikler var..nasıl bir piyasa anlamak mümkün değil

• merhaba arkadaşlar 2 lastik arasında kararsız kaldım.

Sava ESKİMO HP 2 98V 215/55R17 KIŞ LASTİĞİ
    PETLAS 215/55 R17 98V RF TL M+S, SF SNOWMASTER W651 KIŞ -2019

urun.n11.com
    Petlas 215/55 R17 98v Rf Tl M+s, Sf Snowmaster W651 Kış -2019 - n11.com
    https://urun.n11.com/oto-lastik/petlas-21555-r17-98v-rf-tl-ms-sf-snowmaster-w651-kis-2019-P173908500

• aynı ebatta Eskimo s3+ etiket değerleri 2019 itibariyle C, C 71db olarak geçiyor.

bilginize.

• selamlar 225 60 17 sava eskimo kışlık lastik almayı düşünüyorum kullananlar memnun mu araç 4x2 suv olduğu için 1700 kg ve bir sorun yaşarmıyız? kullananlar memnun mu acaba?
    saygılarımla
  • cimbom38 kullanıcısına yanıt
    selamlar petlas ın çabuk sertleştiği yönünde forumda yazılar mevcut.Sava da kullananlar genelde memnunlar.Ben de sava düşünüyorum.Petlas benim istedğim ebatta üst sınıf lastiklerle fiyat neredeyse birbirine çok yakın ama sava f/p lastiği gibi duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr112

selamlar petlas ın çabuk sertleştiği yönünde forumda yazılar mevcut.Sava da kullananlar genelde memnunlar.Ben de sava düşünüyorum.Petlas benim istedğim ebatta üst sınıf lastiklerle fiyat neredeyse birbirine çok yakın ama sava f/p lastiği gibi duruyor.
    Ben savaya karar verdim.Uygun fiyata bakıyorum.İnternetten veya bulunduğum ilden kayseriden bayide aynı fiyata yakın bulursam almak istiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.