Şimdi Ara

Kışlık lastik için yedek jant takımı ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Web de tatmin edici bilgi olmadığı için konu açtım.

Aracıma kelepir fiyata, orjinal çıkma, sıfır ayarında 17 inç alüminyum alaşımlı jant buldum (400 tl)

Önümüzdeki aylarda kışlık lastik almayı düşünüyorum.

Merak ettiğim bir kaç konu var:

1-Mevsim değişimlerinde aynı janta sök tak yapmanın zararı var mıdır? Jant ve lastiklerde deformasyon olur mu, veya ömrünü azaltır mı?

2-Eğer jantları alıp, lastikleri kendim değiştirsem; illaki balans ayarıda yaptırmak gerekli midir?

3-Yeni aldığım jantları boyatmam mümkün mü? Verimli kullanılabilir mi?

• kullandığım golf'ün üzerindeki 15'' orijinal jantlara kışlık lastik aldım kışın bunları kullanıyorum
    eğer 2-3 yılda kışlıkları bitiriyorsanız 1 kere 4 lastiğe balans yaptırmanız yeterli olacaktır diye düşünüyorum

jantların her seferinde kışlık ve yazlık için sök tak yapılması elbette janta az miktar da olsa zarar verecektir
    alacağınız jantları boyatabilirsiniz fakat alçağınız jantta kaynak , kırık vs olmamasına özen gösterin
    kaynak yapılmış veya işlem görmüş jant almayın

fakat 17'' kışlık için bence fazla eğer aracınızın yazlıkları 18 ise alınabilir fakat değilse jant ölçünüzün 1
    inç altını almanız daha iyi olacaktır teker çapını değiştirmemek şartıyla örneğin;
    kışlıklarım 195-65-15 yazlıklarım ise 205-55-16 bu iki ölçü çap açısından birbirine çok yakın

• ben sıfır corolla aracımın jatlarını degistirdim 16' kapaklı jantları da ( 4 adet jant - bijon- kapak ) adanada kışlık lastik sorunu olmadığı için uygun fiyata satacağım adana ve kayseri için elden teslim edebilirim ilgilenen olursa pm atabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ifcoskun

ben sıfır corolla aracımın jatlarını degistirdim 16' kapaklı jantları da ( 4 adet jant - bijon- kapak ) adanada kışlık lastik sorunu olmadığı için uygun fiyata satacağım adana ve kayseri için elden teslim edebilirim ilgilenen olursa pm atabilir.

Alüminyum alaşımlı 17 jant düşünüyorum.Avensise 16 inç kapaklı jant komik kaçar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• en azindan sökme takma parasi vermezsiniz ve balansı istediğiniz zaman yaptirirsiniz. geçen sene kış başında sökme takma, balans icin 60 lira almislardi ve sira beklemistim. rahat zamanda pazarlik şansınız olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetyilmaz77 -- 13 Ağustos 2014; 8:58:44 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Clio 4 Jant ve Lastik Seçimi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.