Şimdi Ara

Kışlık bot arayanlar (The north face)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
17.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kış için bot araştırıyordum aradığım özellikler ayağı sıcak tutması,su ve kar geçirmemesi,yağmurda ve karda kaymaması,ve tipinin güzel olması (columbia v.s tarzı botlar gibi kaba olmaması)bu markayı buldum resimdeki botun tipi oldukça hoşuma gitti fiyatıda 220-250 TL arası değişiyor.Diğer botlar gibi kaba değil,bu markayı kullanan varmı aranızda tavsiye eder misiniz?

Merak edenler için botun marka ve modeli The north face berkeley 68

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnLyHack -- 8 Kasım 2012; 22:55:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güzelmiş

•  Kışlık bot arayanlar (The north face)

şu daha güzel geldi gözüme
  • the north face tekstil ürünleri çok çok iyidir ben kullanıyorum ama ayakkabı için aynısı geçerli değil. north face, jack wolfskin gibi markaların botlarını cidden hiç tavsiye etmem. ama kıyafetlerini gönül rahatlığıyla alın kullanın paranızın hakkını verir. colombia ise marka olarak lc waikikiden bikaç tık üstte bi marka onun hiç bişeyini almayın.

not: dağcıyım hep bu markalarla iç içeyim

edit: haa ben kuru zeminde giyicem sürekli, ıslak zemine veya kara buza basmicam diyosan al giy.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtillaHuN -- 8 Kasım 2012; 23:03:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AtillaHuN

the north face tekstil ürünleri çok çok iyidir ben kullanıyorum ama ayakkabı için aynısı geçerli değil. north face, jack wolfskin gibi markaların botlarını cidden hiç tavsiye etmem. ama kıyafetlerini gönül rahatlığıyla alın kullanın paranızın hakkını verir. colombia ise marka olarak lc waikikiden bikaç tık üstte bi marka onun hiç bişeyini almayın.

edit: haa ben kuru zeminde giyicem sürekli, ıslak zemine veya kara buza basmicam diyosan al giy.

kışlık ayakkabı ne önerirsin peki?
    jack wolfskin var şuan 3. senesi.ayakkabı su aldı.texapore lu modellerden.tabanı ile üstünün birleştiği yerden girdi sanırım.ayakkabının tabanı içindeki texapore kaplamayı aşındırmış.o yüzden girmişte olabilir.pattex ile yapıştırdım saç kurutma makinesi ile ısıtıp.esnek bi yapı aldı yapıştırıcı baya iyi oldu.

konudaki ayakkabıya gelince.zor koşullara dayanmaz gibi geliyo.ben bütün ayakta sayılırım yinede iyi dayanda.bisikletin pedalına sürtmekte dikişlerinin bi sırası eridi :)
    resimlerden gördüğüm kadarıyla görünüşü güzel sıcakta tutar ama .çok düzgün kullanmalısın.tabanını hiç gözüm tutmadı :)

• Ayakkabı sektöründeyim iğneden ipliğe anlarım deriden kumaşa malzemeden tabana imalatta dahil onuda geçtim çalıştığımız ustalar emeğini veriyor eliyle yapıyor özenerek ve giyilebilir dört dörtlük diyeceğiniz en baba deri ayakkabıyı 45 liraya imal ediyor ki bu bizim toptan satışımız direk imalatına girersen bunu 30'a imal ediyor ben anlamıyorum arkadaş 250 liralık neyi var bu ayakkabının. Hadi yine bu iyi milyarlara satılan ayakkabılara ne demeli ? Adidas'da da çalıştım o milletin severek aldığı sağlam dediği superstarın bize gelişi 60 ile 65 arasıydı ki biz 2. eliz İstanbul distribütörü onu kaça getiriyor Allah bilir satıyorduk 140-160 lira yazık yahu. Çin de bunu malzeme işçilik dahil maximum 10 dolara imal ediyorlardır ki pahalı bile söyledim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

quote:

Orijinalden alıntı: AtillaHuN

the north face tekstil ürünleri çok çok iyidir ben kullanıyorum ama ayakkabı için aynısı geçerli değil. north face, jack wolfskin gibi markaların botlarını cidden hiç tavsiye etmem. ama kıyafetlerini gönül rahatlığıyla alın kullanın paranızın hakkını verir. colombia ise marka olarak lc waikikiden bikaç tık üstte bi marka onun hiç bişeyini almayın.

jack wolfskin var şuan 3. senesi.ayakkabı su aldı.texapore lu modellerden.tabanı ile üstünün birleştiği yerden girdi sanırım.ayakkabının tabanı içindeki texapore kaplamayı aşındırmış.o yüzden girmişte olabilir.pattex ile yapıştırdım saç kurutma makinesi ile ısıtıp.esnek bi yapı aldı yapıştırıcı baya iyi oldu.

konudaki ayakkabıya gelince.zor koşullara dayanmaz gibi geliyo.ben bütün ayakta sayılırım yinede iyi dayanda.bisikletin pedalına sürtmekte dikişlerinin bi sırası eridi :)
    resimlerden gördüğüm kadarıyla görünüşü güzel sıcakta tutar ama .çok düzgün kullanmalısın.tabanını hiç gözüm tutmadı :)

Aynen bende merak ettim ne önerirsin ?

• Son moda cihazlarda görmüştüm kadın güzel diyordu. Hatta birincide olmuş olabilir tam hatırlamıyorum

• http://www.zizigo.com/skechers-sergeants-verdict-4442-106310
    Şu linkteki var bende.Bugün test ettim.Ayaklarımı sıcak tutuyor.Yağmurda kaymadı.Büyük ihtimal karda da kaymaz.Water proof özelliği de var.

(3 kişiye aldırdım.Bakalım sayı artacak mı ?)
  • 250 liraya satılanlar tam keriz kandırmaca

BM askerlerinin çölde giydiği botlar bile 185 lira
    http://www.askeriavurunleri.com/MAGNUM-COBRA-SIDE-ZIP-V1-COL-BOTU,PR-1010.html

• gönül rahatlığıyla alabilirsin the north face ve jack wolfskin sağlam markalardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

quote:

Orijinalden alıntı: dead_game

Aynen bende merak ettim ne önerirsin ?

valla arkadaşlar la sportiva tibet modeli var 2 tane. türkiyede kalan son eski la sportivalar. dağcı kesimin işine yaramayan bi ayakkabı olduğu için dağcılar bu modeli almadı hiç. normal insanlar da öyle bi markadan haberdar değil zaten. 4/2 taban şehirde giymek için pek konforlu olmaz. zamanla gene yumuşar ama başlarda biraz ağlatır. biraz da ağır kaçar ayakkabı ama çocuklarınıza kadar bırakırsınız şerefsizim la sportivanın 2 sene önce 200tl ye filan düşen ayakkabıları bugün türkiyeye 1000tl den giriyo. öyle şuanki fiyatlarına aldanmamak lazım tüm modelleri kapış kapış gitti.

bu ayakkabıyı es kaza alan filan olursa aldıkları yerde makalu modelinden kalmışsa ellerinde bana bi haber etsin lütfen

• Bir Türk bot firması İngiliz Ordusu'nun ihalesini kazanmıştı. Türkiye'de de gayet kaliteli ayakkabılar üretiliyor, North Face'e falan abartılı para vermeye gerek yok.
  • Adidas eqt runbox sipariş ettim bugün barcin.com'dan umarım sağlam bisi çıkar.

• http://www.ayakkabitrend.com/the_north_face-erkek-bot-chilkats_demitasse_kahverengi_koyu.html bu modelin siyahını kullanmaktayım yağmur kar vs hiç bişey geçirmez 1 senedir kullanıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.