Bildirim
Kışlık Ayakkabı (Malum Kar Geliyor)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
greyder merdane ayakkabı aldım gayet sıcak tutuyor... -
@By Asphyxia
O tarz ayakkabılar pek hoşuma gitmiyor nedense o üstteki pumadan kullanan varmı acaba.. -
-
en güzeli kaymaz yanmaz vede moda :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karasimsek06 -- 4 Aralık 2010; 3:19:59 > -
@Amedra
Kangal
Bu arada üşenmeden foto filan çekmişsin eline sağlık.Bulursan link bekliyorum.
Güzel ayakkabıya benziyor. -
valla şanslısın çünki o sırada telefonumdan müzik aktarımı yapıyordum hazır elimdeyken halledeyim dedim :D -
tek geçerim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi troy -- 4 Aralık 2010; 3:39:00 > -
quote:
Orijinalden alıntı: troy
tek geçerim
Güzel ayakkabı fakat bot giymeyi pek sevmiyorum dedigim gibi.
Zevkler ve renkler tartışılmaz.
-
param olsada bende alsam -
quote:
Orijinalden alıntı: ch4ylak
param olsada bende alsam
Farklı önerisi olan? -
up -
usta öneri bekleme ben alacağım zaman aklımda şekli şemalini belirlemiştim ''çok spor kaçmasın çokda bot gibi durmasın'' diye gittiğim gün buldum sende az çık hava al alışveriş merkezlerinde mağaza mağaza gez uygun olanını bul en uygun fiyatları flo da bulabilirsin 150+ istersen reebok gibi markalara bak olmadı internetten satış yapan siteler boşuna durmuyor.
umarım önerilerinde yardımcı olabilmişimdir ^^ -
quote:
Orijinalden alıntı: By Asphyxia
Valla bu ayakkabı güzelmiş. Fiyatı nedir? Geçen hafta New Balance aldım çok rahat ve dayanıklı.
Resmen pazar malı gibi duruyor asics tigerda aynı halt..tabi zevk meselesi -
quote:
Orijinalden alıntı: Amedra
usta öneri bekleme ben alacağım zaman aklımda şekli şemalini belirlemiştim ''çok spor kaçmasın çokda bot gibi durmasın'' diye gittiğim gün buldum sende az çık hava al alışveriş merkezlerinde mağaza mağaza gez uygun olanını bul en uygun fiyatları flo da bulabilirsin 150+ istersen reebok gibi markalara bak olmadı internetten satış yapan siteler boşuna durmuyor.
umarım önerilerinde yardımcı olabilmişimdir ^^
Büyük ihtimal öyle yapicam.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X