Şimdi Ara

Kışla Yaz Arasındaki Depresif Zaman

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Acayip kötü oluyor hayattan hiç bir tat almıyorsun hiç bir şey yapasın gelmiyor. Ta ki yazın o cıvık sıcağı gelene kadar yazın sanki mutsuz olmamak lazımmış gibi gelir ulen ne eğlendik 10 saat şıp diye geçti. Muhabbet çok iyi sardı bir çay dahamı içsek derken saate bakarsın sabahın 5i olmuş 2 saat sonra işe gitmek için kalkma saatidir. Ama şu tahmini 1.5 2 Ay süren dönem insanı acayip bunaltır bu biraz güzün başlangıcındada oluşur ama bunun kadar olmaz.

• Bence cok guzel bi zaman, yazin bitisi daha kotu
  • En sevdiğim ay mayıs ayı yanmadan denize girebildiğim güneşin altında rahat dolaşabildiğim tek ay
  • @Ninamarok
    Yaz artık baydığından insanların hoşuna bile giden bir zamandır.
    @IamjustaAdmin
    Olayı sadece birşeye indirgemeyelim.
  • Şimdi daha mı iyi soğukta dışarı çıkılmıyor sokaklar bomboş acayip sıkılıyorum ama yazın ortalık kavrulsa bile o sıcakta kavrulduktan sonra bir gölge bulup altına saklanmak paha biçilemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krj1c2

Şimdi daha mı iyi soğukta dışarı çıkılmıyor sokaklar bomboş acayip sıkılıyorum ama yazın ortalık kavrulsa bile o sıcakta kavrulduktan sonra bir gölge bulup altına saklanmak paha biçilemez.

Tam okumamaşsın galiba çünkü ben yazın en zevkli mevsim olduğunu belirttim. Kastettiğim zaman dilimi baharın bir bölümü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feyyaz Işık

quote:

Orijinalden alıntı: Krj1c2

Şimdi daha mı iyi soğukta dışarı çıkılmıyor sokaklar bomboş acayip sıkılıyorum ama yazın ortalık kavrulsa bile o sıcakta kavrulduktan sonra bir gölge bulup altına saklanmak paha biçilemez.

Tam okumamaşsın galiba çünkü ben yazın en zevkli mevsim olduğunu belirttim. Kastettiğim zaman dilimi baharın bir bölümü.

Evet tam okumadım haklısın mart nisan ve mayısın bir bölümü çok zevksiz geçiyor hava güneşli değilse.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o değil de ben şu yazın bitişi böyle havaların hafif serinlemeye başladığı zaman hava da kapalı oluyor bir de tam intihara meyilli oluyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.