Şimdi Ara

Kıskançlıktan Deli Olucam(Kız Meselesi)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar özet halinde hızlı anlatıcam durumumu.Bu sene sınıftan bir kıza aşık oldum.Neyse araya arkadaş sokarak falan ağzını arattım.Sonuç olarak beni arkadaş olarak görüyormuş neyse eyvallah dedik yapıcak bişi yok.Şimdi sınıftan bir çocukda o kızdan hoşlanıyor.Çocuk iyi arkadaşım bide.Neyse ben bu ikisini gördükçe deli oluyorum moralim bozuluyor.Yani cuma günü falan çocuk kızın saçıyla oynuyordu böyle.Gidip o elini kırıp cebine koyasım geldi resmen ya.Hele tenefüslerde birlikte konuşuyorlar birlikte dolaşıyorlar falan.Sosyal ağda bile onların yazışmalarını gördükçe deliye dönüyorum.Bide aynı sınıftayız.Sabahtan akşama kadar öyle mal gibi bunları izliyorum.İçim gidiyor vallahi ya.Herhalde çıkmaya başlarlarsa ne yaparım bilmiyorum.Kızda biliyor benim onu sevdiğimi kıskandığımı anlıyor mu emin değilim ama niye davranıyor anlamıyorum.Benim gibi durumu olanlar var mı siz napıyorsunuz böyle zamanlarda nasıl kurtulurur ya?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedBuLL008 -- 30 Kasım 2013; 13:48:42 >

• Behzat Ç - Harun , Eda , Selim 3lemesi.
  • Kız seni kıskandırmak için yakın arkadaşınla vakit geçiriyordur zaten. Eğer arkadaşın da o kızdan hoşlandığını biliyorsa ikisinden de yâr olmaz sana, boşver gitsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sâlim

Kız seni kıskandırmak için yakın arkadaşınla vakit geçiriyordur zaten. Eğer arkadaşın da o kızdan hoşlandığını biliyorsa ikisinden de yâr olmaz sana, boşver gitsin.

hayır o arkadaşım kızdan hoşlandığımı bilmiyor.Ama kız öyle beni kıskandırmak için yapmıyor galiba.Yani hep konuşmaya onu seven arkadaşım gidiyor.Onun yanına gidip sohbet acıyor tenefüslerde falan o cağırıyor kızı.Tek korkum kızda ondan hoşlanırsa ve cıkmaya başlarlarsa herhalde ben biterim ya daha şimdiden durum böyle :D
  • sen başta hatayı yapmışsın araya eleman sokarak, bu liseli kızların geneli özgüven arar erkekte hele bide az biraz güzelse ve bunun farkındaysa öle arkadaş sokmayla filan olmaz, muhabbet kurup ilerletmen lazımdı tak diye çıkma teklifi çoğunlukla geri teper
  • yapabileceğin hiçbir şey yok unutmaya çalış..
  • çivi çiviyi sökeeeeer
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MysticDesign

sen başta hatayı yapmışsın araya eleman sokarak, bu liseli kızların geneli özgüven arar erkekte hele bide az biraz güzelse ve bunun farkındaysa öle arkadaş sokmayla filan olmaz, muhabbet kurup ilerletmen lazımdı tak diye çıkma teklifi çoğunlukla geri teper

Evet haklısın galiba.Kız sınıfın en güzel kızı.(Bana göre okulun ama ne kadar objektifim bilmiyorum :D) Ben bununla başta baya iyiydim konuşuyorduk falan.Neyse iki kere kanka dedi bana okulun başlarında :( Neyse ben sonra sevdiğimi belli ettim sonra onun kankasına söyledim o da gitti buna söyledi.Sonra kız benden uzaklaştı selam vermeyeye başladı.Sohbet etmeye hiç gelmedi.Bende unutmak için onunla konuşmayı kestim.Bakmamaya çalıştım falan.Sonra eskisi kadar canım acımıyordu yavaş yavaş unutuyordum kızı.Ta ki geçen hafta perşembe ve cuma günü iki kere o geldi benimle konuşmaya hatta birinde geldi yanıma hırkamın ipini falan çekti şakasına nedendir bilmiyorum.Sonra gene başladı benim bu hislerim gene kıskanmaya başladım ve bu haftada işte bu çocukla böyle yakın oldu belkide ben kuruntu yapıyorum sadece arkadaş olarak takılıyorlar ama ne bileyim işte durum böyle.Bu arada kız arada ben arkadaşlarımla takılırken yanımıza falan geliyor sohbet ediyor o sıırada benimlede ediyor.Yani durum bu işte,biraz uzun oldu ama :D

• Benzer bir durum bende de oldu.Benim yaptığım çocukla olan arkadaşlığı devam ettirmek oldu çıktıkları zaman bile.Çocuğa kızma gibi bir hakkım yoktu çünkü haberi yoktu ki benim kızı sevdiğimden.Her neyse ben kızla konuşmamıştım baya bir süre.Sonunda pardon ağır olacak ama köpek gibi gelmişti özür dilerim falan demeye.Hala konuşurum ikisiyle de.Ama 3 sene geçmesine rağmen kızı hala seviyorum.Sana tavsiyem hiç takmamak.Bir iki seneye unutursun zaten görmeye görmeye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: touristnerd

Benzer bir durum bende de oldu.Benim yaptığım çocukla olan arkadaşlığı devam ettirmek oldu çıktıkları zaman bile.Çocuğa kızma gibi bir hakkım yoktu çünkü haberi yoktu ki benim kızı sevdiğimden.Her neyse ben kızla konuşmamıştım baya bir süre.Sonunda pardon ağır olacak ama köpek gibi gelmişti özür dilerim falan demeye.Hala konuşurum ikisiyle de.Ama 3 sene geçmesine rağmen kızı hala seviyorum.Sana tavsiyem hiç takmamak.Bir iki seneye unutursun zaten görmeye görmeye.

Birincisi kız niye özür diliyor sonradan?İkincisi görmeye görmeye unutursun demişsin ama aynı sınıftayız ve daha 2 sene daha aynı sınıftayız.Korkuyorum ya geçmezse diye derslere konsantre olamıyorum resmen kız yüzünden.

• quote:

Orijinalden alıntı: RedBuLL008

quote:

Orijinalden alıntı: touristnerd

Benzer bir durum bende de oldu.Benim yaptığım çocukla olan arkadaşlığı devam ettirmek oldu çıktıkları zaman bile.Çocuğa kızma gibi bir hakkım yoktu çünkü haberi yoktu ki benim kızı sevdiğimden.Her neyse ben kızla konuşmamıştım baya bir süre.Sonunda pardon ağır olacak ama köpek gibi gelmişti özür dilerim falan demeye.Hala konuşurum ikisiyle de.Ama 3 sene geçmesine rağmen kızı hala seviyorum.Sana tavsiyem hiç takmamak.Bir iki seneye unutursun zaten görmeye görmeye.

Birincisi kız niye özür diliyor sonradan?İkincisi görmeye görmeye unutursun demişsin ama aynı sınıftayız ve daha 2 sene daha aynı sınıftayız.Korkuyorum ya geçmezse diye derslere konsantre olamıyorum resmen kız yüzünden.

Kız arkadaş olarak gerçekten değer veriyor.Özür dilemesi bu yüzden.İkincisi de bende 2 sene aynı sınıfta bulundum,aynı sınıftayken unutma gibi bir durumun yok zaten.Ama sende benim gibi liseden sonra kızla düzenli olarak buluşmazan unutursun.İllaki karşına başkası çıkacak çünkü.

• Basit.

-Kız seni redetmiş.Sana eyvallah demiş.Sende kendi kendini yiyiorsun.Bırak umurunda olmasın.
  • kız senle arkadaş kalmak istiyor sevmiyor seni kabullen bunu ama arkadaş olarak seviyor seni bunuda bil bence
  • takam kafana tek derdin bu olsun

kız seni reddetti işte sende başka birini bul kızı kıskandır
  • Lise asklari cabuk parlar hizlada soner icini ferah tut kizin ve arkadasinin mutlulugundan zevk almaya calis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arytomka

Lise asklari cabuk parlar hizlada soner icini ferah tut kizin ve arkadasinin mutlulugundan zevk almaya calis

umarım dediğin gibi olur şimdi nedense bu kızı unutup başka birini sevebileceğim çok mümkün gelmiyor .
  • Hayatının en güzel yaşları muhtemelen 15-25 yaşları arasında olacak. Dersler ve geleceğin bir yana sorumluluk anlamında zorlanmayacaksın, gençsib. Birilerine kapılıp gençliğini harab etme derim. Tadını çıkar ne deniz biter nede liman. Önüne bak. Pek çok kişi seni bekliyor zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çivi çiviyi sokerde kız kızı sokmez ağla rahatlarsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.