Şimdi Ara

Kıskançlık duygum yok soruları alayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet sevgilimin istediği kadar giyinmesine izin veriyorum ve normal erkek arkadaşlarıyla nasıl samimi olacağına karar verme konusunuda ona bırakıyorum ve çok mutluyuz hiç kavga etmiyoruz eskiden biraz beni kıskanırdı ama artık kıskanmıyor benim kıskanmadığımı görünce.Namus falan çok saçma buluyorum bence kısıtladıkça daha kötü olur.Aldatılmayı sorarsanız eski sevgilim tarafından bi kere aldatıldım sonra tabikide kızdım ancak yalvardı yakardı barıştık sonra ayrıldık başkada hiç kimse tarafından aldatılmadım.Kısaca kimseyi kıskanmıyorum kıskançlık duygusu yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• grup yapıp sevgilini de dahil eder misin yoksa senin de sınırların var mıdır?

ya da mini etek giyse bir erkek on dakka süzse yanında naparsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PacTyson

grup yapıp sevgilini de dahil eder misin yoksa senin de sınırların var mıdır?

ya da mini etek giyse bir erkek on dakka süzse yanında naparsın

İlk soruyu bilmiyorum
    İkinci soru için birşey yapmam ama kzı arkadaşım rahatsız olursa uyarabilir fakst uyarmasına gerek yok bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZenciPriapus -- 14 Ağustos 2014; 17:38:18 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • G

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAF8922F7 -- 14 Ağustos 2014; 17:35:44 >
  • Ona kıskançlık duygum yok değil midem geniş denir

• quote:

Orijinalden alıntı: metinsemer

Ona kıskançlık duygum yok değil midem geniş denir

Mideyle ne alaka hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZenciPriapus

quote:

Mideyle ne alaka hocam

Araştırabilirsin.

• Sevgili olmanın ne anlamı kaldı?

• quote:

Orijinalden alıntı: hawloo

Sevgili olmanın ne anlamı kaldı?

Sevgili olmak için kıskanmak gerekmiyoki

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hawloo

Sevgili olmanın ne anlamı kaldı?

Sevgili olmak için kıskanmak gerekmiyoki

Mutluysan gerisini boş ver.

• Şöyle dusun diyelim kiz arkadasin cok şık ve acik giyindi( malum havalar sicak bu cok normal) ve arkadasiyla bir yere gittiler ve arkadasi sevgilinden oldukca tahrik oldu istemeyerek olsa da . Sonrasinda bir anda reflex olarak uygunsuz bir bicimde oldular ( yuzyuze bakistilar) ve opustuler. Sonrasinda kiz arkadasin bu çocuğun hemen yanindan ayrildi ve sana birsey anlatmadi olanlarla ilgili. Bir kac gun sonra bunlar bu ozel konuyu tekrar konusmak icin tekrar bulustular( tabi senin haberin yok cunku bilmiyosun durumu) ve artik kiz senden sogumaya basladi. Senden ayrildi ve bunlar beraber oldular.

simdi faturayi kiz arkadasinin acik giymesine baglamiyorum.Sadece insanlarin kotu bir nefsi olduğundan bahsediyorum. Her an her sey yapabilirler olay sadece 1 saniyelik. Ölüm , hirsizlik vs . Her sey aniden oluyor. Ancak eger kiz arkadasin cok ama cok sadakatli onurlu ve haysiyetli ise boyle bir durumu onceden tahmin edip bu duruma dusmekten kacinir. Tahmin de edemeyebilir.herneyse. bu sadece benim spontane senaryom.

• alevi misin ?
  • Sevgilinin upskirt fotosunu atsana

• Bunun adı sevgililik değil sevgilicilik.

Diğeri de mide genişlemesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Okabe Rintarou

Sevgilinin upskirt fotosunu atsana

Kendisinden izin alırsam atarım

• quote:

Orijinalden alıntı: SmithAhmet

Şöyle dusun diyelim kiz arkadasin cok şık ve acik giyindi( malum havalar sicak bu cok normal) ve arkadasiyla bir yere gittiler ve arkadasi sevgilinden oldukca tahrik oldu istemeyerek olsa da . Sonrasinda bir anda reflex olarak uygunsuz bir bicimde oldular ( yuzyuze bakistilar) ve opustuler. Sonrasinda kiz arkadasin bu çocuğun hemen yanindan ayrildi ve sana birsey anlatmadi olanlarla ilgili. Bir kac gun sonra bunlar bu ozel konuyu tekrar konusmak icin tekrar bulustular( tabi senin haberin yok cunku bilmiyosun durumu) ve artik kiz senden sogumaya basladi. Senden ayrildi ve bunlar beraber oldular.

simdi faturayi kiz arkadasinin acik giymesine baglamiyorum.Sadece insanlarin kotu bir nefsi olduğundan bahsediyorum. Her an her sey yapabilirler olay sadece 1 saniyelik. Ölüm , hirsizlik vs . Her sey aniden oluyor. Ancak eger kiz arkadasin cok ama cok sadakatli onurlu ve haysiyetli ise boyle bir durumu onceden tahmin edip bu duruma dusmekten kacinir. Tahmin de edemeyebilir.herneyse. bu sadece benim spontane senaryom.

Hocam elbetet sıcak havada işkence çektirecek değilim pantolonla normal zevkine göre kısa giyebilir tabi ama bu senaryo baya uçuk olmuş

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Okabe Rintarou

Sevgilinin upskirt fotosunu atsana

Kendisinden izin alırsam atarım

• quote:

quote:

quote:

Mideyle ne alaka hocam

Araştırabilirsin.

Ben araştırdım ve kıskançlık ile bir alakasını bulamadım anlatabilirmisin?

• Ne güzel!

Benim Avrupalı olmamı ya da dar pantolumu kıskananlardan değilsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kingdom of Norway -- 14 Ağustos 2014; 18:06:05 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.