Şimdi Ara

kişisel gelişim kitabı tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun zamandan beri hiç kitap okumadım kitap okumaya başlayacağım bi kaç tane kişisel gelişim kitabı tavsoye edermisiniz ?

Edit:imla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mümin Sekman-Her Şey Seninle Başlar
  • Kişiliğini geliştirmek için bile tavsiye alıyosan o kişilik sen olmazsın ben olurum.

• henüz okumadım ama listemdekiler;

kendi kutup yıldızını bul 1-2
    Şu Hortumlu Dünyada Fil Yalnız Bir Hayvandır
    Öğretmenim Moriyle Salı Buluşmaları - Hayattaki En Büyük Ders
    avucunuzdaki kelebek

okuduklarım içerisinde ise;

eckhart tolle-var olmanın gücü (biraz sıkılmıştım hep egodan bahsediyor)
    etkili iletişimin önündeki 5 engel
    ilk 5 dakika
  • Osho kitapları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oliver_

Osho kitapları.

Sen Osho'yu nereden biliyorsun yahu ?
  • okumayın şu kitapları vakit ve para kaybı yemin ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lugat47

quote:

Orijinalden alıntı: Oliver_

Osho kitapları.

Sen Osho'yu nereden biliyorsun yahu ?

Birkaç kitabını okumuştum.
  • Oliver_ kullanıcısına yanıt
    ben bi ara iyice kafayı takmıştım buna neredeyse tüm kitaplarını okudum ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lugat47

ben bi ara iyice kafayı takmıştım buna neredeyse tüm kitaplarını okudum ya

Diğer kişisel gelişim kitaplarına göre bir nebze daha iyi ama yine de sıkıcı.
  • Oliver_ kullanıcısına yanıt
    kişisel gelişim kitabı en fazla ne kadar sürükleyici olabilir ki ?
  • Kişisel gelişim kitapları zırvalıktan öte değil.100 temel eseri oku kişisel olarak daha çok gelişirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Itachi-san

Kişisel gelişim kitapları zırvalıktan öte değil.100 temel eseri oku kişisel olarak daha çok gelişirsin.

+1 ben birkaç tane kişisel gelişim kitabı okumuştum.Boşuna hep aynı şeyleri tekrar ediyorlar sanki.
  • Sokağa çık ve biriyle kavga et, daha çok gelişirsin, hem paran da gitmez. Ya da gidip bir kıza medeni bir şekilde asılabilirsin. He hiçbirini yapamıyorsan, gidip Burger King'deki güzel bir kasiyere sipariş vermekle başla, onu da mı yapamıyorsun? Git bir işte çalış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Pink

Sokağa çık ve biriyle kavga et, daha çok gelişirsin, hem paran da gitmez. Ya da gidip bir kıza medeni bir şekilde asılabilirsin. He hiçbirini yapamıyorsan, gidip Burger King'deki güzel bir kasiyere sipariş vermekle başla, onu da mı yapamıyorsun? Git bir işte çalış.

Gelişim derken yani kknuşmak sosyal olmak veya hiç tanımadığın bir kızla konuşup tanışmak yani beni sosyallestircek kitap lazım

• Osurtan Boğa kullanıcısına yanıt
    Tamam işte, sen kendine güvenmediğin için bu hayati meseleleri gerçekleştiremiyorsun, o kadar korkaksın ki dışarı çıkıp bir şeyler yapmak değil, eline aldığın bir kitapla bunu yapmayı planlıyorsun. Kişisel gelişim kitabı ne arkadaşım? Büyü falan mı yapıyor sana da gidip bunları okuyorsun? Git bir basket sahasına, "beyler, size katılabilir miyim?" de, kabul etmezlerse başka bir yere git, sonra yine başka bir yere, yeni insanlarla tanış, sen bunun üstesinden gelmeye çalışmadıkça, istersen yüzlerce kitap oku, yazarları zengin etmekten başka bir halt yapmazsın ve daha da çok umutsuz vakaya dönüşürsün, arkadaşın yoksa gel bir gün bana bira ısmarla, benim hatunu da alır beraber bir şeyler yaparız, sana hayatın o kadar da korkulacak bir şey olmadığını gösteririm.
  • @Mr. Pink çok doğru yazmışsın. Kişisel gelişim kitabı okumak yerine arkadaşlarınla futbol basket yada nette call of duty oynaman bile seni sosyalleştirir. Kişisel gelişim kitabı seni gaza getirecek başarısız olursanda bunalıma girecek. Eğer tavsiye istiyorsan bu konuda sana dmin ol daha çok yardımcı oluruz. Şunuda unutma bence kitap teoriktir ve işler her zamam teorikteki gibi gitmeyebilir. Bir iş yerini sadece ticaretle uğraşanmı iyi yönetir yoksa işletme okuyup daha suya sabuna dokunmayan mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Pink

Sokağa çık ve biriyle kavga et, daha çok gelişirsin, hem paran da gitmez. Ya da gidip bir kıza medeni bir şekilde asılabilirsin. He hiçbirini yapamıyorsan, gidip Burger King'deki güzel bir kasiyere sipariş vermekle başla, onu da mı yapamıyorsun? Git bir işte çalış.

özgüveni olmayan birisi zaten çareyi kitaplarda aramasın bu konuda haklısın..ama özgüven sadece bu demek değildir..kişisel eğitim kitapları da sadece özgüvenle alakalı değildir..
  • Bırakın artık şu kişisel gelişim zırvalarını. İşleri güçleri robotik bir sistem yetiştirmek olan fabrikasyon sistemin illüzyonu bunları. Mutlu olmak için klozete yan otur, liderlik için ayaklarını kıçının altına al, işte yükselmek için nutella ye. Ne lan bunlar? Biz mal mıyız? Üstelik bu insanlar, cidden büyük sorunlara yol açıyor. Bir nevi onları yok et, hepsini parçala, ez ezebildiğin kim varsa, tek lider sen ol. Böyle bir anlayış pompalıyor insanlara bu zırvalar.

Bunlarla gelişen kişilikten bir şey beklenmez, kusura bakmasın kimse.

Ferrari'sini Satan Bilge vardı bir zamanlar, ne oldu ona? Bilen var mı? İlk işi kendine bir Ferrari almak oldu. Siz el arabasına devam:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.