Şimdi Ara

Kişisel gelişim için önereceğiniz kitap... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: dm01

Okudukça saygı ve paranın ne kadar önemsiz olduğunu göreceksin.Hayallerim ve hedeflerim için para lazım mı diyorsun? O zaman da şuanki hedeflerinin ne kadar önemsiz olduğunu göreceksin.

Bence saygı duyulmaya ihtiyaç kişiden kişiye göre değişir. Şahsen dünya insanlarının üreten ve tüketen olamak üzere 2 ye ayrıldığına inanıyorum. Ben üretenlerden olmayı istediğim için birkaç özveride bulunmam gerektiğine inanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ömer

ETKİLİ ANA BABA EĞİTİMİ.
    Yazar: Dr. Thomas GORDON
    Erdal Demirkıran - Sadece Aptallar Sekiz Saat Uyur
    Erdal Demirkıran - Adam Dediğin Benim Gibi Olur

Orijinalden alıntı: tahassür

Erdal Demirkıran - Sadece Aptallar Sekiz Saat Uyur
    Erdal Demirkıran - Adam Dediğin Benim Gibi Olur

Alıntıları Göster
    dogan cüceloglu:korku kültürü

dogan cüceloglu:yetişkin çocuklar

ikiside tavsiyemdir.

Orijinalden alıntı: ImbaLanceD

Tavsiyelerinizi not ediyorum. Araştırıp beğendiklerimi alacağım. Tevsiye edenler ve edecekler için şimdiden teşekkürler.

korku kültürünü okudum gerçekten güzel ama yetişkin çocukları yarıya kadar okudum yetişkin çocuklar daha güzel ama 100. sayfadan sonra yazılar silikti okuyamadım yeni bir kitap bulursam onada devam edecem.

Orijinalden alıntı: şoray uzun yolda

quote:

Tavsiyelerinizi not ediyorum. Araştırıp beğendiklerimi alacağım. Tevsiye edenler ve edecekler için şimdiden teşekkürler.

korku kültürünü okudum gerçekten güzel ama yetişkin çocukları yarıya kadar okudum yetişkin çocuklar daha güzel ama 100. sayfadan sonra yazılar silikti okuyamadım yeni bir kitap bulursam onada devam edecem.

Alıntıları Göster
    @ şoray uzun yolda

Tamamdır. Listeye ekliyorum.

• quote:

@ şoray uzun yolda

Tamamdır. Listeye ekliyorum.

Alıntıları Göster
    Felsefe okumanın da yararları olacağını düşünüyorum.

Kant, Hegel, Nietzsche, Konfuçyus, Mevlana, Montaigne, Schopenhauer, Gazali, Sokrates...
    Aşk'ta bir avuntu, gerçek ise hayal içindeki hayale şarab
  • quote:

Orijinalden alıntı: metete

Kant, Hegel, Nietzsche, Konfuçyus, Mevlana, Montaigne, Schopenhauer, Gazali, Sokrates...

Felsefe okumaktan korkuyorum....

quote:

Orijinalden alıntı: metete

Felsefe okumaktan korkuyorum....

Alıntıları Göster
    Kişisel Gelişim Kitaplarında bahsedilen ve yön verilen sistemlerin birçoğu Türkiye'nin sosyal ve ekonomik şartlarında uygulanması imkansıza yakın olsada; bu kitapların anası Anthony Robbins'ten SINIRSIZ GÜÇ'tür.

• quote:

Orijinalden alıntı: NovariX

Kişisel Gelişim Kitaplarında bahsedilen ve yön verilen sistemlerin birçoğu Türkiye'nin sosyal ve ekonomik şartlarında uygulanması imkansıza yakın olsada; bu kitapların anası Anthony Robbins'ten SINIRSIZ GÜÇ'tür.

Kitabı okumadığım için. Hangi sebeplerden dolayı uygulanacağını anlayamadım. ama kitap hakkındaki yorumları araştıracağım.

quote:

Orijinalden alıntı: NovariX

Kitabı okumadığım için. Hangi sebeplerden dolayı uygulanacağını anlayamadım. ama kitap hakkındaki yorumları araştıracağım.

Alıntıları Göster
    1-Şimdi'nin Gücü - Eckhart Tolle
    2-Beynin Gizli Güçleri - Amargi Hillier

• quote:

Orijinalden alıntı: Ramuli

quote:

Orijinalden alıntı: destroyer39

quote:

quote:

Hiçbir kişisel gelişim kitabının faydası olduğunu sanmıyorum,belki de benden kaynaklanıyordur;ama ''sokma akıl'' olduğunu düşünüyorum kişisel gelişim kitaplarının.

Ön yargıyla yaklaştığınızı düşünüyorum kişisel gelişim kitapları hakkında, hepsi "sokma akıl" diye nitelendirilemez bence. Çok abartılı olanlarda var ama bilimsel olarak araştırma yapılıp kitaplarda bunu sunan insanlarında hakkını yememek gerek diye düşünüyorum.

Haklı olabilirsiniz,ben kendi bakış açımdan konuştuğum için bana göre ''sokma akıl''. Bir aralar meraklıydım bu tür kitapları okumaya,hatta beni Robin Sharma soğuttu bu kitaplardan;ama bütün kişisel gelişim kitaplarını okuma gibi bir imkanım olmadığı için hepsi dediğim gibi olmayabilir.Dediğim gibi kendi dünyamdan konuşuyorum sadece.

Zaten sizin bakış açınıza zaman ayırmak istediğimden attım o cevabı. Robin Sharma'nın hangi yapıtını okumuştunuz?

Ferrarisini Satan Bilge,Sen ölünce kim ağlar,ermiş sörfçü ve patron,koza kelebeği bilmez.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hiçbir kişisel gelişim kitabının faydası olduğunu sanmıyorum,belki de benden kaynaklanıyordur;ama ''sokma akıl'' olduğunu düşünüyorum kişisel gelişim kitaplarının.

Ön yargıyla yaklaştığınızı düşünüyorum kişisel gelişim kitapları hakkında, hepsi "sokma akıl" diye nitelendirilemez bence. Çok abartılı olanlarda var ama bilimsel olarak araştırma yapılıp kitaplarda bunu sunan insanlarında hakkını yememek gerek diye düşünüyorum.

Haklı olabilirsiniz,ben kendi bakış açımdan konuştuğum için bana göre ''sokma akıl''. Bir aralar meraklıydım bu tür kitapları okumaya,hatta beni Robin Sharma soğuttu bu kitaplardan;ama bütün kişisel gelişim kitaplarını okuma gibi bir imkanım olmadığı için hepsi dediğim gibi olmayabilir.Dediğim gibi kendi dünyamdan konuşuyorum sadece.

Zaten sizin bakış açınıza zaman ayırmak istediğimden attım o cevabı. Robin Sharma'nın hangi yapıtını okumuştunuz?

Ferrarisini Satan Bilge,Sen ölünce kim ağlar,ermiş sörfçü ve patron,koza kelebeği bilmez.

Alıntıları Göster
    Kör Saatçi
     Kişisel gelişim için önereceğiniz kitap...

• quote:

Orijinalden alıntı: Beyaz Rus

Kör Saatçi
     Kişisel gelişim için önereceğiniz kitap...

Alıntıları Göster
    @ can.holy

Önerin için teşekkürler. Hemen kitabı araştırıyorum

• quote:

@ can.holy

Alıntıları Göster
    Başlığı okuyunca aklıma Bülent Akyürek'in bu kişisel gelişim kitaplarını hafiften alaya aldığı "içinizdeki öküze oha deyin !" adlı kitabı geldi. Tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: chakra

Başlığı okuyunca aklıma Bülent Akyürek'in bu kişisel gelişim kitaplarını hafiften alaya aldığı "içinizdeki öküze oha deyin !" adlı kitabı geldi. Tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    Melik Duyarın çalışmalarını takip edebilirsiniz.

@ can.holy

Alıntıları Göster
    Bay Tomkinsin Serüvenleri --> Eee herkes biraz kuantum fiziği ile aydınlanmalı

Beni gerçekten tanısaydın yine de sever miydin? --> Kendimizle barışık olmamıza az da olsa katkısı olabilecek bir kitap (Roman değil)

Foucault Sarkacı (Umberto Eco) --> Sürükleyici bir roman, ancak dünyada olup biten her şeyin, göründüğünden farklı olabileceğine ilişkin fikir veriyor

Richard Bach'ın kitapları (Roman) olabilir. Yine dünayaya kuantum fiziği ışığında bakmamıza katkı sağlayabilecek eserler.

Alev Alatlı'nın Schrödinger'in Kedisi kitapları (2 adet) olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: netkingv

Bay Tomkinsin Serüvenleri --> Eee herkes biraz kuantum fiziği ile aydınlanmalı

Beni gerçekten tanısaydın yine de sever miydin? --> Kendimizle barışık olmamıza az da olsa katkısı olabilecek bir kitap (Roman değil)

Foucault Sarkacı (Umberto Eco) --> Sürükleyici bir roman, ancak dünyada olup biten her şeyin, göründüğünden farklı olabileceğine ilişkin fikir veriyor

Richard Bach'ın kitapları (Roman) olabilir. Yine dünayaya kuantum fiziği ışığında bakmamıza katkı sağlayabilecek eserler.

Alev Alatlı'nın Schrödinger'in Kedisi kitapları (2 adet) olabilir.

Teşekkürler. Araştırmama gerek kalmadan konusunu falanda söylemişsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: .TaneR.

Hay ceddine rahmet. Tam da arkadaşa önermeyi düşündüğüm kitap buydu. Doğrusu kitabı okumaya fırsat bulamadım ama geniş bir özetini okuma imkânım oldu. Evet bu yola yönelen herkese naçizane tavsiyem; kişisel gelişim kitaplarına başlamadan önce mutlaka "İçinizdeki Öküze Oha Deyin"

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.