Şimdi Ara

Kişisel e-posta adresi nasıl olmalıdır?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
16.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • www.adısoyadı.com.tr adresim mevcut. Bir e-posta adresi oluşturup tüm internet hesaplarımı ona bağlama niyetindeyim.
    Fakat adres ön ekine karar veremiyorum. Profesyonellik açısından kişisel e posta adresinde sizce hangi ön ek kullanılmalıdır.

mail@adısoyadı.com.tr
    iletisim@adısoyadı.com.tr
    me@adısoyadı.com.tr

üçlüsü aklıma gelenler. Başka önerileriniz varsa onları da alabilirim.
    Gelenekselleşmiş bir klasik ön ek var mı?

• com.tr almak için belge vs mi verdin hocam isim domain olarak nasıl com.tr alınıyor?
  • aykts A kullanıcısına yanıt
    adınsoyadın.com.tr şeklinde mail adresi alabilirsin tc kimlik numaran ile bunun haricinde com.tr uzantılı bi adres almak için şirketin olması lazım.

Odtü ilgileniyor bu işlerle.www.nic.tr adresinden hem ayrıntılı bilgi alabilir hem de adres tescil ettirebilirsin.

Edit: Ayrıca linkteli resmi kayıt operatörlerinden de aynı şekilde com.tr uzantılı adres alınabiliyor.
    https://www.nic.tr/index.php?USRACTN=STATICHTML&PAGE=about_registrars&PHPSESSID=13874960857817718851742830

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doobly -- 20 Aralık 2013; 1:36:27 >

• Ben at@isimsoyosim.com.tr yaptım

Ama isim@isimsoyisim olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tavsiyem gmail veya hotmailden alman seneye yenilemen gerekecek veya alan yetersiz kalacak her yıl ortalama 75 lira masraf gidecek. Ama gmailden alırsan hem 2 aşamalı güvenlik duvarın olur hem para ödemezsin hemde yer sıkıntısı kalmaz.
  • isim@isimsoyisim.com.tr kullanıyorum ben. onu da gmail hesabına ekledim. gmail hallediyor spam vs leri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bey Amca

tavsiyem gmail veya hotmailden alman seneye yenilemen gerekecek veya alan yetersiz kalacak her yıl ortalama 75 lira masraf gidecek. Ama gmailden alırsan hem 2 aşamalı güvenlik duvarın olur hem para ödemezsin hemde yer sıkıntısı kalmaz.

Parasal ve depolama alani gibi bir problem olmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simo Hayha

Ben at@isimsoyosim.com.tr yaptım

Ama isim@isimsoyisim olabilir

Hocam at ne "mail at" anlaminda mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Bozkır

isim@isimsoyisim.com.tr kullanıyorum ben. onu da gmail hesabına ekledim. gmail hallediyor spam vs leri

Ben de zaten yandex mail hosting kullaniyorum spam problemi zaten yok.

Hocam peko bu isin standardi nedir?
    Genelde isim@isimsoyisim.com.tr seklinde mi kullanilir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Doobly

quote:

isim@isimsoyisim.com.tr kullanıyorum ben. onu da gmail hesabına ekledim. gmail hallediyor spam vs leri

standart denemez aslında herkes kendi arzusuna göre kullanıyor. ben isim kullanmayı seviyorum.

3. şahıslara göndereceksem info, iletişim, reklam vs gibi kullanıyorum. arkadaşlarla gırgır için boss, aksamtoplanalim@isimsoyisim.com.tr şeklinde kullanıyorum

• quote:

quote:

quote:

standart denemez aslında herkes kendi arzusuna göre kullanıyor. ben isim kullanmayı seviyorum.

3. şahıslara göndereceksem info, iletişim, reklam vs gibi kullanıyorum. arkadaşlarla gırgır için boss, aksamtoplanalim@isimsoyisim.com.tr şeklinde kullanıyorum

Ya ben de karar veremedim bir türkü tüm hesaplarımı bu adres ile bağlıyacağım hatta kartvizit de bastıracağım o yüzden güzel bir seçim yapmak gerekiyor diye düşünüyorum. Konu hakkında örnekleri değerlendiriyorum o yüzden.

• Bence info@isimsoyisim.com.tr şeklinde olmalı yazıştığım firma mailleri bu şekilde
  • Zeus_Ferre kullanıcısına yanıt
    İşte firma adresi olduğu için haklısınız öyle olur ama ben kişisel adres olarak kullanmak istiyorum.
  • Çok sıkıntılı bir durum vallahi ben olsam kafayı yerdim çok takıyorum öyle şeylere soyadin.com.tr olsa cok güzel olurdu adin@soyadin.com.tr yapardın ama şimdi çok sıkıntı. info yapsan olmaz admin yapsam olmaz iletisim yapsan olmaz adin@adinsoyadin.com.tr yapsan da komik olur. Kolay gelsin.
  • Ne demek istediğini gayet iyi anlıyorum hocam ne yapsan olmaz bir durum. Şu an en sıcak baktığım mail@adsoyad.com.tr
    Soyadım ile ilgili domain denk getirme şansım yok zaten artık. Cünkü çok kullanılan bir kelime olduğu için yıllar öncesinden parsellenmiş durumda. 10 yıldır hepsi dolu.
    Zaten öyle birşey olsa eşe dosta akrabaya çoluğa çocuğa bile e-posta adresi çıkar güzel bir aile yatırımı olmuş olur.
  • Ben Google Apps'ten zamanında bedavayken soyisim.info için hizmet almaya başladım.

isim@soyisim.info com uzantısı daha önce alınmıştı...
  • eposta@....
  • eposta kelimesi yurt dışı iletişimlerinde sıkıntı, telefonda söylendiğinde falan anlaşılamıyor yabancı biri tarafından.
  • quote:

eposta kelimesi yurt dışı iletişimlerinde sıkıntı, telefonda söylendiğinde falan anlaşılamıyor yabancı biri tarafından.

hocam doobly@adinsoyadin.com.tr en iyi secim gibi duruyor (digerlerine göre), hem nickinle de tanınırsın telafuzu da sıkıntı değil, estetik olarak da güzel.
  • bu nicki hiç kullanmıyorum ki artık nickimle tanınmak gibi bi olayım yok
    yine de öneri için tesekkurler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.