Şimdi Ara

Kişisel blog açtım öneriniz var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
2.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizce hangi konular daha fazla okunur? Onları yazayım :D

Biliyorum yeri değil ama konu açmak istedim.

Bu arada kendimi de ifşa etmiş oluyorum.

Link: kişisel blog

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmam Bayıldı -- 21 Ağustos 2018; 9:30:5 >

• Hocam sadece domain mi aldınız yoksa hostunuz da var mı. Eğer hostunuz varsa wordpress'i öneririm tema ve imkanlar açısından. Bir de yazı içi karakter büyüklüğünüz az geldi. 17-18px ve Roboto yazı tipini kullanırsanız farkı kendiniz de göreceksiniz. Onun dışında hayırlı olsun
  • Henoxx kullanıcısına yanıt
    blogger varken ne wordpress'i
    Hocam başka sitelerim de var hosting+domain masrafı fazla oluyor diye Blogger açtım. Uzun yıllar gitsin diye yaptım en az 30 yaşıma kadar açık tutmayı düşünüyorum. Yani sadece domain aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmam Bayıldı -- 21 Ağustos 2018; 9:40:36 >
  • Fapstronot kullanıcısına yanıt
    2012'den beri blogger, 2015'den beri wordpress kullanan biri olarak, eğer işleri bir tık ileri götürmek istiyorsan blogger elini kolunu bağlıyor. Kişisel blog için belki bir nebze yeterli kalabilir ama daha komplike projeler yapmak istiyorsan wordpress tükenmez bir derya sunuyor.
    Dediğiniz gibi blogger çok kısıtla en son 2014`de lise de xxx.blogspot.com siteleri açıyordum o yıldan bu yıla kullanmadım desem yeridir. O yüzden sıkıntı bir platform. Wordpress özgürlük cidden. Çoğu özelliği burada kullanamıyorum.
  • İmam Bayıldı kullanıcısına yanıt
    Hocam haklısınız blog için blogger işinizi görecektir. Umarım uzun yıllar devamını getirirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Teşekkür ederim hocam eğer bu yıl düzenli olarak devam ettirebilirsem yıl sonu bi 3-4 yıllık domain almayı düşünüyorum. Sizce domain iyi mi? Değiştirmeli miyim?

Adım: Muhammet Bahadır Öksüz
    bahadir.com vs. dolu hep mbahadir.com aldım bende
    ad ve soyad şeklinde de düşünebilirsiniz. bahadiroksuz.com, ya da farklı uzantılara da yönelebilirsiniz. .blog .net tarzı. Mesela ben bir sitemde .me uzantısını kullanıyorum.
  • Kapat hocam en büyük tavsiyem.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tavsiyem özgün yazmanız ve uzmanlık alanınızın olduğu kategorilerde ilerlemeniz.
  • deBroglie0 kullanıcısına yanıt
    neden hocam?
    blogunuz çok hoş olmuş hocam

• Yiterartik Y kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam, eğitim hakkında yazmayı düşünüyorum. Yazılımla ilgili bilgim de varda pek yazasım yok. Sayısal, Eşit Ağırlık derece yapanlarla yazılı röportaj yapmayı düşünüyorum hem ilgi çeker. Hangi kaynağı kullandı vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Henoxx

Hocam haklısınız blog için blogger işinizi görecektir. Umarım uzun yıllar devamını getirirsiniz.

Hocam Medium var bir de.Orda da yazılar falan yayınlanıyor onun hakkında ne düşünüyorsunuz.Tabi o daha kısıtlayıcı gelebilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Fikriniz çok güzel inşallah çok iyi bir şekilde ilerlersiniz.

• Hayırlı olsun hocam. Benim de var wordpress ama 2017den beri bir şey atmadım. Anamenüyü değiştirdim bu yaz sadece

• kdemirs K kullanıcısına yanıt
    Blogla ilgilenmek çok zevkli bir şey bence hocam. Siz de öyle bir iki bir şey karalayın.
    Blog türkçe olsa kolay :D konu bulurum da ingilizce yazacam daha sonra kontrol edeceğim 1-2 görsel bulacağım... zahmetli iş ama ekimde devam etmeyi düşünüyorum.

• kdemirs K kullanıcısına yanıt
    İngilizce zor hocam ama getirisi iyi oluyor benim de ingilizce flash oyun sitesi var. Basit çeviri olduğundan yapıyorum ingilizcem A2-B1 arası bir şey çok iyi değil. İyi olsa Türkçeyle uğraşmam zaten :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.