Şimdi Ara

Kışın nesini seviyosunuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kışı hic sevmiyorum. Dışarısı buz gibi. Balkona sigara içmeye bile çıkılmıyo.

Dogalgaz parası geliyo, sebze meyve pahalı.
    Kalın kazaklar montlarla geziyoruz spor yapiyorum vucudum belli olmuyo. Sabah uyanmak sıkıntı sıcak yataktan kalkilmiyo hava hala karanlik sabah. Hava kapalı olunca karamsarlık çöküyo.

Kışı sevme nedeniniz ne beyler ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam kışı bende sevmemde sporu gösteriş için mi yapıyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Monster98

hocam kışı bende sevmemde sporu gösteriş için mi yapıyorsunuz

Gösteriş demeyelim de özgüvenli hissediyorum. Kalin kazaklarin montlarin içinde hayattan bezmis gibiyim.

• Kışı seviyorum diyenler ekseriyetle şişman,fakir ve de vizyonsuz insanlardır.Çirkinliklerini örtecek bir atkı ararlar,zaten kışın pek kimse gezmez sanırlar,kendilerini avuturlar.Oysa ki arabamda açıyorum klimayı,ısıtıyorum içine,sıcak bir mekana da oturuyorum.Bu tipler de evde kitap-kahve edebiyatı yaparlar.Sıska vücutları ve dandik suratlarıyla dışarıda "öfff şu tam bir öküz,şu lüks arabalara binenler hırsız,çakal hepsi...offf o öyle mi kullanılır,bende olacaktı o araba var ya..." diye kendi kendilerine çalar oynarlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oymakus

quote:

Orijinalden alıntı: Monster98

hocam kışı bende sevmemde sporu gösteriş için mi yapıyorsunuz

Gösteriş demeyelim de özgüvenli hissediyorum. Kalin kazaklarin montlarin içinde hayattan bezmis gibiyim.

bende yaklaşık 14-15 aydır spor yaparım ama bu şekilde bakmamıştım hiç. kışında şık giyinin o zaman hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: orhanosmanoglu

Kışı seviyorum diyenler ekseriyetle şişman,fakir ve de vizyonsuz insanlardır.Çirkinliklerini örtecek bir atkı ararlar,zaten kışın pek kimse gezmez sanırlar,kendilerini avuturlar.Oysa ki arabamda açıyorum klimayı,ısıtıyorum içine,sıcak bir mekana da oturuyorum.Bu tipler de evde kitap-kahve edebiyatı yaparlar.Sıska vücutları ve dandik suratlarıyla dışarıda "öfff şu tam bir öküz,şu lüks arabalara binenler hırsız,çakal hepsi...offf o öyle mi kullanılır,bende olacaktı o araba var ya..." diye kendi kendilerine çalar oynarlar.

Ne anlatıyosun hocam?

• Tanrı eğer senin fikirlerine göre dünyayı yaratmış olsaydı Hz. Ademden öteye gidemezdik. Tanrım bu arkadaşı dinlemediğin için sana minnettarım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kış zor bir mevsimdir. Herkese hitap etmez ve zorlar. Bu, kışı kötülemeniz gerektigi anlamina gelmez.

• Koyu bulutlu, ve yağmurlu fırtınalı günlerde mutlu oluyorum.
    Güneşli havalarsa beni dehşet bunaltıyor.İleride hep bulutlu yağmurlu olan bir yere taşınacağım.
  • Kışın nesini seviyosunuz ?
  • orhanosmanoglu kullanıcısına yanıt
    Sen ne boş beleş insansın öyle her konuda bitiyosun gördüğüm kadarı ile. Zaten sevilmeyen bi tip olduğun belli. Gelip burada klavye delikanlısı gibi takılıyosun. Devam et devam çocuğum annen elinden tableti alsın hele. Gözlerin bozulacak yoksa hadi çocuğum hadi yavrum geç şöyle otur sen güzel güzel.

• quote:

Kışı seviyorum diyenler ekseriyetle şişman,fakir ve de vizyonsuz insanlardır.Çirkinliklerini örtecek bir atkı ararlar,zaten kışın pek kimse gezmez sanırlar,kendilerini avuturlar.Oysa ki arabamda açıyorum klimayı,ısıtıyorum içine,sıcak bir mekana da oturuyorum.Bu tipler de evde kitap-kahve edebiyatı yaparlar.Sıska vücutları ve dandik suratlarıyla dışarıda "öfff şu tam bir öküz,şu lüks arabalara binenler hırsız,çakal hepsi...offf o öyle mi kullanılır,bende olacaktı o araba var ya..." diye kendi kendilerine çalar oynarlar.

Görende six packli her gün arabasına kız atan milyoner diyor sanar bunu Kendi kötü yanlarını başkalarına monte ederek elit olduğunu sanıyor kerata

• Zorlamı kalın kıyafetler giydiriyolar kışın para verseler tişört harici giymem

• quote:

Bahsettiğin olumlu her şeye sahibim, alakası yok kış candır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şekilsiniz ya -- 14 Kasım 2017; 1:33:8 >
  • Game of thrones daha zevkli oluyor bide skyrim

• Kar yağması, karlı ortamlar en sevdiğim sey

• özellikle küresel ısınma diye bir şey varken ve ehr yıl artarken, sıcaklardan, neredeyse günün tamamınında olan güneş ve ışığından bıkmadınız mı hala

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssdsadas -- 15 Kasım 2017; 2:49:36 >
  • karı seviyoz
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydinsukru

Zorlamı kalın kıyafetler giydiriyolar kışın para verseler tişört harici giymem

evin doğalgazlıysa tabi giyersin hiç sobalı evde yalıtımsız evde kalmadın sanırım.
  • Vict0ry kullanıcısına yanıt
    Dışarda öyle geziyorum dostum zorlasalar giymem

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.