Şimdi Ara

Kışın INTERRAIL yapmak .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Belgrad > Budapeşte > Bratislava > Prag > Münih olarak kısa bir interrail düşünüyorum. Yazın ise madrid > barselona > lyon > paris > londra > brüksel > amsterdam > berlin > kopenhag > stokholm yapabilirim. tek başıma İtalya ve avusturyaya gittim . Aklımda avrupayı bitirmek var.

Yaz için kışın en az şekilde para harcamalıyım . maksimum yemek masrafları dahil 1200 lira olabilir. hostellere pek güvenemiyorum çantam felan gider diye . o yüzden uygun bir otelde mi kalsam diye düşünüyorum. hosteller hakkında bilgi istiyorum yinede . tek başıma olacağım birde. ikincisi uygun tren biltlerini bulmam gerek. ülkeler arası uygun fiyata bilet nasıl bulabilirim ? ne zaman ayarlayayım. rotam hakkında düşünceler nedir birde ?

• Yaz için yaptığın programa Portekiz'i de eklemeni öneririm. Çünkü konumundan dolayı bir daha İspanya'ya gitmeyeceksen özel olarak sadece Portekiz'e gideceğini düşünmüyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Merhaba.

Belgrad > Budapeşte > Bratislava > Prag > Münih olarak kısa bir interrail düşünüyorum. Yazın ise madrid > barselona > lyon > paris > londra > brüksel > amsterdam > berlin > kopenhag > stokholm yapabilirim. tek başıma İtalya ve avusturyaya gittim . Aklımda avrupayı bitirmek var.

Yaz için kışın en az şekilde para harcamalıyım . maksimum yemek masrafları dahil 1200 lira olabilir. hostellere pek güvenemiyorum çantam felan gider diye . o yüzden uygun bir otelde mi kalsam diye düşünüyorum. hosteller hakkında bilgi istiyorum yinede . tek başıma olacağım birde. ikincisi uygun tren biltlerini bulmam gerek. ülkeler arası uygun fiyata bilet nasıl bulabilirim ? ne zaman ayarlayayım. rotam hakkında düşünceler nedir birde ?

İnterrail boyutundaki kış programın içinde 1200 TL (hem de hostelsiz) v.s. çooooook az. Sadece interrail biletine o paraya yakınını vereceğini düşünüyorum. :( İstersen o bölge için interrail değil de geleneksel tur yap.

Şuradan oku istersen biraz, bütçe ve rota önerileri var.www.kesfetsene.com/interrail

Yeri gelmişken hosteller hakkındaki güvenlik çekincene de katılmıyorum.

• 1200 liraya hiçbirley yapamazsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kış interrail için çok ideal bence 1200 civarı parayada her türlü yapabilirsin bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuğba Cenk

kış interrail için çok ideal bence 1200 civarı parayada her türlü yapabilirsin bence.

22/10 bilet 269 €
    22 gün sürekli geçerli bilet 345 €

772 - 990 TL sadece biletler tutuyor. 1200 liraya ne yapacaksın
  • belgradda otelde kalmayacağım gündüz gelip akşam budapeşteye gideceğim. orada otelde kalıp sonra bratislavaya geçeceğim. orada otelde kalmayıp akşamı trene binip sabah pragda ineceğim. pragda otelde kalıp oradan münihe otobüs ile gideceğim veya tren ile orada kalacağım münihte sonra uçak ile türkiye .

planım bu şekilde .
  • otur mukavemet çalış hocam konuya bakılırsa paü kolay galiba
  • quote:

belgradda otelde kalmayacağım gündüz gelip akşam budapeşteye gideceğim. orada otelde kalıp sonra bratislavaya geçeceğim. orada otelde kalmayıp akşamı trene binip sabah pragda ineceğim. pragda otelde kalıp oradan münihe otobüs ile gideceğim veya tren ile orada kalacağım münihte sonra uçak ile türkiye .

planım bu şekilde .

Bekara karı boşamak kolay olurmuş. Sen inandın mi yazdığına

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Going to California!

quote:

belgradda otelde kalmayacağım gündüz gelip akşam budapeşteye gideceğim. orada otelde kalıp sonra bratislavaya geçeceğim. orada otelde kalmayıp akşamı trene binip sabah pragda ineceğim. pragda otelde kalıp oradan münihe otobüs ile gideceğim veya tren ile orada kalacağım münihte sonra uçak ile türkiye .

planım bu şekilde .

Bekara karı boşamak kolay olurmuş. Sen inandın mi yazdığına

ne var ki planda ?
  • Bende kışın interrail yapmayı düşünüyorum ancak hostelde kalmayacaksan 1200 tl nin yetmesi imkansız bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.