Şimdi Ara

Kışın hava soğukken batan boyunlu kazak ve kulak kızarması,senaryolar psikolojim bozuldu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Düşünsene hava soğuk yıkanmışsın,hani duştan çıktıntan sonra bi sıcak basma hissi olurya kışın kulaklar kızarmış.Tam o anda sana boğazlı kazak giydirip boğazlı kazağın içine bal ve kızarmış ekmek parçaları atıyorlar boyun kısmına,üstüne bide soğukta dışarı çıkarıyorlar rüzgarlı havada.

Yemin ediyorum bu olaydan sonra kışları yıkanırken psikolojim bozuldu bunu diyen arkadaşlada konuşmuyorum mesafe koydum araya bu nedir ya zaten boğazlı kazak giyemiyordum.

• Benim de benzer bir tecrübem oldu. Metro beklerken arkadaş, "Düşünsene tam metro gelirken arkadan biri bizi itiyormuş..." dedi ve o günden beri metro gelirken sürekli arkama bakıyorum.
  • ben de şey derim hep uyurken kulağının arka kısmından reçel akıtacaklar yastığa falan yapışacak yataktayken boğazlarından aşağıya akacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 8993122290119

ben de şey derim hep uyurken kulağının arka kısmından reçel akıtacaklar yastığa falan yapışacak yataktayken boğazlarından aşağıya akacak

of of o benimde aklıma gelmişti de bu anlattığım kadar koymamıştı,birde sıcak havada boğazına reçel gelmesi var tatlı yerken felan aman yarabbi o nedir öyle

@Amentos Onu hep diyorlar alıştım artık

• düşünsene tam dhye girerken bilgisayarın fan çıkışından zebaniler çıkıyor ve seni yatırıyor...
  • Bu nası bi hayal gücü

• quote:

Orijinalden alıntı: biiiiip

Bu nası bi hayal gücü

sencede çok rahatsız edici değil mi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Manyak misiniz lan siz?

• quote:

Orijinalden alıntı: FFAKO abi

Manyak misiniz lan siz?

• Sadece kafam ıslakken soguğa cıkma olayi beni rahatsız etti diğer kısımlar pek de rahatsız edici değil bence

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.