Şimdi Ara

Kişiliğe Göre Tip Verilmiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tip düşünceye göre şekillenmiş. çoğu insan kendi düşüncelerini sever ve insanlardan üstün görür. bu yüzden kendini yakışıklı sanar.

örnek vermem gerekirse bu şahıstan modern, felsefik bir kişilik bekleyebilirmisiniz ?

aynı şekilde bu kişiyi tanımasanız ilk görüşte kültürsüz iki kelimeyi bi araya getiremeyen biri olduğunu düşünürmüydünüz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ofsayt Bozan Stoper -- 29 Ağustos 2014; 19:39:00 >

• Alttakinin saçları kirli sakalı dağılmış üstü başı kirli bir şekilde görseydik diyebilirdik bence
  • Katılmıyorum. Bunların en uç noktada istisna olduğunu saymıyorum bile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yoo alakası yok hem çok yakışıklıyım hemde çok iyi kalpliyim popiyim ve özgüvenliyim.

şaka şaka
  • quote:

Orijinalden alıntı: -BlitzCrank-

Alttakinin saçları kirli sakalı dağılmış üstü başı kirli bir şekilde görseydik diyebilirdik bence

alakası yok işte ajdarda çok iyi giyiniyor. kendine bakıyor ama bu tiptende birşey beklenmez.

• mantıklı
  •  Kişiliğe Göre Tip Verilmiş

Bunun gibi mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Hayat Bana Göre Değil
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tipimize göre değil, yaşantımıza göre, çevremize göre. Yaşantını değiştirirsen tipinde değişir özgüveninde değişir. Bana cr7 nin çocukluk fotosunu attırmayın simdi :)
  • KÖSÜNLÜĞLE DOĞRİDİR ÇÖNKÜ BİZ KÜRDLER HÖN DÖNYONİN ÖN YOĞUŞUĞLU HÖM DE ZÖKİ İNSONLARIYIZ
  • Tamam düşüncede genlere bağlı ozaman. Annenin yumurtası ile babanın spermi birleştikten sonra genlerine işleniyor ne tarzda düşüneceğin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: FlameSplasher

Bunun gibi mi?

sağda ki stephan hawking'in felç olmadan önce ki hali. bu tipe bakan kim bu adamın zeki öğrenci olmadığını düşünür ki ?

• Ya da kişiliğimize göre tip verilmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ofsaytı Bozan Stoper

quote:

Orijinalden alıntı: FlameSplasher

Bunun gibi mi?

sağda ki stephan hawking'in felç olmadan önce ki hali. bu tipe bakan kim bu adamın zeki öğrenci olmadığını düşünür ki ?

Onu şakasına attım zaten Als hastası kendisi.

Bu adama ne diyorsun?Amerika'nın en zeki adamı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlameSplasher -- 29 Ağustos 2014; 19:36:50 >

• FlameSplasher kullanıcısına yanıt
    hocam bu adam muhtemelen matematikte zeki birisi. ama kişilik ayrı bi olay.

o bakışlarla asla sigmund freud tarzı oturup felsefik bi kitap yazamaz. anca gazete kenarlarında aşk şiiri yazar
  • quote:

Orijinalden alıntı: BÜYÜK KONUŞAN ADAM

KÖSÜNLÜĞLE DOĞRİDİR ÇÖNKÜ BİZ KÜRDLER HÖN DÖNYONİN ÖN YOĞUŞUĞLU HÖM DE ZÖKİ İNSONLARIYIZ

Okuyana kadar ağzım yamuldu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.