Şimdi Ara

Kişileri simkarta kopyalama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefonumu restore edicem ama kişileri simkarta önce kopyalamam gerekiyo. sanırım telefonda kayıtlı bunu nasıl yapıcam gereken program nedir programı nerden bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim

• Telefonun jailbreakli ise cydia'dan SIManager programı ile yapabilirsin.
  • Restoreden once backup alirsan zaten otomatik aliyor genelde eger kapatmadiysan. Restore yaptiginda rehber aynen geliyor. Son aramalarindan tut mesajlara kadar.
    İlla sime tasiyacam diyosan jbli ise iphoneun cydiada simanager diye program vat ordan yapiyosun. Simdi denedim oluyor. Kolay gelsin.
  • iDrive Lite isimli programlada tıpkı turkcell yedekleme programı gibi rehber yedeği alabilirsiniz
  • teşekkürler arkadaşlar denicem dediğiniz yöntemleri
  • App Store de "My Contacts Backup" diye Türk yapımı bir app var. Çok başarılı...
    Yanlız sim karta kopyalama değilyedeğinizi emailinize gönderiyor. Sonra bu yedekten telefona geri yükleme yapabiliyorsunuz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: webcin

App Store de "My Contacts Backup" diye Türk yapımı bir app var. Çok başarılı...
    Yanlız sim karta kopyalama değilyedeğinizi emailinize gönderiyor. Sonra bu yedekten telefona geri yükleme yapabiliyorsunuz...

bu uygulama gerçekten mükemmel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Turkcellinde bi hizmeti varmış o uygulamayı kullanarak ypıcam sanırım ya bunu yapmamım sebebi kullanım süresi ile bekleme süresi yine aynı oldu sinir oldum daha önce backup alıp restore yapmıştım 2 hafta düzeldi şimdi tekrar yapıyor bu sefer 0 restore yapmayı düşünüyorum o yüzden ama önce şu modemi bi kablosuz yapmam lazım çok sıkıntı çekiyorum onun yüzünden

Ayrıca bi sorum daha olcak mesela bi cafeye gidip oranın wifi adresine bağlanıyoruz onu kullanarak telefona appstoreden bişey indirmek mümkünmü bu konudada bilgilendirebilir misiniz veya kendi kablosuz modemim olunca nasıl olcak bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByNwO -- 28 Temmuz 2011; 1:05:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByNwO

Turkcellinde bi hizmeti varmış o uygulamayı kullanarak ypıcam sanırım ya bunu yapmamım sebebi kullanım süresi ile bekleme süresi yine aynı oldu sinir oldum daha önce backup alıp restore yapmıştım 2 hafta düzeldi şimdi tekrar yapıyor bu sefer 0 restore yapmayı düşünüyorum o yüzden ama önce şu modemi bi kablosuz yapmam lazım çok sıkıntı çekiyorum onun yüzünden

Ayrıca bi sorum daha olcak mesela bi cafeye gidip oranın wifi adresine bağlanıyoruz onu kullanarak telefona appstoreden bişey indirmek mümkünmü bu konudada bilgilendirebilir misiniz veya kendi kablosuz modemim olunca nasıl olcak bu

cihaz jbli ise bir restrat springboard çekip şarzı %100e kadar doldurun, olmazsa rebootda deneyebilirsiniz
  • cihazımda jb yok yani şu konuyu da bilmiyorum açıkcası kablosuz modemim olmadığı için jb yi nasıl yapcam :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

quote:

Orijinalden alıntı: webcin

App Store de "My Contacts Backup" diye Türk yapımı bir app var. Çok başarılı...

bu uygulama gerçekten mükemmel

Benim de hoşuma gitti.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.