Şimdi Ara

Kişiler Kurumlar Bağlamıyorsa ?...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi kişilerin yaptığının cezasını kurumlar çekmesin diye saçma bir mantık varya. O zaman tarafarın yaptığı olayların cezasını neden kulüpler çekiyor? Hani kişiler kurumları bağlamıyordu?

Kurumların yönetilmesi için kişilere ihtiyaç vardır.Kurumlar kendi kendine karar aramaz.Daha bugüne kadar sabancı holding binasının taşlarının tuğlalarının oturup karar aldığını görmedim,görürsen haber ver ne olur:)O yüzden kurumlardaki kişilerin kararları kurumları bağlar.
    Adı üstünde bahsettiğimiz kurumlar birer spor takımı.Eğer sahaya atılan şişe takımımı bağlamaz,ceza almamalıyım diyorsan takım şamiyon olduğunda da şampiyonluğunu taraftarla kutlamıcaksın

Asaletin Bize Yeter
  • Kisiler kurumlari baglamadigi icin Selcuk'un goller iptal arkadaslar...
    Origin ID : Lyfalco - Steam ID : Lyfalco- Uplay ID : Lyfalco Battle Tag : LyFalco#2148

MSI MAG B650 TOMAHAWK/ AMD Ryzen™ 7 7700/ gainward rtx 4060 ti panther 16gb /Corsair 32GB(2x16) Vengeance RGB 6000mhz CL40 DDR5 Ram / Cooler Master Seidon 120V Soğutucu / EVGA 650 GQ 80+ GOLD PSU / 32GB ReadyCache SATA 3.0 SSD+Kingston 120GB V300 + Toshiba 3.5" 500Gb / AOC 23" i2369v GENIS EKRAN LED IPS MONITÖR / DARK N10 KASA
    Profili kapalı üyelere özel mesajdan cevap vermiyorum
  • hep başkaları mı trollük yapacak birazda ben yapim

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.