Şimdi Ara

kısayol oku kaldırma sorunu..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • xp için geçerli olan regeditten IsShortcut değerini silme yöntemini yapınca tüm kısayol simgeleri geciyor ama sadece bir dosyada kalıyor..bunu nasıl halledicem ?

• İlginç... Hangi dosyada yapıyor bunu?
  • steam counter strike source var..masaüstü kısayol olustur diyorum...normalde ok işareti olmaması lazım
  • Steam doğrudan kısayolun .ico'sunu kısayol işaretli halde oluşturuyor olabilir bu durumda etkilenmeyecektir yaptığınız şeylerden. Kısayol işareti olmayan bir .ico dosyası bulup onu kısayola atamayı deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furi1923

xp için geçerli olan regeditten IsShortcut değerini silme yöntemini yapınca tüm kısayol simgeleri geciyor ama sadece bir dosyada kalıyor..bunu nasıl halledicem ?

Selam
    İsterseniz Microsoft'un Tweak UI yazılımıyla bir deneyin. Yazılımı aşağıdaki linkten indirin ve kurduktan sonra çalıştırın.
    Açılan pencereden Explorer -->> Shortcut'a girin ve None radyo tuşunu işaretleyerek Apply yaparak ksayol oklarını kaldırabilirsiniz.

Şayet isterseniz bu yazılımla daha bir çok görev yönetebilirsiniz..
    Kolay gelsin..

http://download.microsoft.com/download/f/c/a/fca6767b-9ed9-45a6-b352-839afb2a2679/TweakUiPowertoySetup.exe

• ico yu değiştirmeyi denemistim ama ok kalkmıyor...

bu arada ben win7 kullanıyorum...dosyayı indirdim ama win7 ye işlemiyor sanırım..
  • quote:

ico yu değiştirmeyi denemistim ama ok kalkmıyor...

bu arada ben win7 kullanıyorum...dosyayı indirdim ama win7 ye işlemiyor sanırım..

Selam
    Win7 kullandığınızı baştan belirtseydiniz, size başka bir yazılım önerirdim.
    Bu iş ve onlarcasını Yamicsoft Windows 7 Manager 3.0.2 (32 & 64-bit) programı ile yapabilirsiniz.
    Kolay gelsin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pdf de yazdır tuşu aktif değil
    18 yıl önce açıldı
    Birlikte aç'dan program kaldırma
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay_KG

quote:

ico yu değiştirmeyi denemistim ama ok kalkmıyor...

Selam
    Win7 kullandığınızı baştan belirtseydiniz, size başka bir yazılım önerirdim.
    Bu iş ve onlarcasını Yamicsoft Windows 7 Manager 3.0.2 (32 & 64-bit) programı ile yapabilirsiniz.
    Kolay gelsin..

dostum sagol indirdiğin programı kurdum ama dediğim kısmı bulamadım..?
  • quote:

Selam
    Programı kurduğunuzda biraz irdeleseydini bulurdunuz ama bunu yapmadığınız görülüyor.
    Neyse; Bu işlemi yapacağınız yeri aşağıdaki resimde belirttim. Artık bu resme bakarak yerini bulursunuz.
    Kolay gelsin..

• quote:

Orijinalden alıntı: Bay_KG

quote:

Selam
    Programı kurduğunuzda biraz irdeleseydini bulurdunuz ama bunu yapmadığınız görülüyor.
    Neyse; Bu işlemi yapacağınız yeri aşağıdaki resimde belirttim. Artık bu resme bakarak yerini bulursunuz.
    Kolay gelsin..

baktımda yukarıda ki desktop sekmesini görmedim...sağol

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.