Şimdi Ara

Kısa ve tipsiz birinin sevgilisi olabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oluru var mıdır bunun ya.Ne boy var ne tip.Bari ikisinden biri olsaydı.

• Ali Ağaoğlunun var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yyildirayy

Ali Ağaoğlunun var

O ekstrem bir örnek hocam.
  • Her kul sevilmeyi ve sevgiyi tadacaktir.. unutma bu sözü

• Maalesef yok kardeş

Eskiden bende uzun ama zayıf birisiydim şimdi spordan dolayı fiziğim Baya iyi daha geçen gün bir kızdan teklif aldım. Ayda en kötü iki ayda 1 teklif geliyor illa ki

Boyun kısaysa sende spor yap fiziğini güzelleştir en azından

• quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

quote:

Orijinalden alıntı: yyildirayy

Ali Ağaoğlunun var

O ekstrem bir örnek hocam.

Olayı çözememişsin

Ana fikir; paran varsa olur

• Dunyanin en guzel kiziylada evlensen max 1 yıl sonra sana guzel gelmicek guzellik elde ettinmi degerini kaybeden bişi elde edemediginde degerli bir süre sonra nekadar güzelde olsa yüzüne alışiosun sana güzel gelmemeye başlıyo hatta güzeldense güzel huylu birini bul başlıga biraz uyumsuz oldu cevap ama illa birini bulursun güzellik korkunç abartiliyor gerçekte bir degeri yok özellikle tipi için evlenenler kısa sürede boşanıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Herşey kişinin elinde mesela mal mal durup oturup bilgisayar başında vakit geçirirse hiç bir bok olmaz eminim

ama kendini her yönden geliştirir vucut bilgi kültür diksiyon neden olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: şoray uzun yolda

Dunyanin en guzel kiziylada evlensen max 1 yıl sonra sana guzel gelmicek guzellik elde ettinmi degerini kaybeden bişi elde edemediginde degerli bir süre sonra nekadar güzelde olsa yüzüne alışiosun sana güzel gelmemeye başlıyo hatta güzeldense güzel huylu birini bul başlıga biraz uyumsuz oldu cevap ama illa birini bulursun güzellik korkunç abartiliyor gerçekte bir degeri yok özellikle tipi için evlenenler kısa sürede boşanıyor.

Hocam ben bir kere sevgilim olmasının nasıl birşey olduğunu tadayım bana yeter
  • kızda kısa ve tipsiz olur hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: supergt1

Herşey kişinin elinde mesela mal mal durup oturup bilgisayar başında vakit geçirirse hiç bir bok olmaz eminim

ama kendini her yönden geliştirir vucut bilgi kültür diksiyon neden olmasın

Vücut geliştirmeye harcayacak ne vaktim ne sabrım var.Zaten bana yakışmaz da.Diğer konularda sıkıntım yok.Boy ve tip olmayınca kimse bakmıyor malesef
  • Bizim okulda bir çocuk vardı 192 boyunda ama pısırıktı 167 boyunda bir abimiz vardı adam böyle mi cool olur hayatımda bu kadar cool insan az gördüm hem çocuk artık uzamadı

ama çok kişinin saygısını kazandı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

kızda kısa ve tipsiz olur hocam

Ben 165im hocam.Kız 160 olsa bile yeter de kimse bakmıyor bana
  • quote:

Dunyanin en guzel kiziylada evlensen max 1 yıl sonra sana guzel gelmicek guzellik elde ettinmi degerini kaybeden bişi elde edemediginde degerli bir süre sonra nekadar güzelde olsa yüzüne alışiosun sana güzel gelmemeye başlıyo hatta güzeldense güzel huylu birini bul başlıga biraz uyumsuz oldu cevap ama illa birini bulursun güzellik korkunç abartiliyor gerçekte bir degeri yok özellikle tipi için evlenenler kısa sürede boşanıyor.

Nerlerdesin mübarek
  • Olur neden olmasın? Tencere kapak

Kısa tipsiz birisini bul sen de
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

quote:

Nerlerdesin mübarek

Teşekkür ederim.

• supergt1 S kullanıcısına yanıt
    Kızlar çok kültürlü bilgili diksiyonlular ya... Oturup 2 kelime konuaşamazsın çoğuyla instagram facebooktan başka bir şey bilmiyorlar.

Ama erkeklere gelince en iyi üniveraite mezunu olacak kültürlü olacak zeki olacak var mı öyle bir dünya enayi miyiz biz ?

Şişko pc başında bir mok bilmeyen biri gibi düşünme beni kendimi her yönden geliştirmeye çalışıyorum ama asla kızlar için değil kendim için

• Olmaz

• Kısa ve tipsiz bir sevgilisi olur tabi ,neden olmasın?

Ama sanırım sen güzel bir sevgiliden bahsediyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: One True King

Kısa ve tipsiz bir sevgilisi olur tabi ,neden olmasın?

Ama sanırım sen güzel bir sevgiliden bahsediyorsun.

Eli yüzü düzgün,vakit geçirmekten hoşlanacağım biri hocam.Çok güzel olmasına gerek yok
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.