Elektrik elektronik mühendisliği okuyorum.Birinci sınıf yeni bitti. Kısa sürede gelir elde edebileceğim programlama dilleri hangileridir?. Konunun uzmanlarının tavsiyelerine ihtiyacım var. İyi forumlar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kısa Sürede Para Kazanabileceğim Programlama Dili Önerisi?

-
-
C# öğren android için Udemy'den oyun geliştir
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: CeremiKılarksın
C# öğren android için Udemy'den oyun geliştirTeşekkürler yorumunuz için. Pyhton, C#, Java arasında gidip geliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Python'dan kısa sürede para kazanılması çok zor bence. C# ya da Java daha mantıklı olur.
quote:
Python'dan kısa sürede para kazanılması çok zor bence. C# ya da Java daha mantıklı olur.C# ile başlamak en mantıklısı o zaman.
Android Studio + Flutter indirip Android uygulamasi yazip Google Play'a satabilirsiniz. Dart programlama dili kullaniliyor.
Hangisi aklına yatiyorsa ve kendini geliştirme imkanın varsa ona yönel. Parayı bu işte en son düşün.
quote:
Orijinalden alıntı: personalcomputer
Android Studio + Flutter indirip Android uygulamasi yazip Google Play'a satabilirsiniz. Dart programlama dili kullaniliyor.Bu programlama dilini ilk defa duydum. Bir araştırayım. Teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3BDE25B43 -- 31 Ağustos 2020; 23:29:57 >
quote:
Orijinalden alıntı: kurt.kaya
Hangisi aklına yatiyorsa ve kendini geliştirme imkanın varsa ona yönel. Parayı bu işte en son düşün.Java, C# ve Pyhton aklıma yatıyor. İlk olarak programlamaya ısınmak için pyhton önerildi. Kriptografi ile ilgileniyorum. Udemyden birkaç tane kurs da aldım. Ara sıra bakıyorum.
Para konusu da benim için çok önemli. Bu üçünü mutlaka öğreneceğim ama tecrübesizlikten olsa gerek hangisinden başlama konusunda kararsızım.
java veya web programlama yapabileceğin herhangi bir dil
dillerden ziyade ne yaptığın önemli
-
Muhakkak ki para icin senin yasadigin hayatta cok onemli bir arac olabilir bu siralar. Bir cok kisi icin de maalesef boyle. Elbette bu sebeple bu soruyu soruyorsun; eminim. Ama ileride her sey tam yoluna oturdugunda sevecegin seylere yonelip paranin sana gelisini izleyeceksin.
Assembly x64
quote:
Orijinalden alıntı: kumandanlogar
Muhakkak ki para icin senin yasadigin hayatta cok onemli bir arac olabilir bu siralar. Bir cok kisi icin de maalesef boyle. Elbette bu sebeple bu soruyu soruyorsun; eminim. Ama ileride her sey tam yoluna oturdugunda sevecegin seylere yonelip paranin sana gelisini izleyeceksin.Hocam orası öyle mutlaka. Ama benim tam anlamıyla sevdiğim bir şey yok sanırım. Yani şu ana kadar keşfedemedim. Bu yüzden paranın öncelik olması benim o işe sevgimi artırıyor. :)
quote:
Python'dan kısa sürede para kazanılması çok zor bence. C# ya da Java daha mantıklı olur.Hocam neden Python'dan kısa sürede para kazanılması zor? Bir yazılım geçmişim yok merak ettiğimden soruyorum. Şu aralar Python'a başlangıç yaptım.
En Beğenilen Yanıtlar

Hangisi aklına yatiyorsa ve kendini geliştirme imkanın varsa ona yönel. Parayı bu işte en son düşün.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X