Ortami merak ediyorum acaba filmlerdeki gibimi Yoksa herkes kendi halinde takiliyor mu? Bana şöyle 15 gün ya da 1 ay kadar cezaevinde yatıracak bir suç lazım Sizce ne yapmalıyım? Ciddi konu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kısa süre cezaevine girmek istiyorum

-
-
Hırsızlık yok hatta gasp yap kanatsız
Kolay kolay içeri almıyorlar artık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Yılmaz1907
Hırsızlık yok hatta gasp yap kanatsız
Kolay kolay içeri almıyorlar artık.Hirsizlik yapsam kimse beni kaale almaz hocam
Sicilim temiz ilk seferde muhtemelen salarlar
Bana daha etkili bi yöntem söyle
tecavüz et alkolluydum de biraz takılır çıkarsın
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_RedbullHirsizlik yapsam kimse beni kaale almaz hocam
Sicilim temiz ilk seferde muhtemelen salarlar
Bana daha etkili bi yöntem söyle
Alıntıları GösterDedim ya gasp yani silahlı ve zorla hırsızlık.
İçeri girme garantili
-
facebook twitterda siyaset yap malum kanunlarda geldi
-
En temizi bir arkadaşın senin aleyhine koruma tedbir (uzaklaştırma) kararı alsın. Sen o kararı ihlal edince zorlama hapsi alırsın. 15 ila 30 gün arası. En temizi bu.
Ceza evi öyle oyun oynanacak yer değil her tipte insanın yattığı "kimse yanlış anlamasın özellikle doğu Anadolu doğumlu insanlarla dolu" cinayet,kasten yaralama, hırsızlık, uyuşturucu satıcı ve kullanıcısı ile dolu bu kişiler hasmına vs göre koğuşlara katılıyorlar kaldığın koğuşta ufak bir huzursuzluk çıktığında büyük ihtimalle kavga ve birbirini yaralama oluyor emin olun cinsel suçtan gelenler en masum olanlar oluyor maalesef işin özü cezaevleri öyle filmlerde görüldüğü gibi değil özellikle infaz koruma memurlarının "eski ismi ile gardiyan" öyle oturarak para kazandıklarını asla düşünmeyin zira dışarda bile tahammül edemeyeceğiniz insanların herşeyi ile ilgileniyor birbirlerini öldürmesinler diye çabalıyorlar öldürülme riski ise çabası ve bu içerde yatanlar en ufak işlerine gelmeyen bir durumda insan hakları diye yırtınıyorlar.
içeri girmene ne gerek var ben cezaevi personeliyim, devlet baba besliyor mahkumları
Git bi cezaevi müdürüyle konuş bi dizide görmüştüm adam müdürle iddiaya giriyodu ben burdan kaçarım diye adam ds kabul ediyodu
quote:
Orijinalden alıntı: Man In The WıldernessGit bi cezaevi müdürüyle konuş bi dizide görmüştüm adam müdürle iddiaya giriyodu ben burdan kaçarım diye adam ds kabul ediyodu
O dizi degil la film
Arnild sivajenirigin bi filmiydi
Müdürün boyle birseyi kabul edecegini sanmiyorum hocam talebin gecersiz
quote:
Orijinalden alıntı: the guardian14
içeri girmene ne gerek var ben cezaevi personeliyim, devlet baba besliyor mahkumlarıTamam iste bende tc vatandasiyim birazda beni beslesin
Yemek olarak genelde ne veriyorlar
Sen gardiyan misin?
quote:
Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_RedbullO dizi degil la film
Arnild sivajenirigin bi filmiydi
Müdürün boyle birseyi kabul edecegini sanmiyorum hocam talebin gecersiz
Alıntıları GösterKaçış Planı hocam. Geçenlerde izledim. Stallone ve Schwarzenegger oynuyor başrollerde.
quote:
Orijinalden alıntı: TomShelby1610
En temizi bir arkadaşın senin aleyhine koruma tedbir (uzaklaştırma) kararı alsın. Sen o kararı ihlal edince zorlama hapsi alırsın. 15 ila 30 gün arası. En temizi bu.Arkadasim neye dayanarak koruma karari aldiracak
Yani benim arkadasa birseyler yapmam gerekmiyor mu?
quote:
Orijinalden alıntı: Zatı Muhterem
Bu mesaj silindi.Aman hocam ömrümün geri kalanını tekerlikli sandalyede geçirmeye niyetim yok
evet gardiyanım, çok iyi yemek çıkmaz ara sıra iyi denk gelir, çok yağlı olur falan
Reis suçlu olmadan suçlu tipi olmadan cezaevine girersen seni eşşek gibi çalıştırırlar üstünede gece faydalanırlar.
eşgalin bozuk değilse seni ezerler orda.
Valla ince ayar yapmak zor.
15gün 1 ay derken 6 ay 1 sene olabilir kısmet.
Nezaretle başlamakta iyibir geçiş prova olur aslında.
Sen en iyisi en yakın savcılığa git savcıya vaziyeti anlat.
Sana birşeyler ayarlar belki. Ama tokatlarsa ben karışmam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X