Şimdi Ara

Kısa Saçı Omuza Kadar Uzatmak (Saç uzatmak istiyorum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
3
Favori
5.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Saçım ŞUAN 4 CM uzunluğunda klasik kısa saçtır. Cinsi de dalgalı ve kalın tellidir.
    En son 12.12.2015'de kestirdim. O günden sonra uzun saça heveslendim ve 5 Mart'ta 3 ay olacak. Ve 3 aydır berbere gitmedim. Şuan(29.02.2016) saçım 4 cm uzunluğunda.

Sorup öğrenmek istediklerim ise:

1) Bu saatten sonra ne sıklıkla berbere gitmeliyim? Saçlarıma yapılması gerekenler nedir?
    2) Ne zamandan sonra kırıkları aldırma aşamasına geçmeliyim?
    3) Hangi şampuanı kullanmalıyım? Şuan saç kremi kullanmalı mıyım?
    4) Sağlıklı saçlar için ne sıklıkla saçlarımı yıkamalıyım?

3 aşağı 5 yukarı saç uzunluklarına(4cm - 20cm arasına) göre yapılan bakımları söyleyebilir misiniz?

Saç uzatma konusunda bilgili ve tecrübeli olanlar yazsın lütfen. Tecrübeli insanların bilgisine ihtiyacım var. Yardım!!! :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreaman35 -- 29 Şubat 2016; 18:39:53 >

• Ben 4 ayda bir falan kiriklari aldiriyorum
    Schwarzkopf moisture kick sampuan kullaniyorum sacimi nemlendiriyo memnunum 3 gunde bir yikiyorum
    Tavsiyem kaliteli bir kuafor bulup ordan tavsiye alman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aitheph kullanıcısına yanıt
    Cevabın için teşekkür ederim. Ben 3. gün duş aldığım zaman baya saçlarım dökülüyor.
    Cildim de normal insana göre daha fazla yağ üretiyor.
    Sizce şuan saçımda kırıklar var mıdır? Çünkü henüz sadece 4cm uzunluğunda.
    Bu konuda hiçbir fikrim yok. Kuaföre de sorarım fakat deneyimli insanların fikrini de merak ediyorum.
  • Amaç?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sana uygun olan sampuani bulmalisin. Deneyerek olur bu.

Ben hs ve clerarmen kullandim saclarim dokuluyordu. Tresan-Isirgan otlu sampuani kullandim bu sefer dokulme olmamasina ragmen kepek sorunu oldu.Ve son olarak Elseve komple onarici 5 kullaniyorum,hic bir sorun yok.

Yani sampuani sen bulman lazim. Herkesin bunuesine gore degisir.

Onun disinda da bir sey yapmana gerek yok. Ben haftada 1-2 defa yikiyorum.

Bu konuda hem bana hem de diger arkadaslara istedigini sorabilirsin.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=50711404&p=1#50711404

• Bay Small B kullanıcısına yanıt
    Amaç derken? Sadece saçımı uzatmak istiyorum. Çünkü uzun saçı seviyorum. Uzun saç hakkında tecrübeli ve bilgiliysen tavsiyelerini dinlerim.
  • şampuanı bırak bıttım sabunu kullan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Saç Uzatmak Serbest mi Oldu ?
    13 yıl önce açıldı
    SAÇLARIMI UZATMAK İSTİYORUM.
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreaman35

Amaç derken? Sadece saçımı uzatmak istiyorum. Çünkü uzun saçı seviyorum. Uzun saç hakkında tecrübeli ve bilgiliysen tavsiyelerini dinlerim.
    Berbere gitme. Yıkama konusuna gelince ben, mecburiyetten, her gün yıkıyorum o yüzden çok kabarıyor ve tüleriyor. Kabarmasını istemiyorsan biraz yağlanmasına izin ver. Şampuan olarak da deneme yanılma yöntemiyle doğru olanı bulursun. Fön makinesi gibi şeyleri fazla kullanmassan ve kuruturken havluyu sert kullanmazsan kırılmaz saçların.
  • İlgin için teşekkürler. Peki saçlar hangi uzunluktan sonra kırık aldırılır? Dediğim gibi benim saçım 4 cm. Örneğin kırıkları aldırma işlemi 10cm'den sonra mı başlıyor? (Genel olarak)
  • BERBERE GİTME KADIN KUAFÖRÜNE GİT

• William Axl Rose kullanıcısına yanıt
    İlgin için teşekkürler! Tavsiyelerini dinleyeceğim.
  • 3 ayda 4 cm az degil mi ya?

• Head&shoulders okaluptuslu kullanıyorum. Hiç berbere gitmemiştim, geçen hafta gittim hiç kırık yok dedi. 2 senedir uzatıyorum. Düz saçlıyım. Ortalama 60cm saçım var. Sırtımda yani

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sánchez kullanıcısına yanıt
    İlgin için teşekkürler. Peki kırıkları genelde kaç cm sonra alıyor insanlar? Benim saçım şuan çok kısa. Kırık oluşamayacak kadar erken sanırım. Yanılıyor muyum? Bu konuda da yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  • dreaman35 D kullanıcısına yanıt
    Bi 20 cm olmadan kırık filan aldırılmaz herhalde, ben hiç aldırmadım. Gittiğimde de kırık yok, almaya gerek yok dendi. Makas değmedi yani

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sánchez kullanıcısına yanıt
    Anladım ilginiz için çok teşekkür ederim :)
  • Bakması zor oluyor söyliyim :)

Mayısta 2 yıl olucak uzatalı, ben head&shoulders kullanıyorum.

• RIP Gwen Stacy kullanıcısına yanıt
    Gülü seven dikenine katlanır :)
  • Haftada 1-2 yikama. Her gun yika ama 2-3 gunde 1 sampuanla yika daha cabuk uzar. Istersen tonik surebilirsin daha hizli uzamasi ve saglikli olmasi icin.

• Vez IX kullanıcısına yanıt
    İlgin için teşekkürler. Yalnız, bazı insanlar da saçı her gün yıkamanın zararlı olduğunu söylüyor.
    Saç diplerinin yağsız ve kuru kalmasını sağlıyormuş. Bu yüzden, 2-3 günde bir yıkamak saçların sağlığı için en iyisiymiş.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.