Şimdi Ara

Kısa kısa kasma sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar oyun oynarken kısa kısa kasmalar oluyor genellikle oyuna başladıktan 5 dakika sonra oluyor 3-5 saniye ciddi şekilde kasıp devam ediyor. GTA IV ve Mass Effect oynarken yaşıyorum hatta Shank oynarken bile oluyor bazen. Sebebi nedir çözüm ne olabilir!?

    Intel i5 2.4Ghz
    4 GB RAM
    GeForce GT 330M



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celalkd -- 4 Mayıs 2013; 14:51:34 >



  • Yeni mi başladı bu kasma sorunu ondan bahsetsen daha iyi olurdu.

    Mağlum havalar ısındı hatta daha bu hiçbirşey daha sıcak olacak diyorlar. Sıcakta biz yanıyoruz. PC mi yanmasın. :)
  • Aslında ben oyun için PS3 tercih ediyodum ama bilgisayara da bi kaç oyun yükliyim dedim bu hafta yükledim oyunları yani yeni karşılaşıyorum bu sorunla ısınma problemi benim de aklıma geldi çünkü ilk 5 dakika sorun çıkmıyor sonra oluyor yine 3-5 dakikalık aralarla
  • quote:

    Orijinalden alıntı: celalkd

    Arkadaşlar oyun oynarken kısa kısa kasmalar oluyor genellikle oyuna başladıktan 5 dakika sonra oluyor 3-5 saniye ciddi şekilde kasıp devam ediyor. GTA IV ve Mass Effect oynarken yaşıyorum hatta Shank oynarken bile oluyor bazen. Sebebi nedir çözüm ne olabilir!?

    Intel i5 2.4Ghz
    4 GB RAM
    GeForce GT 330M

    Ekran kartınız yetersiz. Laptop olduğu için ısı sorununu da ekleyebiliriz. Özellikleri ve çözünürlüğü kısıp denediniz mi?
  • Bende öyle düşünmüştüm ama Mass Effect in ilk oyununda kascak kadar da düşük değil daha önce Darksiders, Splinter Cell:Conviction, Dead Island, Metro2033 gibi oyunlar oynadım bu laptopta, GTA4'te de grafikleri elle değiştirmedim auto configure yaptım oyun içi benchmark testinde de en yüksek değerlerde bile sorunsuz. Sizin cevabınızdan sonra en düşük grafik değerlerinde de denedim aynı sorun devam ne yapmam lazım bilemiyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celalkd -- 5 Mayıs 2013; 0:08:03 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.