Bildirim
Kısa Filmde Gereksiz Ses
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bak kardeşim?
Ben 4 yıldır Çin maden ocakları işlenmesinde muhasebecilik yapıyorum. İşimden memnun değilim ve internetten iş aramaya başladım. 4 çocuk ve terkeden karım var. O çocuklar internet başımda otururken durmadı ve film izlemek istediler. Ben de çok Zaman almasın diye kısa film diye arattım. Bu konuyu buldum. Sinirlendim. Akşam uçakla Bulgaristan'a gidiyorum. Oradan Türkiye'ye geleceğim. Oradan dünya turu yapmak istiyorum. Helga, çocuklarımın anası ol.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: MinPayne
Bak kardeşim?
Ben 4 yıldır Çin maden ocakları işlenmesinde muhasebecilik yapıyorum. İşimden memnun değilim ve internetten iş aramaya başladım. 4 çocuk ve terkeden karım var. O çocuklar internet başımda otururken durmadı ve film izlemek istediler. Ben de çok Zaman almasın diye kısa film diye arattım. Bu konuyu buldum. Sinirlendim. Akşam uçakla Bulgaristan'a gidiyorum. Oradan Türkiye'ye geleceğim. Oradan dünya turu yapmak istiyorum. Helga, çocuklarımın anası ol.
_____________________________ (ORIGIN ID: HAAltuntaas) İşlemci: INTEL CORE i9 10900K 3.7/5.3 GHz || Ekran Kartı: MSI 3070TI Suprim X || Monitör: ASUS ROG SWIFT PG279Q /165 Hz/G-SYNC/IPS/2K/27" || Anakart: MSI Z490 CARBON WIFI || Ram: Corsair PRO SL RGB (2x8GB) 16GB DDR4 || Depolama: SAMSUNG 980 Pro 1TB SSD || Depolama2: WD CAVIAR BLACK 2 TB || Depolama3: SEAGATE BARRACUDA 1 TB || Kasa: CORSAIR GRAPHITE 780T BLACK FULL-TOWER || Güç Kaynağı: CORSAIR CX750M || Soğutma: CORSAIR H115i PRO RGB LIQUID CPU COOLER || Ses Kartı: CREATIVE SOUND BLASTER ZX || Ses Sistemi: LOGITECH Z906 5.1 500W DTS - DOLBY DIGITAL || Klavye: LOGITECH G710+ || Mouse: STEELSERIES RIVAL 700 || Kulaklık: HYPERX CLOUD 2 || Konsol: PLAYSTATION 4 PRO
PSN ID: haaltuntas || Origin ID: HAAltuntaas -
quote:
Bak kardeşim?
bak güzel arkadaşım
saat 12.40 yarın işe gidicem çünkü 1300 tl maaş için 10 saat köpek gibi çalışıyorum. sabah tam 9.40 da attığın yorumu gördüm ve 3 saattir kafayı yiyiyorum.bi insan niye böyle bir başlık açar ki diye 3 saattir arkadaşlarımla telefonda tartışıyoruz. nedenini bulduk.sen bir trollsun. sakın inkar etme. açtığın başlıkla bize bunu kanıtladın. yaptıkların gerçekten bizi dehşete düşürdü. arkadaşlarımla ip numarandan adresini tespit ediyoruz. bulunca seni sırayla halledeceğiz ve bana kaybettirdiğin 3 saatin intikamını alacağız. bunu hakettin. rusyadaki mafya kardeşlerimide çağırdım senin yerinde olsam kasayı balkondan aşşağı atardım ve vazelini hazırlardım.geliyorum g-e-l-i-y-o-r-u-m.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cheers darlin -- 3 Nisan 2016; 15:50:48 >_____________________________
-
quote:
Bak kardeşim?
Hoşt
Kisa film diye aramak kes
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4C740587D -- 3 Nisan 2016; 16:05:57 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Diyaglar için boom veya diğer harici ses kayıt yöntemlerini kullanmadıysanız aynı ses dosyası içindeyse işiniz zor. Yazılımsal olarak bu tip gürültüleri temizlediğini iddia eden pluginler var fakat ne kadar temizliyor tartışılır. _____________________________ || AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || MSI 321UP X24 32'' 4K 240Hz OLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM || -
Arkaya müzik koy, sadece konuşma sahnelerini kırp gerisini sil. Savaş felan varsa filmlerden ses alıp koyabilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Bak kardeşim?
Türkiye'ye ineceğin saati bildir ülkeyi terkedelim._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Mutlak.Sıfır
quote:
Bak kardeşim?
Türkiye'ye ineceğin saati bildir ülkeyi terkedelim.
Olur. yada kal çocuklarımın anası ol. Pembe panjurlu evimiz olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Mutlak.Sıfır
quote:
Bak kardeşim?
Türkiye'ye ineceğin saati bildir ülkeyi terkedelim.
Olur. yada kal çocuklarımın anası ol. Pembe panjurlu evimiz olsun.
Ben erkeğim kanka benden baba olur, sen ne çekiyorsan bu kafaya ulaşmak oldukça zor kanka._____________________________
-
Yöneticimizinde söylediği gibi. O pluginler kesinlikle iş görmüyor. Başta düşünülmesi gereken bir hata.. _____________________________ AMD Ryzen 7 7800x3D CPU ∞ MSI X670 Gaming Plus MB ∞ HyperX Fury Renegade 2x16 GB RAM ∞ WD SN850 Black 1TB NVMe ∞ WD Blue 1TB NVMe ∞ PNY RTX 4070 GPU ∞ Evga GQ 750 Gold Semi-Moduler PS ∞ Phanteks P350X Case ∞ Scythe Mugen 5 Air Cooler ∞
∞ GÜNCEL IMDB Listesi ∞
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- eve kumru girmesi ne anlama gelir
- ev alıp kiraya vermek mantıklı mı
- kod adı bahtiyar hikayesi
- yanlışlıkla kedi öldürmenin vebali
- nereye yumruk atarsan bayılır
- en iyi deprem uygulaması
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- elektrikli bebek arabası
- telegram indirim kanalları
- samsung galaxy beam
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler