Şimdi Ara

Özellikle ses sistemi ile izlenmesi gereken filmler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
2
Favori
4.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Özellikle sesin ses sistemine dağılımı ile izleyeni filmin içine alan filmer hangileri? Ses efektleri bakımından izlenmesini önerdiğiniz filmleri buradan paylaşalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

CINEMA : Philips bdp8000 + Yamaha rxv781 + Benq w2000

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    CPU: AMD Ryzen 5600x | Cooling: Scythe Fuma 2 | MB: MSI B450 Gaming Plus Max | GPU:EVGA Rtx 3070 FTW | RAM: Crucial 16GB 3800 @16-20-16-38 | SSD: JAMESDONKEY JD12 512GB NVMe | MONITOR: SAMSUNG LC24FG73 24' 144Hz 1Ms | CASE: MSI Mag Vampiric 010M | PSU: GIGABYTE G750H 750W 80 Gold | KEYBOARD: CORSAIR K68 Cherry MX Red Switch | MOUSE: RAZER Deathadder V2 | PAD: STEELSERIES Qck | HEAHPHONE: LOGITECH G PRO X
  • İyi bir ses sistemiyle savaş filmlerinden ziyade müzikal filmler izlenmeli bence.Tercih meseleki tabiki.Yakın zamanda izlediğim filmlerden Whiplash i tavsiye ederim.Pek iyi olmasada mevcut ses sistemimle bangır bangır izlemiştim.Filmin sonunda verdiği hazzı anlatamam.Ama başta da dediğim gibi tercih ve zevk meselesi tamamen.

Muhteşem oz ve büyücüsü - özellikle balonla düştüğü sahne
    film efektleri için özellikle;
    Demir Yumruklu Adam
    Django
    Hulk 2
    Total Recall
    Pasific RIM
    Godzillo
    Yüzüklerin Efendisi serileri
    Görevimiz Tehlike 3-4
    Rush
    Kill Bill 1-2
    Ratatuy animasyonu
    The Minions 2
    Audio/Video: Amfi:Denon AVR-X3400H, MasterSound Evo 845, Front :PMC Twenty5 23, Monitor Audio Shadow50 /25 -Sub:JL Audio E-112 - Player: Teac NT503 Streamer Dac, Himedia Q10 Pro 4k Medya Player, PlayStation 4 pro, Sony UBP-X700 4K UHD Bluray Player, Proj./Perde : EPSON EH-TW9100W; FULLSCREEN 221x125 cm Fixed Frame Perde TV: Sony 65XF9005 4K UHD Kablo: Vovox İnitio Speaker Cable 2x3,5m - AR Referance 2x5m Speaker Cable, Inakustik Star Speaker Cable - Audioquest Sub-3 Subwofer Cable - Optirius Power Cord ve Silent Wire Seri8 Power Cord - Accuphase ASL-15G - QED Reference Digital Coaxial Audio Cable 3m - Techlink Wires XS ve Wires CR interconnect cable , Monster, Hama, AR, TTAF HDMI digital interconnect cable - Monster HTS-1000 ve AQ Niagara 1000 Akım Korumalı Priz
  • paylaşımlarınız için teşekkür ederim. başka önerebileceğiniz filmler hangileri

Orijinalden alıntı: lepistes2255

paylaşımlarınız için teşekkür ederim. başka önerebileceğiniz filmler hangileri

Tanrılar ve kralları 3d izledim. ses kalitesi güzeldi. tavsiye ederim.
    eskilerden kara şahin düştü. mermi ve helikopter sesleri iyiydi.
    u571 bombaların patladığı sahneler.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.