Şimdi Ara

Kısa dönem ve uzun dönem farkı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yoksa kısa dönemlere bir ayrı bir muamele ayrıcalık var mı ? Kısa ve uzunlar mesela aynı koğustamı kalıyor ?

Ya da ne biliyim kısalar temizlik işi felan yapmıyorlar mı ? Yoksa herşey uzun dönemle aynı bi tek 6 ay mı fark ?

Diğer bir sorumda şu. Ben önlisans sağlık mezunuyum. Revire geçmek gibi bir imkanım var mı ? Meslek felan soruyorlar mı ? Yoksa onlara ne mezunu olduğumuz belgelerle gidiyor mu ? Nasıl oluyorda askerde meslek olayı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kısa dönemde uzun dönemde er aynı yatakta yatacaksın, aynı yemeği yiyeceksin, aynı maaşı alacaksın, aynı nöbeti tutacaksın...

Acemilikte kısa,uzun dönem farklı birliklerde yapıyorlar bizim tabur tamamı kısa dönemdi belki karışık olanlarda olabilir ama usta uzun dönem askerler vardı.Usta birliğinde karışık oluyor ama uzun dönemler fazla olur.

Sağlık mezunu olduğun için sıhhıye birliğine gidebilirsin.

Diğer birliklere gidersen her birliğin bi reviri vardır orada görev verebilirler ya da bağlı olduğun bölüğün revircisi de yapabilirler.

İhtiyaç varsa revirci olabilirsin yoksa başka görev verebilirler( yazıcı, kantinci, koğuşcu, şoför, yemekhaneci... ya da normal görevsiz askerde olabilir eğitim ve temizlik işlerini yaptırırlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bullett -- 21 Aralık 2016; 18:25:56 >
  • Kısa dönemlere muamele daha iyidir,komutanlar çok bulaşmaz kısa dönemlere,uzun dönemlere istedikleri gibi davranır komutanlar.öte yandan devrecilikte kısa dönemde olsan birşey farketmez senden önce gelmiş askerler sana istediklerini yaptırır.
  • Muamele farki kisiden kisiye degisir, ne posetler var burda, 30 yasina gelmis ben sunu yapmam ben bunu yapmam diye takilir, ezmek ne kelime paspas yaparlar bu kisileri..

Genelde tek fark 6 ay yaptiklari.

Kendini cok cok gelistirmis kisileri rutbeliler yanlarina ceker; yazici, haberci, vs...
  • Olur Öyle Şeyler kullanıcısına yanıt
    Dışarıdan bakınca kolay gelir ama, içeri girince bir gün bile erken çıkmak için dünyaları verirsin. O yüzden 6 ay yapmakla 12 ay yapmak arasındaki farkı sen düşün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.