Şimdi Ara

KISA DÖNEM ÇIKMASI İÇİN NE YAPMALI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aralık ayı gibi askere gitmeyi düşünüyorum ama kısa dönem çıkmasını istiyorum. Bunu sağlamanın ne gibi yolları var? Hangi celp döneminde kısa çıkma ihtimali daha yüksektir?

Necip Fazıl Kısakürek
  • Kasım ayında gidersen yüklenme çok olur.Bu nedenle kısa çıkması kolaylaşır.Ben de tam tersi uzun istiyorum,Nisan ayında gideceğim inşallah.
    O'nu Özlüyorum. Aslında O'nu hiç görmedim, yüz yüze gelmedim. Ama O'nu tanıyorum. Sesini cızırtılı bantlardan dinledim, hep siyah beyaz filmlerde gördüm yüzünü; çelik bakışlarını, şiirlerde okudum. O'nu yaşıyorum. Özlü sözlerini okudum köşe başlarında. Adını, her sabah okul sıralarında andım. Şimdi 81 yıl sonra, O'nunla son yolculuğa çıkıyorum bir kez daha. O'nun geçtiği yollardan geçiyorum, çektiği acıları ruhumda taşıyorum. O'nu arıyorum.. [1881 - 193?]
    T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı / Veteriner Hekimi
  • arkadaslar donemle veya baska seylerle alakası yok..bu tamamen tercih meselesi..mesleki niteliğin de etkili oldugu oluyor fakat esas olan. yedek veya kısa donem olup olmadığına karar verilen mercilerin tercihi...

Orjinalden alıntı: Aytürk

Kasım ayında gidersen yüklenme çok olur.Bu nedenle kısa çıkması kolaylaşır.Ben de tam tersi uzun istiyorum,Nisan ayında gideceğim inşallah.

Ben de öyle düşünüyorum inşallah öyle olur. Üni.'den mezun olanlar hemen askere gitmek isterse o döneme denk gelir diye düşündüm.

o2lisu,
    Tercihlere pek bakılmıyor diye duyuyorum. Ama tabi tercihe de dikkat edeceğim.

Ben kısa isteyip kasımda gitmeye çalışacam.

Necip Fazıl Kısakürek
  • quote:

Orjinalden alıntı: o2lisu

arkadaslar donemle veya baska seylerle alakası yok..bu tamamen tercih meselesi..mesleki niteliğin de etkili oldugu oluyor fakat esas olan. yedek veya kısa donem olup olmadığına karar verilen mercilerin tercihi...

Dostum evet tercihklere bakılıyor,ihtiyaçlara bakılıyo.Ama KAsım'da 1000 tane mühendis gidiyorsa Nisan'da 100 mühendis gidiyor..Bu nedenle uzun dönem ihtimalin düşüyor.Belirttiğimiz şey buydu
    O'nu Özlüyorum. Aslında O'nu hiç görmedim, yüz yüze gelmedim. Ama O'nu tanıyorum. Sesini cızırtılı bantlardan dinledim, hep siyah beyaz filmlerde gördüm yüzünü; çelik bakışlarını, şiirlerde okudum. O'nu yaşıyorum. Özlü sözlerini okudum köşe başlarında. Adını, her sabah okul sıralarında andım. Şimdi 81 yıl sonra, O'nunla son yolculuğa çıkıyorum bir kez daha. O'nun geçtiği yollardan geçiyorum, çektiği acıları ruhumda taşıyorum. O'nu arıyorum.. [1881 - 193?]
    T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı / Veteriner Hekimi
  • ağustosta gideceğim ağustosta da yoğunluk olur mu acep..???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dostamina -- 6 Haziran 2008; 10:34:31 >
    Daha Fazla Göster
  • bende uzun dönem istiyorum. ama benim elimde olan birşey değil. keşke isteyen istediği gibi gidebilse ama nerdeeee
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.