Şimdi Ara

kisa devremi yoksa psumu arizali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm arkadaslar bilmiyorumki kim benim pc ye nazar ediyor

Simdiki sorun tam oyun oynuyodum bi anda pc kapandi acmaya calistim elektirik yok odamda elektirik yok bende gitdim ki sigorta atmis neyse kaldirdim

Geldim pc yi acayim bios ekraninda usb error hatasi aldim butun usbleri cikardim tekrar powere bastim ayni hatayi aldim neyse bidaha bastim bu

Sefer fanlar 3 saniye dondu kapandi

Ekran kartinin 6pin guc girisi ve ekran kartini cikarinca 6 saniye fanlar donuyor tekrar kapaniyor butun kablolari kontrol etdim ama bir turlu acilmadi dit denen o sesde cikmiyor

Yarddim edin psumu arizali acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Önce elektrik bağlantınızı kesin. Bu haldeyken power tuşuna 3-5 sn kadar basın, sistemde statik elektrik varsa bunu bertaraf etmiş olursunuz. Daha sonra biosu sıfırlayın, bunun için bios pilini çıkarıp birkaç dakika bekledikten sonra tekrar yerine takın.
    Bilgisayarınızı çalıştırmayı deneyin eğer çalışmaz ise psu kaynaklı bir sorun olabilir bunuda yedek psunuz yoksa anlayamayız. Psuda değilse, anakart vs arıza tespit kartıyla bakılır. Şimdilik bunları bir deneyin, umarım çözülür.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.