Şimdi Ara

Kısa boylu olmak nasıl bir duygu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
5
Favori
3.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kısa boylu olmak nasıl bir duygu beyler

190 cm im bende. Arkadaş var sinifta maks 165 civarı. Şükür boyum kısa değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Onemli olan boyu degil islevi.

• 1.78 im kısa sayılmıyorum herhalde
  • dhye üye olamıyorsun işte sence nasıl bir duygu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Call Me Maybe

1.78 im kısa sayılmıyorum herhalde

Orta boylusun kisa degil

• yere yakın gidiyorsun öle bi duygudur heralde
  • millet çok uzunsun falan dediğinde "ben uzun değilim insanlar çok kısa" diyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Asıl 1.90 olmak nasıl bir duygu? Eşşek gibisindir ve hantal.

• Bende hep merak etmisimdir 183 civari bir boyum var allahima sukur cok kotu bir duygudur heralde ozellikle erkek icin

• Sadece araba konusunda seviyorum boyumu

Cabrio coupe kucuk buyuk araba demeden kullanabiliyorum ne koltuğu en geriye cekme zorunluluğu oluyor ne de arkadasine rahatsızlık vermek

• Bende bu duyguyu 17 yaşıma kadar hep kendime sorardım 11 yaşında 1.69 boyu olupta 20 yaşında 1.75 boyu olan ender kişiyim herhalde.
  • Bizim hobbitlerden bilirim..Emin ol dostum çok kötü bir durum..

• Eğer tipin iyi değilse dostum tam kazma gibi durursun. Hep öyle benim bir sürü 1.90 lık arkadaşlarım var bazıları yakışıklı onlara lafım yok. Ama yakısıklı olmayanlar ve özellikle zayıf olanlar tiksinç duruyor. Boy falan önemli değil :)
  • Boyum 1.64 falan 17 yaşındayım bi kötülüğünü görmedim, öyle aman aman dalga geçen ne karaktersiz arkadaşım oldu, ne de biri dalga geçti

• Berbat birşey Allah kahretsin diyorum lan hergün

edit: Boyum 1,70

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Norman Reedus. -- 16 Kasım 2013; 12:06:23 >
  • Sanki hep 1.90 dın
  • 160lık arkadasim ne kizlari goturdu ama cocuk harbiden degisik biri Amerikan filmletindeki ev partilerini ayarlayan cilgin tipler olur ya ayni o hesap

• quote:

Orijinalden alıntı: Bay çene

160lık arkadasim ne kizlari goturdu ama cocuk harbiden degisik biri Amerikan filmletindeki ev partilerini ayarlayan cilgin tipler olur ya ayni o hesap

sende 160 sın zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jracool

Asıl 1.90 olmak nasıl bir duygu? Eşşek gibisindir ve hantal.

Hantallık ne alaka la ? Çok kilolu olursa hantal olur, Kıvanç Tatlıtuğ filan hantala mı benziyor
  • Yaşım 18. Boyum 173.Artık bir cm bile uzayacağımı düşünmüyorum( babamla aynıyım). Ayakkabı numaram 42. Memnunum. Uzun kızların yanında kötü hissetmiyorum.İzmirde yaşıyorum, o yüzden çok 175+ kız arkadaşım oldu.Aksine hoşuma gider. İleride uzun bir karım neden olmasın? Fitness yapıyorum 2 senedir. Mutluyum. Yere bakınca herhalde senden daha yakın hissediyorumdur. Orantılı vücud oldugu sürece pigme olmadığın sürece sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hypocrites -- 16 Kasım 2013; 12:55:46 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.