Şimdi Ara

Kış tekeri alıyorum yardım lazım :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EDİT;Tekeri aldım arkadaşlar. Herkese teşekkür ederim. Sıfır gibi lastikler.

4 tanesine 370 lira verdim bayağı bir pazarlık yaptım.

Araba sanki spor ayakkabı giymiş gibi rahatladı yazlık tekerler semsert bişeymiş cidden.

Üstelik fren mesafesi büyük oranda düştü.

Yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum

-------------------------------
    Sıfır 190 liradan pirelli teker alacaktım. 4 tanesi balans ile beraber 760 lira.

Bugün başka bir lastiktçiye gittim. Çıkma lastik vardı. Aynı pirelli kar lastiğini takım olarak 450 liraya takarım dedi. Takacağı lastik 2016 ocak üretimi. Sadece 1 kış kullanıldı dedi.

Adama neden bu lastik çıktı diyince, lastikçi araç sahibinin jant değiştirdiğini söydi. Bende baktım lastik cidden sıfır gibi. 1 yıl bişey olursa iade alırım dedi.

Siz olsanız ne yaparsınız ? Yarın kesin lastik alacağım. Sıfır mı alayım çıkma mı ? Çıkma lastik sorunlu olabilir mi acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tualeti-Tıkayan-Adam -- 15 Aralık 2017; 18:13:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu şartlarda çıkma mantıklı görünüyor

• Ben taktırırdım hocam içinize sindiyse taktırın bence fiyat güzel

• Yok pahasına alıyorlar bu çıkmaları, sonra da kime ne tutturursam mantığıyla fiyat veriyorlar.300-350 liraya indirmeye bakın fiyatı, ebat kaç onu da bilmiyorum gerçi

• quote:

Orijinalden alıntı: momenty

Ben taktırırdım hocam içinize sindiyse taktırın bence fiyat güzel

Hocam benim içime sindi ama pek anlamıyorum. Dıştan çok temize benziyor. Dişleride gayet yerinde. Acaba telleri filan içten kırışmışmıdır diye düşündüm ama daha 1-2 senelik lastik.

İnşallah bir sıkıntı çıkmaz. Muhtemelen yarın taktırırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 58_transporter_58

Yok pahasına alıyorlar bu çıkmaları, sonra da kime ne tutturursam mantığıyla fiyat veriyorlar.300-350 liraya indirmeye bakın fiyatı, ebat kaç onu da bilmiyorum gerçi

185/70/R14

Acaba çıkma tekerin tellerinde filan bir sıkıntı olmasın hocam balon lastik filan diye bir şeyler okumuştum nette

Sonra paramız boşa gider

• Hocam 5 kis kullanacaksiniz desek sifir lastigi bunu 4 kis kullanabileceksiniz.

BU durumda cikmanin fiyati mantikli gibi. Tabiiki lastigin en iyi performansi ilk senesinden oluyor onu kacirmis olacaksiniz ama yine de uygun baya fiyat.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araba Almam İçin Yardım
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam sıfır 190 liradan pirelli nerede var. Ben 250 altına zor buluyorum. Birde lastik ölçülerinizi söyleyebilir misiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hemican

Hocam 5 kis kullanacaksiniz desek sifir lastigi bunu 4 kis kullanabileceksiniz.

BU durumda cikmanin fiyati mantikli gibi. Tabiiki lastigin en iyi performansi ilk senesinden oluyor onu kacirmis olacaksiniz ama yine de uygun baya fiyat.

Bende almayı düşünüyorum çıkma olanı hatta yarın %90 ihtimal alacağım.

Lastikçi balans tutmassa eski telerlerini takarım dedi. İnşallah çıkmalarda sıkıntı yoktur da balansı tutar tekerin.

• Bence alınır 1 kış kullanılmış alt tarafı 3 sene falan üzmez pazarlık yapılabilir

• Tellerde sıkıntı varsa balans yapılırken belli eder, başında durup işi düzgün yapıp yapmadığına bakarsanız içiniz rahat olur. Araç satışı, jant alma, sıcak memlekete taşınma vs. sebeplerden kışlık lastikle düzgün çıkma çok oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tualeti-Tıkayan-Adam

quote:

Lastikçi balans tutmassa eski telerlerini takarım dedi. İnşallah çıkmalarda sıkıntı yoktur da balansı tutar tekerin.

Hocam balon zaten gozle gorulen bir sey. Lastigin yanaklarini iyi kontol edin.
    Dediginiz gibi tellerinde sorun varsa anlamak zor, direksiyonda titresim yapar eger oyle bir sorun varsa ama ayni risk sifir lastikte de var yani.
    Sonradan telleri bozulacak kadar darbe alsa disarida da hasar olur. Ancak fabrikasyon bir sorun olabilir, dedigim gibi o ihtimal yenisinde de var. Adam guvenilir gibiyse taktirin derim ben.

4 yildir arabayi yamuk jant ile kullaniyordum titresim yapiyordu, sonunda canima tak etti gittim internetten (gormeden) cikma jant aldim sifirinin 3 te biri fiyatina. Su an ne salakmisim dort yil oyle kullandim arabayi diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hemican -- 14 Aralık 2017; 20:53:8 >

• Arada 300 lira fark var. Uzun vadede kullanacağınız bir şey kış lastiği. 300 liralik fark cüzdanınızı zorlamayacaksa; sıfır alın içiniz rahat olsun.

• Teker ne diye düşündüm sonra aklıma geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: 17Scorpion

Arada 300 lira fark var. Uzun vadede kullanacağınız bir şey kış lastiği. 300 liralik fark cüzdanınızı zorlamayacaksa; sıfır alın içiniz rahat olsun.

Çüzdanı zorluyor hocam zorlamasa sıfırdan başka teker almazdım zaten

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tualeti-Tıkayan-Adam

quote:

Hocam balon zaten gozle gorulen bir sey. Lastigin yanaklarini iyi kontol edin.
    Dediginiz gibi tellerinde sorun varsa anlamak zor, direksiyonda titresim yapar eger oyle bir sorun varsa ama ayni risk sifir lastikte de var yani.
    Sonradan telleri bozulacak kadar darbe alsa disarida da hasar olur. Ancak fabrikasyon bir sorun olabilir, dedigim gibi o ihtimal yenisinde de var. Adam guvenilir gibiyse taktirin derim ben.

4 yildir arabayi yamuk jant ile kullaniyordum titresim yapiyordu, sonunda canima tak etti gittim internetten (gormeden) cikma jant aldim sifirinin 3 te biri fiyatina. Su an ne salakmisim dort yil oyle kullandim arabayi diyorum.

Dediğiniz gibi birazda şans işi. Yarın yama durumunu , diş kalınlığını , yanaklarını inceleyip eğer iyi ise taktırayım. Balans ayarıda yapacam dedi. Onuda yaptırmış oluruz.

Ayda 200 km filan yapıyorum zaten. 2-3 sezon götürsün parasını amorti etsin yeter.

Sıfır alsam bile en fazla 4-5 sezon götürür zaten.

• Yeri geldi cıkma sattım yeri geldi cıkma aldım lastigi inceleyin sorun yoksa fiyat cok uygunsa alın derim

• Ben İst. Art Oto Lastikten çıkma aldım 2 defa memnun kaldım Pirelli marka zaten kendiside bayisi yazın tanesini 75 liraya aldım 400-450 bence iyi fiyat

• quote:

Orijinalden alıntı: CLİO SYMBOL

Ben İst. Art Oto Lastikten çıkma aldım 2 defa memnun kaldım Pirelli marka zaten kendiside bayisi yazın tanesini 75 liraya aldım 400-450 bence iyi fiyat

Teşekkürler hocam bugün pazarlıkla 350/380 seviyesini zorlarım.

• Valla peşin para 400e takıyorsa hiç acıma ver 200den aşağı doğru düzgün lastik yok ki senin ebat büyük benimki 175 65 14

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.