Şimdi Ara

Kış Lastikleri (Michelin Alpin A4 Kullananlar) Yorumlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
5.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Michelin Alpin A4 kış lastiği kullananlar için bir konu açmak istedim. Görüşlerimizi yazarsak, faydalı olacağını düşünüyorum. Ben bu kış Michelin Alpin A4 aldım, Ankara'da sabah kar üzerinde kullandım, yokuşları çok rahat bir şekilde çıktı. Bir problem yaşatmadı. Kar üzerinde yol tutuşunu beğendim diyebilirim.

• İstanbul Gazi Osman Paşa'da oturuyorum ben de. Dünkü meşhur karda Esenler'e gidip geldim. Hiç bir sıkıntı yaratmadı bana. Bi kaç defa frenleme denemesi de yaptım yağmur üzerindeymiş gibi rahatça durdu. Gerçi yaklaşık 1-2 hafta önce fren balatalarımı ve disklerimi de yenilemiştim ama bilmem etki eder mi..
  • İstanbul'da dün sabah ilk yağışı gördü ve iki ciddi yokuş çıktık bana mısın demedi.Üstelik öyle çok sesli bir lastik değil.

Bu aralarda bir de UG8'ler beğeniliyor,hangisi daha iyi bir fikrim yok.
  • Evet ilk önce kararsız kalarak, Michelin Alpin A4 almıştım. Ancak şu ana kadar problem çıkmadı. Ankara yolları yokuştur, yokuşlarda patinaj v.b. durumlar olmadı, fren yaptığımda da problem çıkmadı. Sadece sürüş esnasında, küçük çukur gibi yerlerden geçildiğinde çok hissettiriyor, yazlık lastiğe göre. Yağmur oluğu olmadığı halde yağmurlu havalarda da performansı güzeldi. Bugün çoğu araba yokuşlarda kalmıştı. Yokuşlarda sorun çıkarmadı.
  • bu lastik ülkemizde sanırım az satıyor.Sorun bulunabilirlikmi fiyatmı bilmiyorum ancak yanılmıyorsam testlerde ug8 den daha iyi performans göstermişti ona rağmen ülkemizde en çok ug8 satılıyor. Nezamandır keşke kar yağsada test etsem diye bekliyordum. Dün 7 -8 cm kar kaplı çok dik bir sokaktan hiç sorunsuz indim. oldukça memnun kaldım. Lastiğin karda bıraktığı izde çok hoş farketmeyenler için söyliyim dedim
  • Ankara'ya ik karın yağması ile birlikte Alpinlerin performansını gözlemleme fırsatım oldu.Benden geçer not aldı rampa durup kalkmama rağmen herhangi bir sorun çıkarmadı.
  • Bugün ben de aldım Alpin 4 185x65x15 İstanbul Gaziosmanpaşa'da kar yoktu bugün ama ıslak zeminde fren yaptım tatmin ediciydi. Kar yağdığında göreceğiz bakalım gerçek performansı..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yaz kış devamlı olarak Energy Saver ve Alpin kullanıyorum.

Yaz kış hiçbir sıkıntı çekmedim.
  • Mükemmel bir lastik
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Mükemmel bir lastik

istanbulda kış lastiği gereksiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi labidu -- 23 Aralık 2012; 3:09:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: labidu

quote:

Mükemmel bir lastik

istanbulda kış lastiği gereksiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: AERN

Michelin Alpin A4 kış lastiği kullananlar için bir konu açmak istedim. Görüşlerimizi yazarsak, faydalı olacağını düşünüyorum. Ben bu kış Michelin Alpin A4 aldım, Ankara'da sabah kar üzerinde kullandım, yokuşları çok rahat bir şekilde çıktı. Bir problem yaşatmadı. Kar üzerinde yol tutuşunu beğendim diyebilirim.

2 yıl Kars' ta (yılın 4 ayı buz ve kar) kaldım. Bridgestone blizzak ve alpin a4 kullandım. Sunu söyleyebilirim, a4 blizzak' tan daha iyiydi. Blizzak hiç güven vermiyordu. Ayrıca o bölgede lassa snoways' de cok tercih ediliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence kış lastiği, hava şartlarına göre farklılık göstererek gerekli, belki yağmur oluğu olan kış lastikleri tercih edilebilir kıyı kesimlerde ama, hava sıcaklığı eğer +7 derecenin altında ise kış lastiği takılmalıdır. Ciddi anlamda çok fark ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kahraman202

quote:

Michelin Alpin A4 kış lastiği kullananlar için bir konu açmak istedim. Görüşlerimizi yazarsak, faydalı olacağını düşünüyorum. Ben bu kış Michelin Alpin A4 aldım, Ankara'da sabah kar üzerinde kullandım, yokuşları çok rahat bir şekilde çıktı. Bir problem yaşatmadı. Kar üzerinde yol tutuşunu beğendim diyebilirim.

2 yıl Kars' ta (yılın 4 ayı buz ve kar) kaldım. Bridgestone blizzak ve alpin a4 kullandım. Sunu söyleyebilirim, a4 blizzak' tan daha iyiydi. Blizzak hiç güven vermiyordu. Ayrıca o bölgede lassa snoways' de cok tercih ediliyor.

Karslimisiniz

• quote:

Cihan hocam, geçen gün başakşehirden video yüklemiştin. Taze karda Alpinleri test etmiştin. Sonrasında yani don sonrası lastik performansı nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: olorinthewhite

quote:

Cihan hocam, geçen gün başakşehirden video yüklemiştin. Taze karda Alpinleri test etmiştin. Sonrasında yani don sonrası lastik performansı nasıl?

Hiç bir sorun yaşamadım Gece yola çıktım yine en ufak bir sorun olmadı
  • Kıs lastıklerı genelde desen ve hamur yapısından dolayı bırbırıne benzer ve genelde sorun cıkarmaz
    Bende alpın a4 kullanıyorum daha oncekı yıllarda blızzak snoways gıbı lastıklerde kullandım genel olarak hepsınden memnun kaldım.
    Lastık buyuk bır etkendır ama surucude gızlı kahramandır

• Bugün yağmurlu yolda sürdüm, yine problem oluşmadı. Yol tutuşunu beğendim. Ancak dediğim gibi 70 km/h hızı geçmedim.
  • quote:

quote:

quote:

Karslimisiniz

Kars Arpaçay'da görev yaptım 2008 - 2010 arasında. Oralı mısınız?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Karslimisiniz

Kars Arpaçay'da görev yaptım 2008 - 2010 arasında. Oralı mısınız?

Kagizmanliyim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.