Şimdi Ara

Kış Lastikleri (Michelin Alpin A4 Kullananlar) Yorumlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
5.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • En son kar yağdığında yokuşlarda problem olmadı. İlk defa Michelin kullanıyorum, tereddütlerim vardı. Ancak şu an tereddüdüm kalmadı. Bakalım, buzlu yolda henüz denemedim.
  • Bugün sabah yollar buzluydu ve yokuşlu yollarda gittim, hiçbir problem olmadı, patinaj olmadı. Yolda gidiş ve frenleme güzeldi.
  • Bende Alpine kullanıcısı olarak çok memnunum.

Eski arabamda da Alpine kullanıyordum mevcut arabama da aldım ve şu ana kadar çok şükür hiçbir sorun yaşamadım. Özellikle eski arabada bazı arabaların patinaj çekip kaldığı yerlerden gayet rahat çıkmıştım.

Bazıları Alpine'in muadillerinden daha yumuşak olduğunu dolayısıyla lastik sesini daha az aldığını ama çukurlarda daha kolay yarıldığını söylemişlerdi lastikcide ama öyle bi durum başıma gelmedi hiç neyseki.
  • Şu ana kadar güzel gerçekten, ilk senesi bakalım, önümüzdeki sene ilerleyen zamanlarda performansı nasıl olacak.
  • yıllardır kış lastiği kullanan biriyim
    bridgestone blizzak lm20 ve lm25 modelleri çok başarılı idi
    güncel modelleri lm32 çok iyi fakat lm30 dan kullananlar pek memnun değil
    michelin ülkemiz bozuk yollarında narin kalan bir lastik
    bu senenin en başarılı modeli continental wintercontact ts850 kullanmaktayım
    son derece memnunum herkese de tavsiye ederim

• Yazliklarrim.michelin ve 4-5yıl keyifle kullandım aracimla sattim. Galiba 4yil once michellen alpin muhtemel 3serisi aldim. Suda ve suspansiyon olarak superdi. Çalıştığım. Yer kaman ve karlı bir yerdi. Haddinden fazla patinaja dusuyordu. Önceleri konduramadim 2.kis diğer aramızdaki lassa ile iki araci kara soktum bana karda tutunan lazimdi. Lassa snoways era cok rahat kalkarker michellen yürümüyordu. Lassa alip one taktim.
    4sene sonunds michellen duz yolda bile buz uzerinde cok zor ilerliyor.
    Lassa ise suda michellen den daha zayif ama kotu değil ve bariz daha sert. Paylasmak istedim. Bugun kislik alsam continantel yada goodyear u9 alirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracımın fabrika lastiği olan 225x50x17 Run Flat özellikli Bridgestone Turanza 001 yolda çok akıcı ve sarfiyat yönünden çok ekonomik olmasına rağmen, çok sert ve deyim yerindeyse takır tukur olduğundan; kışında gelmesiyle yumuşak lastik arayışına girdim.

Çeşitli dönemlerde çeşitli marka denemelerimin içinde yumuşaklık ve sessizlik kabiliyeti konusunda Michelin ürünleri favorim olduğundan hiç düşünmeden Michelin modelleri arasında araştırmaya başladım ve olmuşken kış özellikli olsun düşüncesiyle Alpine 4 te karar kıldım.

Aracıma taktıktan sonra RFT olmasına rağmen eski lastiğe göre yumuşaklığı hemen farkettim. Tutunma, frenleme de gayet iyi.

Ancak tek sikayetim, Alpine 4 RFT kış lastiklerini aracıma taktıktan sonra 70km hızdan itibaren uğultu geliyor olması. Daha önceki lastikte böyle bir sorun yoktu.

Bu lastik modelinin yanal ve derinlikli diş yapısı sebebiyle uğultu yapıyor olması bir ihtimali var fakat uğultu sesi benim için rahatsız edici. Eğer bunun sebebi yanal ve derin diş yapısı kaynaklı ise sanırım yapılacak bir şey yok.

Sormak istediğim; yanal diş yapılı kış lastiği takıpta uğultu sorunu yaşayan arkadaşlar varmı?

Paylaşımlarınızı bekliyorum.

Teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.