Şimdi Ara

Kış lastıgı takmak ıcın vakıt ıyı mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugun Ankara da Snoways Era lastıklerımı taktırdım

Sızce erken mı davrandım vakit dogru mu acaba

bu lastıklerı kullanan var mı nasıl sızce ...Ben kullandım gecen yıl fılan bana ıyı geldı ama suana kadar baska kıs lastıgı kullanmadım, onceden Adana da yasadıgımdan ve eskı bır sofor olmadıgımdan

sagolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunahan2 -- 8 Kasım 2014; 17:51:05 >

• İstanbul icin aralık başı ideal.
  • Snoways iyidir havalar çok soğumakdıkça kış lastiği pek iş yapmaz hatta zararı var fren mesafesini artırıyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur_gs_91

Snoways iyidir havalar çok soğumakdıkça kış lastiği pek iş yapmaz hatta zararı var fren mesafesini artırıyo.

İste Ankara ıcın suan vakıt yeterlı mıdır ıyı bır vakıt mı
  • Demage kullanıcısına yanıt
    Ankara için nedir
  • ankara icin iftar vakti diyesim geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .hoobastank.

ankara icin iftar vakti diyesim geldi

Şuan Erzurum için iftar vakti bize daha var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Türkçe katlediliyor farkında mısınız?

• Google Translate
  • Şu anki hava koşullarına göre 10-15 gün sonra kış lastiğinin zamanı tam olarak gelmiştir. Zaten gece sıcaklıkları 7 derecenin altına düşmeye başladı. Kafana çok takma şimdi taktırmasan 2 hafta sonra taktıracaksın zaten. Hayırlı uğurlu olsun sakin kazasız belasız kullanmanı Allah'tan dilerim.
  • Ben de Ankaradayım. Bugün hazır boş zaman bulunca taktırayım da kurtulayım dedim. Normalde durup kalkarken aracın hafif patinaj attığı (azıcık gaza yüklenince) yokuşta araç sanki halatla çekiyorlar gibi canavar gibi çıktı. Bence şu havalarda sıkıntı yaratmaz. Hemde yokuşlardaki performansı artıyor aracın. Yol tutuşu da aynı şekilde. Ama tabi ideal zamanı 15-20 gün sonrası. Şu pastırma sıcakları geçtikten sonra taktırmak daha mantıklı olur. Ama havalar soğumaya başladığı an daha taktırmamış olanlar büyük sıkıntı yaşayacak. Lastikçilerde sıra bulamayacaklar. Bugün bile benimle beraber 5 kişi daha vardı lastik değişimi için bekleyen. 15-20 gün sonra ana baba günü olacak bütün lastikçiler. Özellikle pazar günleri çoğu yer dışarıya taşacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FirstClass -- 8 Kasım 2014; 17:26:54 >

• Bugün taktırdım, hatta geçen hafta taktıracaktım zaman bulamadım.

Tam zamanıdır Ankara için. Belki 1-2 hafta daha beklenebilirdi fakat bu sefer de lastikçilerde sıra olacak, acele iş yapacaklar. Bugün temiz temiz taktırdım kafam rahat.
  • Çorum'dayım, haftaya taktırmayı düşünüyorum. Sonraya bırakırsak sıra manyağı oluruz.

• Hava sıcaklığı +7 derecenin altında olmaya başladıysa takma zamanı gelmiş diyebilir.Aralık 1 zilin çaldığı zaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: FirstClass

Ben de Ankaradayım. Bugün hazır boş zaman bulunca taktırayım da kurtulayım dedim. Normalde durup kalkarken aracın hafif patinaj attığı (azıcık gaza yüklenince) yokuşta araç sanki halatla çekiyorlar gibi canavar gibi çıktı. Bence şu havalarda sıkıntı yaratmaz. Hemde yokuşlardaki performansı artıyor aracın. Yol tutuşu da aynı şekilde. Ama tabi ideal zamanı 15-20 gün sonrası. Şu pastırma sıcakları geçtikten sonra taktırmak daha mantıklı olur. Ama havalar soğumaya başladığı an daha taktırmamış olanlar büyük sıkıntı yaşayacak. Lastikçilerde sıra bulamayacaklar. Bugün bile benimle beraber 5 kişi daha vardı lastik değişimi için bekleyen. 15-20 gün sonra ana baba günü olacak bütün lastikçiler. Özellikle pazar günleri çoğu yer dışarıya taşacaktır.

Sagolun

pekı gıcırdama var lastıkte, bu normal midir

Uzun zaman dınlenen ve toplamda 3 ay kullanılmıs olan bır lastık ıcın, 1 yıla yakındır dınlenıyor.

• Ankarada kasım başı takılır mart sonu yazlığa geçilir. İyi etmişsiniz.
    Lassa konusunda bir fikrim yok, kullanmadım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mazotşist

Şu anki hava koşullarına göre 10-15 gün sonra kış lastiğinin zamanı tam olarak gelmiştir. Zaten gece sıcaklıkları 7 derecenin altına düşmeye başladı. Kafana çok takma şimdi taktırmasan 2 hafta sonra taktıracaksın zaten. Hayırlı uğurlu olsun sakin kazasız belasız kullanmanı Allah'tan dilerim.

Amin,bende dılerım

teşekkürler

Aslında bugun 11 derece de surdum yaz lastıklerı daha ıyıydı :)

fakat gecen kıs kıs lastıklerını kullandım sorun yoktu.Bıraz daha sogusa daha ıyı olacak gıbı bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunahan2 -- 8 Kasım 2014; 17:51:31 >
  • Bende dün taktırdım Petlas w601 sıfır on numara oldu Ankara için lastik vakti 😄

• Ankara'da geçtiğimiz Pazartesi taktırdım. Kasım başından beri havalar iyice soğudu, bence ideal bir zaman.
  • 3 gün lazım olacak , gerek varmı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.