Şimdi Ara

Kış Lastiği Kaç Adet Olmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biliyorum böyle bir çok konu açıldı,yazmaktan sıkıldınız ama bunun hakkında bilgi bulamadım.

Kış lastiği sadece çekişin olduğu lastiğe mi takılacak?

Cevabın olduğu bir konu varsa link vermeniz daha iyi olur, konuyu sildiririm
    Şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eğer 4 tekerlek varsa 4

• Bu ikileme bende düşdüm ancak sürekli şehiriçi şehirdışı bir yerlere gitmiyorsan önlere çekişin olduğu yerlerde yeterli ve para meselesi birazda bu iş
    ben ön lastiklere takdım arkalar mevsimlik bu kışı rahatlıkla ankarada geçirim sadece dönüşlerde hızlı dönmeyeceksin bi sorun olmaz
    imkanın varsa tabiki 4 lastik her yönden emniyetli takılırsın
  • Peki teşekkürler, kış lastiklerimiz 3. senesini doldurdu sanırsam,bu sene ki performansından korkuyorum açıkçası En iyisi 2 tane daha almak olacak o zaman.

• 4 tane tabikide 2 tane takmayı düşünüosan aracın kayması sözkonusu olursa kontrol edemessin aracı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan G.

Peki teşekkürler, kış lastiklerimiz 3. senesini doldurdu sanırsam,bu sene ki performansından korkuyorum açıkçası En iyisi 2 tane daha almak olacak o zaman.

neden korkuyorsun

üretim yılından itibaren 5. senesinden sonra özelliğini kaybetmeye (başlıyor)
  • Kış lastiği kesin 4 tane olsun..İki tane takmak yanlış..Karda buzda yolun ortasında daire çizersiniz..Gebze İstanbul arası Temde çok daireler çizdim....Allah korudu..Arkadan gelen yoktu...Her yer viyadüklerin üzerleri takır takır buzdu..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2 kış lastiği yeter mi?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2 tane takmak riski pek önlemez.4 tane lastik alın kafanız rahat etsin.İki üç kuruş için değmez yani.Aracınızda esp varsa mutlaka 4 tane olması gerekiyor zaten.Ucuz filan demeyin alın derim....En kötü kış lastiği yaz lastiklerinden daha iyi tutunur soğuk havada....
  • ben ankaradayım ve şunları sölediler tekerlekçiler...eğer kar ve buz çok yoğunsa 4 tekerlektede lastik olması çok iyi olur.bir de dişlerinin durumu çok önemli...
  • Önce 2 adet kış lastiği alın.

Kış şartlarında (salavat getirerek) yapacağınız ilk yolculuktan sonra -eğer hala kaza yapmadıysanız tabii- ilk iş gidip kalan 2 tanesini de alırsınız zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

Önce 2 adet kış lastiği alın.

Kış şartlarında (salavat getirerek) yapacağınız ilk yolculuktan sonra -eğer hala kaza yapmadıysanız tabii- ilk iş gidip kalan 2 tanesini de alırsınız zaten.

Kış lastiğimiz var zaten;
    Kumho PowerGrip KC 11

Kış Lastiği Kaç Adet Olmalı?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.