Şimdi Ara

Kış Lastiği İnceleme Ve sıralaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nette dolaşırken tyrereviews.co.uk sitesinin yayınladığı kış lastiği inceleme ve sıralama sayfasına denk geldim.
    Kış lastiği almayı düşünen arkadaşalara yardımı olabilir.

Kış Lastiği Test

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drk_m -- 28 Aralık 2018; 21:26:59 >

• bir kaç sene önce ilk debica lastik almıştım çok ta memnun kalmıştım. sanırım o zamanlar ya testlere girmiyordu yada sıralamaya giremiyordu.

o dönemden sonra yazlık ve kışlık olarak sava (debica/sava, teknoloji ve tasarım goodyear çatısı altında aynı) almaya devam ettim.

Doğal olarak listenin en üstünü zorlamıyor ancak f/p olarak sanırım en iyilerinden biri.

1 hafta önce 205 55 16 ölçüleri 1100 tl ye aldım. (takma balans dahil bayi fiyatı)

Debica sava bence tavsiye edilesi bir lastik. özellikle kışlıklarda...
  • Continental ts860 gerçekten çok iyi bir lastik. izlediğim veya okuduğum tüm testlerde birinci çıkıyor.
  • Yerli malı yurdun malı petlas, starmaxx, Lassa için test yok mu?
  • Zeytinbey Z kullanıcısına yanıt
    Lassa Snoways 3 bu listede 32. sırada. (bu arda sava yazlıklar da Türkiye üretimi)
  • bu testi yapanlara hiç itimat edemedim gitti. Çoğu testte kendi ülkesinin markası Continental 1. çıkıyor. Tamam iyi lastik ama o derece değil, ayrıca Bridgestone dünyanın en çok satan lastiği olmasına rağmen bu sitenin testlerinde hep rezil sonuçlar alıyor.
  • True_Sun kullanıcısına yanıt
    Bende bu hafta 960 tl ye malettim. Debica frigo kışlık lastikleri. C C değerini veren ve fitayı uçuk olmayan ender lastiklerden.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • anyhill kullanıcısına yanıt
    Continental Alman malı, bu tesri yapan site İngiliz. Zaten o yüzden paylaştım, yanlı olma ihtimali yok yani.
    Ama şu da bir gerçek ki, Continental gerçekten kaliteli.
  • drk_m kullanıcısına yanıt
    tyre reviews internet alemindeki lastik testlerini toplar, bu test alman sitesi autobild tarafından yapılmış
  • Master_Evil kullanıcısına yanıt
    Evet ,açıklama bölümünü okumadan direkt teste odaklanmışım. Autobild yapmış, testin full sonuçları aşağıdaki linkde, ve full test sonucunda 1. değişmiş.
    Full Test Link
  • anyhill kullanıcısına yanıt
    Ben de merak ediyorum, Bridgestone ''un ilk 3 e girdiği test bile yok nedense.

Oysa sempatik gelen bir marka.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye yolları için en ideali lassa.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lassa’yı öneririm çok kalitelidir

• Nokian wr4 almıştım Teste göre kar performansı ug8 ile en iyisi , ug8 de gerçekten çok iyi bir lastik karda eskiden kullanmıştım. Diğer unsurlar islak kuru ses vs önemli ama bence karda işini yapması daha önemli . O yüzden Goodyear Nokian ve Pirelli kış lastiklerinden fiyatı uygun olan almak mantıklı olandır. Diğer unsurlar 2 sene sonra çok değişken emin olun . o testlerin başarilisi Continental 2-3 sene sonra yanak yapar , sertleşir, yol tutuşu azalır vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: drk_m

Bende bu hafta 960 tl ye malettim. Debica frigo kışlık lastikleri. C C değerini veren ve fitayı uçuk olmayan ender lastiklerden.
    Debica nın 15 inç lastiklerini kullanmıştım...

Şahsım adına çok memnun kalacağınızı düşünüyorum...

Daha öncede belirttiğim gibi debica dan sonra nokian aldım... Ancak bu kış yine sava ya döndüm.. (desen hamur teknoloji aynı debica ile)

• drk_m kullanıcısına yanıt
    Siz arkadasa testi yapan ingiliz demissiniz ve o nedenle aktardiginizi belirtmissiniz ama nasil okuyup incelediniz sasirdim.Buyuk puntolar ile AUTO BILD 2018 WINTER TIRE TEST yaziyor.Bild alman kuruustur ve cok uzun yillardir takip ettigim kadari ile yeterince guvenilirdir.

• froster2006 kullanıcısına yanıt
    Yukarıda da belirtmiştim, lastik alma arefesinde başlığa, açıklamaya felan dikkat etmedim. Direkt test sonuçlarına odaklandım.
    O nedenle kaçırmışım. Zaten tekrar bakınca sayfaya testin son halinin linkini de gördüm ve paylaştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drk_m -- 29 Aralık 2018; 19:56:22 >
  • True_Sun kullanıcısına yanıt
    Türkiye yorumlarında hiç negatif yorum yok. Yurtdışı yorum bulamadım. Linkini attığım testte de baya iyi iş çıkarmış. Hele fiyatını göz önüne alırsak byağı iyi iş çıkarmış. İnşallah hepimize kazasız belasız bir kış olsun.Bu arada Debicanın Sava ile tek farkı fiyatı
  • Continental, Nokian ve Goodyear kış lastikleri karda ve kış şartlarında çok başarılı.

Ama Conti ve Michelin kış lastiklerinin diğerlerine göre kuru asfaltta daha başarılı test sonuçları var. Testleri dikkate alarak yaptığım tercihlerim sonucunda Michelin Alpin5 ıslakta kusursuz, inanılmaz güven veriyor. Conti de çok başarılı.

• Önceleri körü körüne bir markayı savunurdum.bunun anlamsız ve boş olduğunu anladım. (Kapaklı çirkin jantlı toyota corolla aldım.hız sabitleyicide yoktu. 2010 model opel corsamda Hız sabitleyici ile tanıştıktan sonra bunun ne büyük bir rahatlık olduğunu anladım. Bana baz donanım seviyesinde hız sabitleyiciyi çok gören toyota ve vw artık körü körüne savunmuyorum.) Bu yüzden hangisi daha ucuzsa onu alıyorum artık ve bundan sonra da bunu yapacağım. Artık cebimi düşünüyorum. Kim bana az paraya daha fazla fayda sağlıyorsa onun yanındayım. Aynı paraya boş A markası yerine daha dolu B markası alacağım. Geçen hafta pazar günü dalgınlıkla kapana girdim. Ön 2 lastik patladı. 2 lastik aldım. Her gün reklamı çıkan markalara 800 lira dediler. Ben 500 liraya formula marka aldım geçtim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.