Şimdi Ara

Kış Lastiği Almanın Tam zamanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
5.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaklaşık 2 ay önce aracımın lastiklerini yeniledim (Scenic-II)

lastikçi o zaman, " 15 eylül gibi ara, sezon yeni olduğu için fiyatlar düşük olur, takmasanda lastiğini almış olursun dedi"

Bugün aradım, Kumho KW 15 145 Tl-->125 tl 5 5 taksit dedi.

Kış yaklaşıyor sezonda yüksek fiyata almayalım diyorum..Lastik ve fiyata ne dersiniz?

• arkadaşlar yumurtanın kapıya gelmesini beklerseniz, 3 liralık malı 5 liraya alırsınız...
    vatandaşımızın huyudur işte başı sıkışmadan bulaşmıyor..
    sağlık olsun...
  • Çok güzel çıkma kışlıklar var 1 sezon kullanılmış ya da kullanılmamış. Bütçenizi aşıyorsa çıkmaya yönelin
  • kocaballi, fiyatta lastik ebatları ve lastiğin üretim tarihi de belirleyici olur.
    sizin ebatlarınız nedir? birde Ankara daysanız eğer nereden aldınız telefonunu alabilirmiyim bende KW17 için fiyat sormak istiyorum.
    teşekkürler..
  • arkadaşalr ankarada uygun fiyata kış lastiği alabileceğimiz bir yer bilen varsa yardımcı olabilirmi acaba geçen bir kaç yeri gezdim adamlar hem eski tarihli lastikleri vermeye çalışıyorlar hamde abartı fiyatlarla bu arada ebat 195-60-15
  • kış lastiği arayanlar hankook markasına da bakım derim ben kullanıyorum fiyat/performans açısından 10 numara
  • benim lastik ölçüm 205/55/16

K.karabekirde , Çiftçi Ticaret Var, samsuna doğru gidiş yönünde kocaman tabelası var, telefon 311 99 29

ben başka marka/model sormamıştım, o nedenle, aldığınız fiyatları da yazarsanız buraya seviniriz.

quote:

Orijinalden alıntı: camakus

kocaballi, fiyatta lastik ebatları ve lastiğin üretim tarihi de belirleyici olur.
    sizin ebatlarınız nedir? birde Ankara daysanız eğer nereden aldınız telefonunu alabilirmiyim bende KW17 için fiyat sormak istiyorum.
    teşekkürler..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kış lastiği gerekli mi?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ne zaman aldınız? ölçü-fiyat aldığınız yer bilgisi de verseniz??

quote:

Orijinalden alıntı: hunter06

kış lastiği arayanlar hankook markasına da bakım derim ben kullanıyorum fiyat/performans açısından 10 numara
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocaballi

ne zaman aldınız? ölçü-fiyat aldığınız yer bilgisi de verseniz??

quote:

Orijinalden alıntı: hunter06

kış lastiği arayanlar hankook markasına da bakım derim ben kullanıyorum fiyat/performans açısından 10 numara

200 tl ye almıştım 4 tanesini 2 sene oldu olmadı galiba ölçülerini tam olarak hatırlamıyorum broadway ime olacak ölçülerde idi
  • Bende henüz 300 km kullanılmış ve sökülüp yıkanıp poşetlerine konularak depoya konulan iri dişli karda buzda çok güzel performansı olan kumho kw-19 marka 195/55/15 ebatında 4 adet kış lastiği var.Aracımı sattığım için artık bu ebat benim işime yaramayacak,bu yüzden isteyen olursa bu lastikleri verebilirim.Ankara
  • bugün Ankara Abdulkadir Özcan dan 205/55R16 için fiyat aldım (pazarlık yapmadım henüz);

Michelin Alpin A3 : 185TL
    Hankook W409 : 135TL (bu lastik yeniymiş)
    Petlas W651 :100TL

telefonda konuştuğum arkadaş ısrarla Petlas ı tavsiye ediyorum, yumuşaklığından ve sessizliğinden çok memnun kalırsınız dedi. 1-2 gün içerisinde karar verip alacağım, şimdiye kadar Hankook alayım diyordum ama Petlas la ilgili de kötü yorum duymadım henüz. Kullanan varsa yorumlarını paylaşırlarsa sevinirim.
  • goodyear ultragrip 7 en iyi lastik kampanya var 4 lastik alana biri bedava geliyor
  • mesela 185 65 15 540 ytl ye geliyor kampanya bitince 700 civarı olur..
  • siz kaç liraya aldınız kış lastiğinizi
  • Ben geçen kış kullandığım lastikleri yazın çıkarmadım. Yazın biterler kışa yenisini alırım diyordum.
    Baktım dişler hâlâ var. Ancak 4 yılı doldurduğu için sertleşmiş, muhtemelen pek işe yaramayacaktır.

Ancak, okulum evimin çok yakınında olduğu için yürüyorum. Kışın da aracı fazla kullanmıyorum.
    Yani lastik almayacağım.

Bu arada alacaklar mutlaka üretim tarihine baksın. Ucuz alıyorum diye 2 yıl beklemiş lastik alırsanız 1-2 seneden fazla kullanamazsınız.
  • biz petlas kullanıyoruz ve süper.205-55-16 almıştık.90 tl gibi bi rakam dı tanesi.ostimde petlas bayii.bu ara ankarada kendircilerden lastik alınır diyor bilboardlarda.Ama neyi ne kadara veriyolar bilmiyorum.Lastikçi arkadaşlarım kış lastiği iiçn çok para vermeye yani marka bakmayın dedi
  • good year ug 7 kampanyası bayiye özelmi genelmi 205 55 16 için 20 gün önce 170 tl adet fiyat almıştım şu anda ne kadar
  • pirelli winter carving aldım tanesi 88 liraya. 175/70/14 Ön ikiyede çivi çaktırdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: legendboxer

pirelli winter carving aldım tanesi 88 liraya. 175/70/14 Ön ikiyede çivi çaktırdım.

uyugun almıssın cıkmamı sıfırmı
  • sıfır yakın bi akrabamın aracılıgıyla uygun aldım..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.