Şimdi Ara

Kış geldi bot önerileri alalım :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
2
Favori
2.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: alpbor

asla bot giymem kışın

neden ? farklı mı gösteriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: AAT.BH

quote:

Orijinalden alıntı: Narthyard

Açıkçası, yeni sezon botlara yönelebilirsin. Misal attığım birinci link yeni sezon. Sizde olan resmini attığım ise eski sezon. Harley'in birçok botu birbirine benziyor. Greyder, Timberland, Cat bunlar popüler ve yolda bırakmayan botlar. Yeni sezon bak derim.

şuan piyasadaki botlar eski sezonmu oluyor? Ne zaman yeni ürünler gelir acaba ay olarak.

Kesin bir tarih veremem, ama genelde 1,1.5 ay içinde çıkacaktır diye düşünüyorum. Tabii bu markadan markaya göre değişir. Misal giyim alanında, kışlıklar çıktı bile. Ama bot çok rastlamadım ben. Belki de uzun süre uzak kaldığımdan olabilir, kafaları karıştırmak istemem. Yurtdışındaki sitelerdeki ürünlerin çoğu yeni sezon. Burda her markanın kendi Türkiye'ye özel sitesi olmadığı için bir şey söyleyemiyorum.

• fermuarlı bot bulan alıntı yapsın
    zira 5 senedir adam gibi bot bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: thedealer

quote:

Orijinalden alıntı: Narthyard

Önerecek çok bot varda, klasik olmasın dedim.

Birisi bu(tıkla)

Bir de bu var:

böyle takoz bir bot yok. bunu aksam cıkardıgım zaman koşasım geliyor okadar rahatlıyorum cıkarınca

Şahsen eskiden giyerdim, ama eskiden de başka yerde otururdum. Kar olurdu hep, mecburi. Şimdi İstanbul'a kar yağmıyor ki giyelim. Botlar hep takozdur zaten. Çok kalın tabanlılar, çok ağır oluyor. İnce taban yani yeni sezon ürünler daha rahat.

• CAT klasik sarı model

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler bot her sene alınaca kbirşey degil. 1kere alırsınız 3-4sene rahat gider bu yzuden iyimarkaları alın.
  • 6 ay içersinde ayakkabı tabanı kırıldı. Firma ikinci ayakkabı verdi. fakat atmosfer şartlarına göre fazla giymediğim ayakkabı 2.5 yıla yakın sonra şikayetim tekrarladı. Sağlamlıgı ispat edilmiş ayakkabı alın.
     Kış geldi bot önerileri alalım :)

• Cat ve Harley sağlam ama çok ağırlar. Hafif ve su geçirmeyen bot önerisi olan var mı? 160-170 lira civarı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

http://www.pabbuc.com/kangaroos_himalayas_siyah

Limango'dan 20 liralık hediye çekimi kullanarak 37 liraya aldım. Normal fiyatı 130 lira

limango kampanyası devam ediyor mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: TheBestHero

quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

http://www.pabbuc.com/kangaroos_himalayas_siyah

Limango'dan 20 liralık hediye çekimi kullanarak 37 liraya aldım. Normal fiyatı 130 lira

limango kampanyası devam ediyor mu ?

Üstteki mesajı yazdığımda 130 liraydı şimdi 78 lira olmuş pabuç'ta. Limango'ya 2 haftada 1 falan geliyo. Ne zaman geleceğini öğrenmek için her gece limango facebook sayfasını ziyaret etmen lazım.http://www.facebook.com/limangoturkiye?fref=ts

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.