Şimdi Ara

KİS 2011(Lisanslı) viruPROBLEM !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Ne diyorsun ?
  • http://emoo.ca/ galiba buradan çevirebiliriz , ne demek istediğini arkadaşın.
  • Özür diliyorum :( forumda yeni olunca böyle problemler oluyor.
    Sorum şu:
    1 aydır Lisanslı Kaspersky İnternet Security 2011 kullanıyorum.1 hafta önce Flash bellekten geldiğini düşündüğüm virüs ve trojanlarla ilgili Kaspersky tehdit uyarısı veriyor ancak "ŞİMDİ ONAR" dediğimde hiçbir işlem yapmıyor.Acaba Kaspersky bu virusleri etkisiz hale getirdi ama belki de bu zararlılar sistem dosyalarına bulaştığı için mi tamamen silmiyor yoksa ben bu viruslerle beraber mi yaşıyorum.Problem şu ki bunları internetten araştırdığımda KEYLOGGER olduğunu gördüm.başka anti virus programlarıyla ve malware programlarıyla ve ayrıca Online taratma işlemleriyle temizlemeye çalıştım ama sistem temiz görünüyor ve problem yok deniyor.Bu durumun açıklamasını yapacak arkadaşlardan yardım bekliyorum.Eğer ciddi bir sorunla karşı karşıyaysam tavsiyelerinizi bekliyorum.Şimdiden teşekkür ediyorum.
  • Arkadaşlar,ciddi bir sorunla karşı karşıyayım benim gibi bu tür sorunlarla karşılaşmış ya da bu konuda deneyimi,bilgisi olanlardan yardım bekliyorum.Forumda deneyimli olan arkadaşlar lütfen yardımcı olun.
    Kaspersky'e güvendim yıllarca da kullandım ama lisanslı olarak kullandıgımda ilk defa böyle birşeyle karşılaştım.
    Çözüm önerilerinizi bekliyorum...
  • "comodo cleaning essenitals" indir full tarama yap sorunun çözülür büyük ihtimal
  • http://forum.kaspersky.com/index.php?s=d6107ca6c0d15bd151ba4d50852e2029&showtopic=204430
    bu linkte Kaspersky Rescue Disk 10 indirme linki var.
    onu indirin ve cd'ye yazın.
    sonra o cd ile sisteminizi açın ve internet bağlantısı varsa programı güncelleyin(virus tanımları için)
    daha sonra sistemi tümüyle taratın, en sağlıklı yol bu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kaleci07,Tavsiyen için teşekkür ederim.Comodo Cleaning Essantials Programıyla tarama yaptım ama Kaspersky hala 4 zararlı gösteriyo yani herhangi bir değişiklik olmadı.

lost,daha önce zaten Kasperskynin Rescue Disc'i (Güncellemesi ile) İle taratma yapmıştım ama sonuç değişmedi.Yine de teşekkür ederim tavsiyen için.
    Bu arada Ashampoo Anti-Malware Programıyla da full taratma yaptım değişiklik yok :((

• Malwarebytes Anti-Malware Free
    http://www.malwarebytes.org/products/malwarebytes_free

Avira AntiVir Rescue System
    http://www.avira.com/en/support-download-avira-antivir-rescue-system

bir de bunları deneyin.

unutmayın: virus temizlemede %100 diye bir güvence hiçbir programda geçerli olamaz.
    kolay gelsin, iyi şanslar.

• Merhabalar.
    Lost arkadaşım önerilerin için gerçekten cok teşekkür ederim.Malwarebytes Anti-Malware Programıyla tarama yaptırdım ama malesef sonuç aynıdiğer önerini de yapıcam Avira Antivir Rescue Cd ile sistemi taratacağım ve yine F-Secure Emergency Rescue CD/Bitdefender Rescue Cd ile sistemi taratıcam.inşallah bir sonuç alabilirim.bu arada Kaspersky'nin tehdit olarak bulduğu zararlıların bulunduğu klasörlere ulaşmak istiyorum ama Kaspersky "Klasör açılamadı.Muhtemelen böyle bir klasör bulunmuyor"uyarısı alıyorum.bu da çok ilginç.Hiçbir sonuç alamazsam Kaspersky'i kaldırıp tekrar kurmak istiyorum bu noktada Lisans anahtarını tekrar girdiğimde inşallah bir sorun yaşamam(Aktivasyonla ilgili).
    Tekrar çok teşekkür ediyorum tüm arkadaşlara.
    Sonuçları en kısa zamanda paylaşırım.Herkese kolay gelsin...

• o virüsler silinmiş sadece kaspersky bunu farkında değil tümünü temizle de eğer sorun devam ederse g-data rescue cd ile tarat o da bişey bulmazsa sorun yoktur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.