Şimdi Ara

kırmızı ışıklar geçenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bügün sabah az daha kaza yapıyordum. ....'nın biri kırmızıda geçti zor durdum. önüm açıktı yeşil yanıyordu geçtim bi baktım o da geliyor zor durdurdum. artık ışıklarada mı güvenemiyecez. yeşilde bile durup sağa sola bakmak lazım herhalde

• valla istanbulda ben şahsen yeşildede sağa sola bakıyorum manyak çok
  • O kırmızı da geçenleri topa tutmalı. Onlar yüzünden kaa yapıyodum geçen hafta.
  • Umarım hatırlarsınız çok eski bir haber bu ;
    Sanırım daha yeni evli bir çift idi , kırmızıda bekliyorlar ve yeşil yandığında harekete geçiyorlar. Tam o sırada kırmızıda geçen başka bir araç bunlara çarpıyor ve malesef hayatlarını kaybediyorlar. Trafik ekipleri yeşilde geçerken etrafını kontrol etmemek suçundan 8/3 oranında bu yeni evli çifti suçlu göstermişlerdi. Hatta bu olaylar üstüne ailenin babası Ankara'ya karayolundan yürüyerek gitmiş tepkisini göstermişti.

Konuyu şuraya getireceğim ; istanbulda sarı ışıkta yok yani etrafınızı kolaçan edeceğiniz rahat bir zaman dilimi yok. Çoğu zaman kırmızı ve ardından yeşilll ... Ardından bir korna sesi ve hopp gaz vererek ani ve bir okadar doğal çıkışınız. Kırmızıdan yeşile geçiş anında sürekli diğer yoldan gelen olup olmadığına bakın hem canınız hemde araçlarınız için. Örneği yukarda işte yeşilde geçip kazaya karıştığınızd bile anlamsız yere trafik suç ceza oranı kesilebiliyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: captain_turkiye

bügün sabah az daha kaza yapıyordum. ....'nın biri kırmızıda geçti zor durdum. önüm açıktı yeşil yanıyordu geçtim bi baktım o da geliyor zor durdurdum. artık ışıklarada mı güvenemiyecez. yeşilde bile durup sağa sola bakmak lazım herhalde

geçmiş olsun..

ama yeşilde de durup sağa sola bakarsan arkadaki çarpmasın bu defa? malum adam yeşil diye frene basmayı düşünmez,kırmızıda zaten durmuyor!!

ben her zaman yeşil de yansa kavşağa gelirken yavaşlarım,ne olur ne olmaz.
  • Yeşil yanınca geçerken bile tereddüt ediyor artık insan bu hanzoların yüzünden.. Geçmiş yıllarda benimde başıma aynı olay gelmişti.. O gün bugündür yeşil yansa bile güvenmiyorum, temkinli davranıyorum..
  • Geçiş üstünlüğü diye bir şey var ama millet sorunlu zaten birde sıcaklar derken adam acaba bırak kırmızı ışığı nereye gittiğini biliyor mu?...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • manyak cok dikkatli olmak gerek
  • narsiszm yüzyılın hastalığı
    kırmızı ışıkta geçerim sıraya girmem vs vs ..
    halbuki içi kofuldur bu tiplerin kaplumbağa gibi içlerinde çirkin bir yaratık taşırlar

yaw ne laf ettim be
  • quote:

Orjinalden alıntı: enmutlu11-insan

narsiszm yüzyılın hastalığı
    kırmızı ışıkta geçerim sıraya girmem vs vs ..
    halbuki içi kofuldur bu tiplerin kaplumbağa gibi içlerinde çirkin bir yaratık taşırlar

yaw ne laf ettim be

Sende DH' da filozof oldun?...

• quote:

Orjinalden alıntı: captain_turkiye

bügün sabah az daha kaza yapıyordum. ....'nın biri kırmızıda geçti zor durdum. önüm açıktı yeşil yanıyordu geçtim bi baktım o da geliyor zor durdurdum. artık ışıklarada mı güvenemiyecez. yeşilde bile durup sağa sola bakmak lazım herhalde

iyi atlatmışssın

ama herzaman yeşilde yansa sağa sola bakmakda fayda var bazen kırmızıda duramıycak arabalar oluyor o anda geçme hakları oluyor. son anda kırmızı yanıyor hızda olunca durmak daha tehlikeli oluyor. yasak ama güvenlik nedeniyle böyle bir hak trafikde tanımlanmakda

• İŞTE bu tür denyolar yüzünden hep aracımı kendim icin özel tasarlamak istemişimdir..

ilk önce bi hidrolik tesisat yapıp elektirikli düğmelerle kumanda paneli oluşturmak..

(1) palakaların otomatik kapanması

(2) aracın önünden ve yanlarından keskin bariyerlerin 30 cm dışarı cıkması

bunları bi yapsam aracıma işte o zaman görürsünüz trafik canavarını..

biz şeritte bekliyoruz adam emniyetten gelip bizi sıkıştırıyor v.s

o anda acacaksın bariyerleri adam görecek şiysini
  • ben de bir keresinde böyle bir olayla karşılaştım.kavşakta ışıklarda duruyorum.solumda transit tarzı bir araç var.yeşil yandı.sakin bir şekilde kalktım.o anda sola bir baktım otoyol inişinden 60-70km hız ile sprinter geliyor.fren yaptım.benim burnu sıyırdı geçti.1 metre ya var ya yok.durmadan devam etsem şuan bunu yazamazdım belki.bir de bu araç okul servisi
    bu dediğim kavşağa acayip uyuz oluyorum.sanki ışık denen bir şey yok.kırmızı olduğu halde önüme fırlıyorlar.mesela gece gidiyorum.benim kavşağa girmeme 40-50 metre var.adam durduğu yerden önüme fırlıyor.tın tın geçiyor.bende basıyom uzunları, kornayı.bi ara gazı köklüyordum bunları yapanları görünce.belki vururumda akıllanır diye.o derece sinir oluyorum.hanzo herif ışıkları görmüyon mu.o ışığı süs diye mi koymuşlar oraya.ne işe yaradığını bilmiyorsan al o direği...bir de arkanda kornaya basmazlar mıadamlar ileri görüşlüler.5 sn ilerde yaşıyorlar.

• quote:

Orjinalden alıntı: stilll

ben de bir keresinde böyle bir olayla karşılaştım.kavşakta ışıklarda duruyorum.solumda transit tarzı bir araç var.yeşil yandı.sakin bir şekilde kalktım.o anda sola bir baktım otoyol inişinden 60-70km hız ile sprinter geliyor.fren yaptım.benim burnu sıyırdı geçti.1 metre ya var ya yok.durmadan devam etsem şuan bunu yazamazdım belki.bir de bu araç okul servisi
    bu dediğim kavşağa acayip uyuz oluyorum.sanki ışık denen bir şey yok.kırmızı olduğu halde önüme fırlıyorlar.mesela gece gidiyorum.benim kavşağa girmeme 40-50 metre var.adam durduğu yerden önüme fırlıyor.tın tın geçiyor.bende basıyom uzunları, kornayı.bi ara gazı köklüyordum bunları yapanları görünce.belki vururumda akıllanır diye.o derece sinir oluyorum.hanzo herif ışıkları görmüyon mu.o ışığı süs diye mi koymuşlar oraya.ne işe yaradığını bilmiyorsan al o direği...bir de arkanda kornaya basmazlar mıadamlar ileri görüşlüler.5 sn ilerde yaşıyorlar.

bence geri görüşlü ve 5 SN. geriden geliyorlar..

ışık kırmızı yanıyor ama onlar hala yeşil olarak görüyorlar..

ileri görüşlü olsakar kırmızın yandığını görürler..

geri görüş demeyelimde gerizekalı desek daha yeridir.

• sanırım EDS gibi sistemlerin yaygınlaşması dışında bir çare yok. Bu eşşeklere çok ağır cezalar vereceksin ki bir daha kırmızı da geçmeyi aklından bile geçirmesin
  • yeşil diye yavaşlarsın arkadaki korna basar, tampona dayanır. hızlanıp geçersin yandan araba gelir. ne biçim memleket olduk yaw. bi de yukarıda arkadaş yazmış, polis bile yeşilde kontrol etmeden geçtiği için suçlu yazmış. avrupa da bırakın ışıkları, kontrollu kavşaklarda yol benim diye geçer bişey olmaz çünkü diğeri yol verir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: niko_jr

sanırım EDS gibi sistemlerin yaygınlaşması dışında bir çare yok. Bu eşşeklere çok ağır cezalar vereceksin ki bir daha kırmızı da geçmeyi aklından bile geçirmesin

eşşeklere değil anaları ve babaları hariç 2 güzel sözü hak ediyorlar ondan söylemek lazım ama forum kuralları gereği sarfedemiyorum burada
  • Bu arkadaşlar için özel 250lik Dodge kamyonet alıp çelik barlarla güçlendirip Allah yarattı demeden kırmızıda geçtikleri anda aracın herhangi bir yerinden bodoslama girmek istiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: atiyba

Bu arkadaşlar için özel 250lik Dodge kamyonet alıp çelik barlarla güçlendirip Allah yarattı demeden kırmızıda geçtikleri anda aracın herhangi bir yerinden bodoslama girmek istiyorum

ah keşke öyle bir imkan olsa
  • En büyük fantezim bu benim ya ama AS 900 kamyon olacak. ...

Bu arada kırmızı ışıkta geçenlere daha yüklü cezalar gelmesi lazım. Bunun şakası yok.
    Cinayet gibi birşey göz göre göre .....

quote:

Orjinalden alıntı: atiyba

Bu arkadaşlar için özel 250lik Dodge kamyonet alıp çelik barlarla güçlendirip Allah yarattı demeden kırmızıda geçtikleri anda aracın herhangi bir yerinden bodoslama girmek istiyorum

kırmızı ışıklar geçenler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 28 Haziran 2008; 18:43:07 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.