Şimdi Ara

Kırmızı 1100d yi 800 liraya alıyım mı arkadaşlar sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşta kırmızı 1100d var. Linki aşağıda. Kırmızı olduğu için fiyatının daha yüksek olduğunu satarken de 150-200 lira farkla satabileceğimi söylüyor. Shutter sayısı çok az ürünün kutu içeriği tam neredeyse kullanılmamış uluslararası garantisi devam ediyor. Ne dersiniz sizce değer mi?

Link :http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-dijital-fotograf-makinesi-canon-eos-1100d-kirmizi-renk-digital-slrcamera-plus-ef-s-18-55-lens-143377770/detay

• Canon 1100D için yüksek bir fiyat (Koleksiyon değeri varsa bilemem) . 1100D kit 2. elde ederi 750-800 arası bir fiyattır.
  • Hayyam'da fiyatlar nasıl bence daha ucuza bulabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aylakadam81

Canon 1100D için yüksek bir fiyat (Koleksiyon değeri varsa bilemem) . 1100D kit 2. elde ederi 750-800 arası bir fiyattır.

Hocam dediğim gibi kırmızı pek bulunan bişey değil.Canon sadece belli ülkelerde çıkartmış. İngiltere de kırmızının fiyatı daha yüksekmiş. Son 800 e bıraktı. Makine temiz o yönden sıkıntı yok tek sıkıntım şu. Enpara ile sıfırını zaten 800 e alabiliyorum. 2 el almakla hata mı ederim onu düşünüyorum. Shutter 850 de işyerinden arkadaş satıyor yabancı değil yani
  • Up
  • Hayyamda sıfırı 950 lira.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Edeb'i Muamma

Up

arkadaşınınsa alınabilir. biraz dost indirimi yapsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• Up
  • Bence değer yani iyi fiyat bir de kırmızıymış. Alınabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: SefaYaman444

Bence değer yani iyi fiyat bir de kırmızıymış. Alınabilir.

EF-S 18-55 IS || Kit yazıyor araştırdığıma göre normal kitden daha pahalı oluyor hocam daha iyi midir sizce? Ürünü şu anda aldım elimde. E ticaret sitemiz için ürün çektiğimiz stüdyoda birkaç resim çektim. Resimlerde beyaz cmk sını tamamen 0 olarak aldım. Canon 6d ile çekiyoruz normalde pek bir fark göremedim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SefaYaman444

Bence değer yani iyi fiyat bir de kırmızıymış. Alınabilir.

EF-S 18-55 IS || Kit yazıyor araştırdığıma göre normal kitden daha pahalı oluyor hocam daha iyi midir sizce? Ürünü şu anda aldım elimde. E ticaret sitemiz için ürün çektiğimiz stüdyoda birkaç resim çektim. Resimlerde beyaz cmk sını tamamen 0 olarak aldım. Canon 6d ile çekiyoruz normalde pek bir fark göremedim

Vallaha hocam banada bi merak bi heves geldi. 1 ay önce Nikon D5200 aldım. O yüzden Canon ve Canonun lensleri hakkında hiç bir fikrim yok. Canon'cu üstadlara sormanı tavsiye ederim :)
    Ama ister nikon ister Canon olsun. Bence Lens de makine kadar önemlidir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

Hayyamda sıfırı 950 lira.

Hocam hayyamda bunu buldum kırmızı.
    http://www.hayyamfototeknik.com/Canon-1100D-Fotograf-Makinasi-18-55-IS-II-Kit-Canon-Eurasia-Garantili,PR-1740.html
    Bir de bu var ama bu siyah
    http://www.hayyamfototeknik.com/Canon-1100D-18-55mm-DSLR-Kit-Fotograf-Makinesi-2-Yil-Resmi-Canon-Eurasia-Garantili,PR-3465.html

Renk için 300 lira fark vermeye değmez hocam.

• kırmızı olmasına gerek yok,aynı fotoğrafı çekicek zaten 2 el daha uygun bulabilirsiniz ya da 50-100 TL daha fazla biriktirip sıfır alabilirsiniz
  • O degilde kırmızı olunca noluyor? Valla bayan olsam bile almazdım sanırsam...

• Dediğim gibi kırmızının bir avantajı yok resim açısından ama satılırken aynı fiyata çok daha rahat satılır hatta biraz fazla bile satılabilir. Türkiyedeki satış fiyatları bile farklı. İngilterede de farklı fiyattan alınmış. Ürünün sıfırdan hiçbir farkı olmadığı için aldım sıfır da alabilirdim ama sonuçta arkadaşım satıyor makine sıfırdan farksız. Fotoğraf işinde gelişirsem elbet daha iyisini alacam elbet bunu da satacam. Satacağım zaman siyahtan daha avantajlı olduğunu düşündüğüm için aldım. Makinenin 850. resmini ben çektiim o derece temiz

Ayrıca şunu söylemeliyim ki normal bir ürün fotoğrafı için canon 6d ile 1100 d arasında fark bulamazsınız aynı lenslerle aynı ışık ortamında çekildiği durumda. Bugün ikisi ile de çekim yaptım fark yok ha açık havada ışıksız ortamda vs illaki fark olacaktır. Ve olayın % 90 lık kısmı lenste bitiyor. İşyerindeki diğer lensleri denedim öyle değiştiriyor ki fotoğrafı netlemeyi vs. En yakın zamanda netlemeli bir lens alacam işallah.

Cevap yazanlara teşekkür ederim. Soracaklarıma da geçeyim.
    http://www.n11.com/canon-18-55mm-icin-58mm-parasoley-58mm-polarize-filtre-P16263139
    Bu ürün gerekli birşey midir fiyatı iyi midir? Aldığıma değer mi?

Ayrıca ben temizlik işlerinden anlamam lensin temiz olması için ne yapmam gerekiyor cevap yerine link verirseniz de olur seve seve okurum. Tekrardan herkese teşekkür ederim.

• Linkini attiginiz polarize filtreden uzak durun daha dogrusu ucuzlarindan uzak durun.Yarardan cok size zarar vericektir ve fotoğrafin kalitesini dusurecektir.Parasoleyi alabilirsiniz ama yurtdisinda bu tur urunler daha ucuzdur.Aynisi bendede var ebaydan aldim.Yalniz 18 20 mm gibi araliklarda fotografin kenarlarinda siyahlik, kararti oluyor parasoleyden dolayi.

• 6D(Full Frame) ie 1100D yi karşılaştırmanız çok gereksiz ve saçma olmuş,6d birkere FullFrame,sensörü yeter,1100D nin 1600 ISO su 6D nin 12800üne karşılık geliyor zaten ,hep ürün fotoğrafı çekiceksen lumia 1020 al zaten 41mp en iyisi o (!)

ben şöyle diyip noktayı koyayım,fotoğrafçılığa yeni başlayıp,fullframe ile apsc karşılaştırıyorsunuz ve bu çok yanlış,bu forumda kimse 1100D ile 6D aynı diyemez,demez de,markIII ile 6D karşılaştırsan neyse de 1100D ile karşılaştırılamaz,ürün fotoğrafında aynı lens aynı ışıkta aynı sonucu da vermez,sensör kalitesi vardır,ISO noise si vardır,moire testleri vardır,dynamic rangesi vardır,2 makineyi yan yana koyup karşılaştırsanız neyse..

o zaman moda fotoğrafçıları alsın kırmızı 1100D(hem modaya da uygun kırmızı ya,)adamlar hata yapmıs FullFrame BODY ler alarak,zaten flaşları,aydınlatmaları var,1100D aynı sonucu verirdi (!)full frame neden varki 1100D hepsinden üstün (!)

• egemenkirpici kullanıcısına yanıt
    Hocam kızmanı anlıyorum ve seni haklı görüyorum. Demek istediğim aslında ürün açısından bakarsak ikisi de çok yakın resim veriyor. Hele bir web sitesinde bakacağın ürün için 72 dpi 400p çözünürlükte farkı anlamak çok zor olacaktır olay aslında lenste bitiyor demek istemiştim. Ürün çekimi için 6d alınacağına normal bir makine alınıp çok daha iyi bir lens alınabilir demek istemiştim yanlış anlaşılma için kusura bakmayın.
  • 6D + 50mm 1.8 bile çok iyi fotoğraflar verir,1100D den bile iyi olur,yeterki edit programı kullanın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.