anlasıldı kırdıran yok pekı bıse sorabılırmıyım bu kırmısı kutu en ezık kutu oluor demı 1,mavı 2,yesıl 3,kırmısı boyle oluor demı arkadaslar cunku kırmısı kutunun ustunde 3.drc yazıoda kafam karıstı ??
quote:Orjinalden alıntı: Hero_king anlasıldı kırdıran yok pekı bıse sorabılırmıyım bu kırmısı kutu en ezık kutu oluor demı 1,mavı 2,yesıl 3,kırmısı boyle oluor demı arkadaslar cunku kırmısı kutunun ustunde 3.drc yazıoda kafam karıstı ?? Evet öyle. Ben kırdırmıştım deep scar çıktı
quote:Orjinalden alıntı: LordCambaz nerden red treasure chest alıoz yaf=? defense war sonucunda kazanan tarafa veriliyor kırmızı kutu ve 3. derece evet
o ne ya? açıklayın pls quote:Orjinalden alıntı: onurdag89 quote:Orjinalden alıntı: LordCambaz nerden red treasure chest alıoz yaf=? defense war sonucunda kazanan tarafa veriliyor kırmızı kutu ve 3. derece evet
Ben geçen hafta 2 tane kırdırmıştım Birinden HellBreaker çıktı server cyper 5 gb ye satmıştım :D... Diğerinden rogue chıtın çıktı :D...
quote:Orjinalden alıntı: *LogosMania* konu acık beyler kırmısı kutu kırdıran warmı ???? Valla ben ''kırmısı'' kutu kırdırmadım hiç ama KIRMIZI kutu kırdırdım bana hep ezik itemler çıktı
quote:Orjinalden alıntı: kazoomlyer quote:Orjinalden alıntı: *LogosMania* konu acık beyler kırmısı kutu kırdıran warmı ???? Valla ben ''kırmısı'' kutu kırdırmadım hiç ama KIRMIZI kutu kırdırdım bana hep ezik itemler çıktı ben yazacaktım