Şimdi Ara

Kirlenen iPhone 4S kulaklığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler çok kullanmama rağmen kulaklığımın kablosu ve kulağa gelen kısımın kenarları, ceplerimden mi oldu artık bilinmez siyahlaştı. Kablo siyaha döndü resmen. Bunu temizlemenin bir yolu var mı ? Servise yollasam değişirler mi acaba.

• quote:

Orijinalden alıntı: Masdera

Beyler çok kullanmama rağmen kulaklığımın kablosu ve kulağa gelen kısımın kenarları, ceplerimden mi oldu artık bilinmez siyahlaştı. Kablo siyaha döndü resmen. Bunu temizlemenin bir yolu var mı ? Servise yollasam değişirler mi acaba.

Islak mendille biraz bastırarak temizlemeyi deneyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RustInPeace

quote:

Beyler çok kullanmama rağmen kulaklığımın kablosu ve kulağa gelen kısımın kenarları, ceplerimden mi oldu artık bilinmez siyahlaştı. Kablo siyaha döndü resmen. Bunu temizlemenin bir yolu var mı ? Servise yollasam değişirler mi acaba.

Denedim ama çıkmadı. Acaba alkol yada tiner benzeri bir şeyle temizlesem sorun olur mu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RustInPeace

quote:

Denedim ama çıkmadı. Acaba alkol yada tiner benzeri bir şeyle temizlesem sorun olur mu

İsterseniz deneyin ama işe yarayacağını sanmam.

• quote:

Orijinalden alıntı: serhansss

KUYU SUYU İLE PECETEYLE SİL ANINDA ÇÖZÜM :D

Komik
  • Şanpuan lı sıcak su ve sünger dene çıkar.

• at çamaşır makinesinde yıkansın.ben hep montun ya da kazağın cebinde atar yıkarım. şu ana dek 10 kez yıkanmıştır hala tıkır tıkır çalışıyor
    başta ses düzün çıkmıyor ama birkaç saat sonra normale dönüyor hemde tertemiz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 5s İlginç Şarj sorunu
    11 yıl önce açıldı
    iphone 6s yavaş şarj
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Havlumsu kalın bi beze şampuan dök sonra biraz ıslat ve temizle. Korkmana gerek yok bozulmaz merak etme
  • Şimdiye kadar 3 tane 4S kulaklığı eskittim hepsinin sonu seninki gibi oldu ne yaptıysam eski haline getiremedim.

• Çamaşır suyuyla temizle işe yarar
  • Bi tasa camasir suyu koyup gece bekletin, iyice gitsin sabah kalktiginizda sabunlu bi bezle silin bembeyaz olcaktir. Kulaklik icinde piezzo denilen sey vardir ve bu su gecirmez bi folyo vardir ustunde. Yikansin diye yapilmamistir ancak vardir hic bir tehlike dusunmeden yapin;)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne gerek var ki ? Çalışıyorsa sorun yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.