Şimdi Ara

KirkLeeHammet charımı çaldı :S (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
0
Favori
4.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [Y]ARİM -- 17 Ağustos 2010; 20:02:44 >

Orijinalden alıntı: SuMMerMaN

quote:

Orijinalden alıntı: Ultr@k@plan

yani o şerefsiz herife nasıl guvedin bilmiyorum.kendisi 15 yaşında liseli apaçinin tekidir

Arkadaşım nerden bilsin onun öyle birisi olduğunu?

Gerçi charı kaptıran arkadaş bir konu açsaydı takastan önce "bu kişi güvenilir midir?" diye,iyi kötü herkes cevap verirdi.Ama eminim o kadar referanstan sonra pek şüphelenmezdi.

ya abi forum ortamında belki daha konuşmadıgın 1 ınsanla alışverış yapıyorsun.Yahu ben 20 tllık alışverış yaptım yorulma.com 3 saatımı sıteyı araştırmaya harcadım bide okadar unlü site yani.sen bu arkadaşın mesajlarına baksan zaten guvenılmez oldugunu anlarsın.vallahi beleş yere kazıklanıyorsunuz ne dıyım

ayrıyetten konu dışındaki konusunda lise 1de 1 kere kalmıştır bu mal herif

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [A]narchy -- 17 Ağustos 2010; 20:05:28 >

If you have real paradise for gangsters, see ya there

• İsminde hayır yokmuş okumuyor bile neyse geçmiş olsun kardeş umarım istediğini alırsın.
    Bu arada neden arastırmadın falan diyorsunuz oruc oruc 1 haftadır charla ugrasıyordum 3 kere anlastık bulusma yerine gittim 2 saat bekledim gelen giden olmadı aradım telefonu yüzüme kapattılar bunlardan sonra ciddi bir alıcı bulmusken satmak istedim o yüzden bilgileri verdim referanslarıda vardı.Tamam bendede hata var herkesi kendim gibi iyi niyetli sanmam zaten hata.Bundan sonra bizde yabancılara gerektiği gibi davranıcaz o cocugunda peşini bırakmıyacağım.Adresini buldugum anda o görecek zaten yaptıgı şeyin cezasını bir iki ufak bilgi verirseniz gercekten yararı olacaktır.

Boom boom, bang bang, lie down, you're dead.

Steam: kaan0zer | Origin: ikista | Twitter: kaanoz3r | last.fm: kaan-ozer
  • Buraktan beklemezdim Alışverişimiz olmuştu,önce ben almıştım gerçi ama güvenilir birine benziyordu

@Alihan senin foyanı ortaya çıkaranlardan birini yanlış yazmışsın.Halit olmayacaktı ben olacaktım

Orijinalden alıntı: Ali Dogukan

Buraktan beklemezdim Alışverişimiz olmuştu,önce ben almıştım gerçi ama güvenilir birine benziyordu

@Alihan senin foyanı ortaya çıkaranlardan birini yanlış yazmışsın.Halit olmayacaktı ben olacaktım

Fakesiniz ya Kimin oldugunu anlamadım Foya derken sizin fake oldgnz'da var unutma arkadaşım

Orijinalden alıntı: Koman21

quote:

Orijinalden alıntı: AC DC

Bu adam eski üye falan değil. Kastığı post sayısına falan mı kandın bilemem ama üzüldüm senin adına.

Şimdi bu adama alışveriş için referans olanlar devreye girecek. Referans ve kefil olmanın ne demek olduğunu biliyorlardır umarım. İşi yokuşa sürerlerse önce hepsinin hesabı kapattıracaksın, suça ortak olmaktan. Zararın cok ciddi boyutlarda ise savcılığa gideceksin. Davayı açtıkdan sonra adresi her türlü bulunur. Dava durumunda donanımhaber yönetimi ip kayıtlarını savcılıga vermekle yükümlüdür.

Numan'a mesaj at hemen Ipsini faln bulsun adres falan versin sana.

Kirklee'den beklemezdim güven sağlamıştı forumda.Nadir güvendiğim adamlardandı iyi ki alışverişim olmamış.Tabi o olmayadabilir çalınmış olabilir msn-dh hesapları.

Dün mü ne birisi daha bu adam hakkında böyle bir konu acmisti. Ya da bu arkadaştı. Millet hemen konuyu açana yüklenmişti sen onu suçlu göstermeye çalışıyorsun belki? Gibisinden. Baktımda bir günde bayagi bi kişinin görüşü değişmiş. Neymiş herkese güvenmeyeceksin.

• geçmiş olsun birazda suç sende hiç anlamıyorum şu msn'deki takasları nasıl yapıyorsunuz
    güveniyorsunuzki , işte böyle dolandırılıyorsunuz .

DH RUOJA
  • Valla yorumlardan nasıl biri olduğunu az-çok tahmin edebiliyordum. Geçmiş olsun.
  • Yüz yüze görmediğin birine niye veriyorsun ki karakterinin bilgilerini? Burada her 10 kişiyi kafalayan adama güveniceksek ohoooo. Daima önce parayi alirim sonra gb , karakter ne verilecekse veririm. Sanal alemde kimseye güvenmemelisin umarim az bir zarar ile atlatmişsindir.
  • Bu arkadaş bir takasda aracı olmuştu 50 gb lik sorun çıkmamıştı şaşırdım açıkcası...
    Eski şifrem : k_4547203ddsa
    bir aşk şarkısı söylüyordun ki,
    birden sustun.
    düşmemek için saçlarına tutundu dünya..
  • karsi tarafida dinleyip ona gore degerlendirmek lazim
    msn kayitlari olsaydi daha net bisey olurdu ama

chari vermeden once burada bir topic acip gereken kisilerden onay alinca
    bilgileri verebilirdin.Sonuc olarak bu sekilde sonuc alacagini sanmiyorum
    Eğer insanlar dünyayı ve hayatlarını hayalsiz ve yanılgısız gerçekten olduğu gibi görebilseydiler, bir an önce ölmek için anında bir nedenleri olacaktır. Tanrıya inanmıyorum anlıyor musun, etrafına bir bak adamım acı içerisindekilerin feryat ve figanları kulağına çok hoş geliyor olmalı ben bunlardan tiksiniyorum. Varlığına inanmadığı birşeye küfredip duran köylü ateistlerden... Senin kardeşliğin acının kardeşliğinden başka birşey değil. Eğer bu acı arada bir geçer gibi olmayıp daimi olsaydı, bunun ağırlığı dünyayı evrenin duvarlarından söküp unufak oluncaya dek paramparça edip yaratıldığı ilk güne geri fırlatırdı. Kardeşlik, adalet, sonsuz hayat? Hadi ama adamım bana insanı ölüme ve hiçliğe hazırlayan bir din göster işte o dine katılabilirim ama seninkisi hayallerle, yanılgılarla ve yalanlarla dolu başka bir hayata hazırlıyor, insanı bir gün bile olsun ölüm korkusu olmadan yaşamamaya mahkum ediyor. Diğer hayattan korkmak yerine böyle bir kabusu kim tercih eder?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ClassRouGe

quote:

Orijinalden alıntı: AslanPaşa

quote:

Orijinalden alıntı: Ultr@k@plan

yani o şerefsiz herife nasıl guvedin bilmiyorum.kendisi 15 yaşında liseli apaçinin tekidir

+1 Kesinlikle @Ultr@ Kardeşimiz dogru soylüyordur bir zamanlar kendimi aydınlatmaya calısırken tüm forumu kışkırtıp amac sadece ona zarar gelmemesiydi ama arkadaş yanlıs yapmıs bana'da msnden Söverken şerefsiz oldugu her halikardan bellidir

Forumda bildigim insanlardan topladıgı referanslarla 4 kişi bole ün kazanmıştır..

@ClassRogue
    @HaLiT
    @KirkleHammet

Bunlar'la alışveriş onermiyorum

Sen önermiyorsun da , 30'dan fazla kişi öneriyor donanımhaber platformunda
    Neyse takıl , eski hırsızlardan olduğumu gün yüzüne çıkar , avatarımı dart'ına resim olarak bastırıp dart at

belki sen degilsindir classrogue yazmış rouge degil

• Geçmiş olsun arkadaşım. Konuyu baştan sona okudum gerçekten saçma sebeplerle kaybetmişsin charını...
    CPU: AMD Ryzen 5600x | Cooling: Scythe Fuma 2 | MB: MSI B450 Gaming Plus Max | GPU:EVGA Rtx 3070 FTW | RAM: Crucial 16GB 3800 @16-20-16-38 | SSD: JAMESDONKEY JD12 512GB NVMe | MONITOR: SAMSUNG LC24FG73 24' 144Hz 1Ms | CASE: MSI Mag Vampiric 010M | PSU: GIGABYTE G750H 750W 80 Gold | KEYBOARD: CORSAIR K68 Cherry MX Red Switch | MOUSE: RAZER Deathadder V2 | PAD: STEELSERIES Qck | HEAHPHONE: LOGITECH G PRO X
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.