Şimdi Ara

Kırklareli - Edirne

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iki şehir hakkında birkaç soru sormak istiyorum sizlere.
    Gezilecek yerler var mı?
    İnsanın canı çok sıkılır mı orada?
    Bu şehirlerdeki insanlar sıcakkanlı mıdır?
    Okulları nasıldır? (lise)
    Evleri geniş midir kiraları nasıldır?

Kısaca şehirler hakkında bilgi istiyorum.

• Gezilecek yerler var mı ? - Kırlarelinde YOK , Edirnede VAR
    İnsanın canı çok sıkılır mı orada? Kırklarelinde EVET , Edirnede HAYIR
    Bu şehirlerdeki insanlar sıcakkanlı mıdır? Kırklarelinde SICAK , Edirnede Soğuktur
    Okulları nasıldır? (lise) - Edirne , Kırklareliye göre kısmen daha kalitelidir.
    Evleri geniş midir kiraları nasıldır? NO COMMENT

Orijinalden alıntı: *Libertad*

Gezilecek yerler var mı ? - Kırlarelinde YOK , Edirnede VAR
    İnsanın canı çok sıkılır mı orada? Kırklarelinde EVET , Edirnede HAYIR
    Bu şehirlerdeki insanlar sıcakkanlı mıdır? Kırklarelinde SICAK , Edirnede Soğuktur
    Okulları nasıldır? (lise) - Edirne , Kırklareliye göre kısmen daha kalitelidir.
    Evleri geniş midir kiraları nasıldır? NO COMMENT

3 senedir edirnede okuyorum (üniversite)
    edirne insanları kesinlikle sıcakkanlıdır böyle birşeyi nerden çıkardın ?
    SİVAS/ZONGULDAK/ELAZIĞ TIP
    4 yıl önce açıldı
    Afyon
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben Edirne 'de Oturuyorum Fakat Hem Sıcakkanlı , Eğitim Düzeği'de güzel Evler Kira 'da Var Kendisinin'de olan Var Ama Edirn'de daha cok Gezilcek Yer Var .......... ;)

Kırklareli - Edirne

• her açıdan süper yerdir ben babaeskiliyim heleki insanı
  • ben 5 sene önce kırklarelindeydim haırladığım kadarıyla orda bir çay bahçelerinn olduğu uzun bir yol vardı sonunda tren rayları fln vardı hatta kumpir falana satılırdı bi ora var ztn bütün şehri 02 saatte gezersin
  • Edirne'nin insanları çok sıcaktır.Soğuk olanlar İstanbuldan gelenler
  • Kiraları şöyle söyleyim,Alpullu da 80-90 m2 + Bahçe bi eve 400 den fazla kira vermezsin buda maximumdur o kadar söyleyim kiralar aşırı ucuz,zaten araban yoksa hiç düşünme direk lüleburgazda bul bi ev.Az daha para verirsin yani.Dayım geçenlerde triplex evi 800e vermiş öyle düşün...
  • Edirne bence Türkiye'nin en kaliteli şehirlerinden biri.O kadar şehir gezdim en rahat Edirne.Resmen bir ütopya.İnsanları 10 numara kimse kimseye karışmaz.Saat gece 4 te kız geçer sokaktan kimse laf atmaz.İçen kendine içer kimseye rahatsızlık vermez.İkisini birleştir.Bir kız saat gece 4te içen erkeklerin yanından geçsin gram rahatsız etmezler.Hatta rahatsız olmasın diye kız orada bekliyorsa kalkıp giderler fln(Yaşandı)Evler süper yeni siteler kuruldu ve kurulmaya devam ediyor her bütçeye uygun küçük,orta,büyük evler var.Kiralar çok uygun.Lise giriş sınavlarında sürekli başı çeken bir şehir.Liseler kaliteli özellikle son 3 yılda düz liseler bile acayip düzeltildi yaka silkinen okullar üniversiteye öğrenci göndermeye başladı(Bkn:ben)Gezilecek yerler var.Tarihi mekanlar çok.Nehir kenarında süper yerler var.Çarşıda gezecek yer çok.Üniversite etrafı paso cafe fln.Şükrüpaşa mah. civarında gezilecek yerler var.Göletler var.O konuda sıkıntı yok yani.Başka sorun varsa cevaplayabilir.15 sene yaşadım şimdi üniversite için Bursa'dayım ama her fırsatta gidiyorum.İnş.kimse bu şehri keşfetmez de İzmir,İstanbul,Bursa,Ankara vs. gibi olmaz.

• EDİRNELİYİM KIRKLARELİDE ÜNİ OKUYORUM ALLAH BELASINI VERSİN KIRKLARELİ GİBİ LANET BİR YER GÖRMEDİM HİÇ BİR ŞEY YOK KARDEŞİM SAKIN GELMEYİN EDİRNEME KURBAN OLAYIM BEN
    If light cannot escape me, what hope have you ? Dotabuff | Steam - Diablo 2 | Dota 2

• quote:

Orijinalden alıntı: TheLabarna

bn kırklareli lüleburgazlıyım şöyle söyleyebilirim.Lüleburgaz kırklarelinin ilçesi olmasına rağmen şehir merkezinden daha gelişmiş.

Her lüleburgazlı bunu niye vurguluyor.Edirne kırklareli'ye göre çok daha güzel her bakımdan.Hem sen lüleburgaz'a gelmiyormuydun??

not:bende lüleburgazlıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArjesT -- 21 Mayıs 2010; 20:12:02 >
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.