Bildirim
Kırkayak beslemek istiyorum[YARDIM DH]
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Böyle kırkayak görsem evi terkederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bu 38ayak yalnız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi davidddd -- 4 Nisan 2015; 15:40:28 > -
Kafanız hayrolsun hocam
Yardım.
Eğer kırkayak bulamazsam yılan beslemeyi düşünüyorum.
Gaza geldim nerdeyse telefonu yere atıp ezecektim.
çiyan değil mi bu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bınada besleyen olsa bundan evı tasırım olm manyakmısın sen -
Pirana–tarantula–yılan–akrep
Mutlaka beslenmeli
Çin Kızılı, diğer taraftaki kızıllık yüzünden bu isim veriliyor. Eskiden insanların kulaklarına sokularak işkence etmek için kullanılırdı, şimdi ise uysallığından ve kolay beslenilebilir olduğundan evcil hayvan olarak kullanılıyor. Bu cinsi bulmanız biraz zordur. -
quote:
Orijinalden alıntı: BayAdonis
Hocam bu 38ayak yalnız
üşenmedim saydım harbiden de 38 ayağı varmış -
quote:
Orijinalden alıntı: Suzumiya Haruhi
Çin Kızılı, diğer taraftaki kızıllık yüzünden bu isim veriliyor. Eskiden insanların kulaklarına sokularak işkence etmek için kullanılırdı, şimdi ise uysallığından ve kolay beslenilebilir olduğundan evcil hayvan olarak kullanılıyor. Bu cinsi bulmanız biraz zordur.
Hocam kırkayak bulması zor. Yılanı beslemek zor geldi.
Az önce dere kenarına gittik ordan 2 tane yengeç buldum onları beslemeyi düşünüyorum.
Hocam ben tecrübeliyim bu konuda sana bi kaç tavsiye vereyim. Ben kamurana (Kırkayak a verdiğim isim) sabahları 3 adet tarla faresi, öğlene doğru atıştırmalık 4 5 adet Tarantula, ikindiden sonra da ince dilimlenmis at kafası, akşam da 1 adet ornitoreng bacağı (isteğe bağlı ekstra 7 8 hamam böceği) veriyordum. Gayet severek yiyordu yani. Tavsiye ederim
quote:
Orijinalden alıntı: DearDaily
Hocam ben tecrübeliyim bu konuda sana bi kaç tavsiye vereyim. Ben kamurana (Kırkayak a verdiğim isim) sabahları 3 adet tarla faresi, öğlene doğru atıştırmalık 4 5 adet Tarantula, ikindiden sonra da ince dilimlenmis at kafası, akşam da 1 adet ornitoreng bacağı (isteğe bağlı ekstra 7 8 hamam böceği) veriyordum. Gayet severek yiyordu yani. Tavsiye ederim
Peki komik arkadaşım.
git amazon ormanlarına ordan bulursun. ama Türkiyeye getirme
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X