Şimdi Ara

Kırıcı olmadan istifa etmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir arkadaşın ricası üzerine konuyu açtım benimle alakası yoktur yardıma ihtiyacı varmış yardımcı olursanız sevinirim.
    quote:

Herkese merhaba,persembe gunu kuzenimin en yakin arkadasinin oyun-muzik-kirtasiye dukkanina gittim.Bazi urunler aldim filan.Neyse annem dedi iste tum gun evde konsoluyla oynuyor kaldiramiyoruz filan dedi.Kuzenimin arkadasi da gelsin yaz bitimine dek calissin burada dedi.Bana da cazip geldi teklif musteriylr ilgilenme film tavsiye eme iste istedigim an oyun alma vs vs.Tamam dedim ben ve dun basladim.
    Dun sabah saat 10'da dukkana gittim.Geldikten 10 dk sonra kocaman raflari silmemi istediler tamam dedim 2 saat onla ugrastim.Ama ondan sonra midem bulandi basim agridi eve gittim cikardim filan(kahvalti etmedim uykusuzdum)
    Neyse bugun yine saat 10'da dukkana geldim.Bu sefer raflarin diger tarafini silmemi istedi 1 saatte hallettim.Gayet de guzel yaptim is disiplinim vardir.Sonra yerleri sildim 10 dkda.O bitti 15 dk dinlendim.Dinlenme odasindan ciktim bu sefer baska bir yeri silmemi istedi.En s.ktiri b.ktan yerlere girdim orumcek aglari bile vardi.Bir de ben ilk geldigimde her gun temizliyorum iste demisti.Neyse ben yine devasa raflari sildim her yerim kan ter oldu.Ondan sonra aciktim dedim kofte ekmek soyledi yedim 20 dkda.Tam dinleniyorum iceriden cagirdi kalemlerin bulundu kutulari ve kalemleri silmemi istedi.Ben yine yaptim iste 1,5 saatimi aldi.Ama gorseniz o kadar fazla ki kalemler.Ben yorgunlukla fazla dikkat etmedim.Az once bu yaziyi yazarken iceriden soylendi surada toz kalmis dikkatli ol vs vs diye.Tum gun sandalyede oturuyor kendisi.Bu arada bana onu sunu yap fiyen kisi kuzenimin arkadasi degil.2 tane magaza var oburundeki bir calisan.Aa iyi niyetli gibi oyle cok emir veriyor gibi degil.
    Yani demem o ki ben bugun en az 100 tllik temizlik yaptim oyle yordu ki.Hic bekleditim gibi bir is degildi.Yarin da islerimiz var diyor istemiyorum ben calismak.Kilo vermekten baska ise yaramadi.Parasinda da degilim isttifa etmek istiyorum.Kimseyi kirmadan nasil istifa ederim? Veya bir bahane bulabilir misiniz?
    Rengim benzim atti artik ellerim kipkirli hayatimda en cok bugun terlemisimdir herhalde.
    Aksama ss de koyarim.

• Bana da PM Yollamış, Bu Konuyu Görünce Açmadım
  • Bunun kibarcası mı kalmış

http://www.facebook.com/video/video.php?v=215190355178323

diyerek ayrılacaksın
  • 2 raf silmek zor geldiyse gercek bi isede girince zor gelir 2gune cikar ac kalirsin artik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seni ufakken calistirmamislar galiba.Neymis toz sildigi icin midesi bulanmis eve gitmia tey allahim yaa.Bide bilgisayar basindasin soyleniyo diyosun.Benim senin gibi kuzenim var suan 24 yasinda bos bos dolasiyor.

• Ohoo 2dk iş yapmak zor geliyosa ileride nasıl çalışıcaksın merak ediyorum...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    intihar etmemek için sebepler
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.