Şimdi Ara

Kırgızıstandaki olaylardan haberdar olan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haber izlemediğim için bilmiyorum ama babam oradaydı ve bugün döndü haberimiz bile yok sürpriz oldu bize. İç savaş çıkmış kırgızlarla özbekler arasında. Olay özbeklerin kırgız kızlarına asılması cafedeyken sizi bu masada yaparız vs gibi sözler söylemesine dayanamayan kırgız 2 oğlan kafalarını kesmiş özbeklerin sonrada özbek mahalleleri toplanıp çarşıda 40 50 silahsiz genci kurşunlamışlar . 2gündür şehir yanıyormuş köylerden toplanan kırgızlar şehre inmişler özbekleri avlıyorlarmış. Babam türkiyenin yolladığı uçakla dönmüş 160 kişilik bi uçak allahtan birşey gelmemiş başına özbeklere benziyor çünkü. (kırgızlar çekik gözlü azcık) 1 tane hindistanlıda öldürmüşler . Olaylar baya karışmış özbekler kırgız kızlarını rehin almışlar falan .. Yollarda herkez silahlıymış barikatlarla özbekler mahallelerini koruyorlarmış. Babam iyki kaçabilmiş allaha şükür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danger70 -- 16 Haziran 2010; 11:28:38 >

• dün haberlerde cıktı türklerin kaldıgı sokagın 1 arka sokagı özbeklerinmiş sanırım oraya saldırı yapıyorlarmıs soykırım gibi birşey sanırım haliyle bizimkilerde korkmuş özbeklerde resmi olarak 100-120 arası ölü denilirken gayri resmi 700kişinin öldüğü söyleniyor daha sonra askerler türkleri hava limanına kadar bırakmıslar diye biliyorum
  • dün gece bende izledim. allah yardım etsin valla oradan gelen türklerin anlattıklarını dinledimde kanım dondu resmen. sokakda yakaladıkları özbekleri kesip yakıyolarmış
  • Sabah bodrumdan cemal diye biri aradı telefonu ben açtım meğersem babamı görmüş foxtv'de işte konuştular falan ve evet babam anlattı oturdukları yerin karşı sokağıymış işte özbek mahallesi toplanırken görmüşler silah sıka sıka çarşıya inmişler babamlar kapıya barikat yapmışlar baya tırsmış . O Haber videosunu nerde bulabilirim acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: danger70

Sabah bodrumdan cemal diye biri aradı telefonu ben açtım meğersem babamı görmüş foxtv'de işte konuştular falan ve evet babam anlattı oturdukları yerin karşı sokağıymış işte özbek mahallesi toplanırken görmüşler silah sıka sıka çarşıya inmişler babamlar kapıya barikat yapmışlar baya tırsmış . O Haber videosunu nerde bulabilirim acaba?

ben trt türkde izlemişdim ama bir sitesine bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: meteor4in

dün haberlerde cıktı türklerin kaldıgı sokagın 1 arka sokagı özbeklerinmiş sanırım oraya saldırı yapıyorlarmıs soykırım gibi birşey sanırım haliyle bizimkilerde korkmuş özbeklerde resmi olarak 100-120 arası ölü denilirken gayri resmi 700kişinin öldüğü söyleniyor daha sonra askerler türkleri hava limanına kadar bırakmıslar diye biliyorum

sen mi Turksun ?

bence aynaya bak, kimin daha safkan turk oldugu ozaman anlasilir.

zaten her onune gelenin Turklugu anadoluya s1kistirmasindan dolayi, bugun iki ayni kokten gelme ozbeklerle , kirgizlar birbirini yemekte.
    bence olay o kadar basit degil. Nasil anadoludaki turk halkini alevi - sunni diye birbirine dusurduyseler, bugun aynisini kirgizistanda olmakta.
    Rusya o topraklara yeni bir amerikan ussu istemiyor, bu dogrultuda amerikanci kirgiz baskani indirtti. yerine yandasini koydu ve dun kirgizlar resmen ruslarda yani rus ordusundan yardim istedi. Ruslar kac yil sonra askeri olarak kirgiz topraklarinda soz sahibi olarak girecek.

bizim kisiliksiz yonetimler, gazzeye odaklansin.
    oraya buraya hep asker gonderdiler, gemiler yardimlar gonderdiler birazda bizden olana yardim etsinler ...

• işte Türkiyeyide aynen bu hale getirmeye calisiyor dış güçler

umarım başaramazlar

geçmiş olsun bu arada
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu ülkeden nefret ediyorum
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sağol. Babam direk röpörtaj vermiş sanırım şimdi söyledi hala aramaktayım videoyu bulursam paylaşıyım.
  • quote:

Sağol. Babam direk röpörtaj vermiş sanırım şimdi söyledi hala aramaktayım videoyu bulursam paylaşıyım.

baban esmer mi ?
  • Türkü Türke düşman ettiler ya ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bluedevil86
    sen mi Turksun ?

bence aynaya bak, kimin daha safkan turk oldugu ozaman anlasilir.

zaten her onune gelenin Turklugu anadoluya s1kistirmasindan dolayi, bugun iki ayni kokten gelme ozbeklerle , kirgizlar birbirini yemekte.
    bence olay o kadar basit degil. Nasil anadoludaki turk halkini alevi - sunni diye birbirine dusurduyseler, bugun aynisini kirgizistanda olmakta.
    Rusya o topraklara yeni bir amerikan ussu istemiyor, bu dogrultuda amerikanci kirgiz baskani indirtti. yerine yandasini koydu ve dun kirgizlar resmen ruslarda yani rus ordusundan yardim istedi. Ruslar kac yil sonra askeri olarak kirgiz topraklarinda soz sahibi olarak girecek.

bizim kisiliksiz yonetimler, gazzeye odaklansin.
    oraya buraya hep asker gonderdiler, gemiler yardimlar gonderdiler birazda bizden olana yardim etsinler ...
    hıslerıme tercuman olmussun hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Arcatera

Türkü Türke düşman ettiler ya ..

bizim geçtiğimiz yollardan geçiyolar işte 70-80 li yıllarda bizde aynıymışız.
  • Biraz esmer cok değil . Bu video'Da yok hay allah neyse .
  • Baya özbek ölmüş babamın dediğine göre. Haberlerdeki söylenenden daha çok
  • quote:

Baya özbek ölmüş babamın dediğine göre. Haberlerdeki söylenenden daha çok

evet dinledim dünki konuşmaları sokakda insan avlıyorlar diyolardı. yakaladıkları özbek kadına tecavüz falan sonra kesiyolar diyolardı gelenler.
  • Bu ülkede Medya batıya endekslidir.. O yüzden doğumuza olup biteni öğrenemeyiz.. Mesela Araplar veya gazze oldumu iş değişir tabi
  • O tecavüzler özbekler yüzündenmiş eski bir davaymış sanırım öç alma gibi. Mesela yağlama ve evleri tek tek arayıp insanları öldürüp sonrada evleri yakmaları özbekler yaptığı içinmiş.
  •  Kırgızıstandaki olaylardan haberdar olan?

Kırgızıstandaki olaylardan haberdar olan?

sununla beraber 300 tane birlik gondersinler bolgeye, ruslara mi birakicaklar ?
  • Allah yardımcıları olsun..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.