Şimdi Ara

KireçBurnuna Nasıl Giderim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
1
Favori
14.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler avcılar metrobüsten tarif ederseniz iyi olur arkadaslarla leyla mecnun setine gitcezde

• yukarı
  • bende merak ediyorum
  • Avcılar 34 metrobüsü ile zincirlikuyuya gel sonra beşiktaş meydana giden otobüslere bin. Beşiktaş meydandan 40B'ye bin. Kireçburnu'ndasın. 2 kere leyla ile mecnun için gittim, biri sabah biri akşam ikisinde de set saatini denk getiremedim. bir de haftaya gitcem inşAllah bu sefer yakalarım. :D
  • biriside bana tarif edebilirmi?
    ama ben mugladan gidecegim hangi otogarda ineyim hangi araca bineyim .
  • şöyle bişey buldum yarın gitcez

http://www.facebook.com/video/video.php?v=217600928336772
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismkdc

şöyle bişey buldum yarın gitcez

http://www.facebook.com/video/video.php?v=217600928336772

ben üsküdardan gittiğim için tersten düşündüm. direk zincirlikuyudan da 40B ye binebilirsin. Ama beşiktaş meydan ilk durak, o kadar yol boyunca oturursun işte fena mı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mudanya' ya nasıl giderim ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yukarı
  • ekip hergün kireçburnunda olmuyor. gidip göremeden dönmek de var. bugün mesela kireçburnunda çekimleri yoktu. o yüzden şans işi biraz.
  • Burnuna kireç sokarak
  • metrobüsle zinvirlikuyu'da ineceksin. Merdivenlerden yukarı çıkıp 40B'ye bineceksin

ekleme : Acıkırsan Tarihi Kireçburnu Fırını'ndan poğaça veya börek alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CARNIVALE -- 29 Eylül 2012; 1:43:11 >
  • Tarihi ayağına geçirmesinler usta bize
  • 40B neymiş hafız :D anlayacağımız dilden niye konuşmuyorsunuz :D
  • Siz gelin çaylar benden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çay Erdal Bakkalda İçilir

Siz gelin çaylar benden.

Kahkaha attım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kireçburnunda oturuyorum zincirlikuyu dan 29C ye bin son duraktan bi öncekinde in (spor tesisleri) orda mezarlık var onun yanındaki yoldan aşağıya doğru yürü erdal bakkalın ordasın ama eğer yürüyemem kaybolurum diyosan arkadaşında dediği gibi 40B ye bin kireçburnunda in :D ama o sahile götürüyo benim tarif ettiğim bakkalın oraya
  • Niye gidiyorsun AT mı var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

metrobüsle zinvirlikuyu'da ineceksin. Merdivenlerden yukarı çıkıp 40B'ye bineceksin

ekleme : Acıkırsan Tarihi Kireçburnu Fırını'ndan poğaça veya börek alabilirsin.

poğaça veya börek yerine evhamlı kurabiyeleri tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.