Şimdi Ara

Kiralık Sevgili Servisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumdaki açılan konulardan sonra sektörde böyle bir boşluk olduğunu gördüm. Aylık ücret karşılığında sizinle beraber vakit geçirecek, beraber eğlenecek hatta el ele tutuşabileceğiniz sevgililer olacak. Zevkinize göre sevgili seçebileceksiniz. Ama öpüşme ve sevişme yok. Sadece beraber vakit geçirme. Aylık ne kadar ödersiniz?

• Elimdeki kullanmadığım eski sevgililerimi size uygun ücretle kiralayabilirim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 200$

• quote:

Orijinalden alıntı: BUZ TROLÜ

Bu mesaj silindi.
    😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆

Aynen eskort daha mantıkli f/p olarak.

Geyik bi tarafa öpüşme sevişme yoksa sevgili olmaz o arkadaş olur dost olur sırdaş olur vs vs..
    E bunlar içinde para ödemeye gerek yok sonuçta bir mal satin almıyorsun hani aldığın hizmet diyorsanda o zaman keriz derler..
    Bu hizmet zaten ücretsiz veriliyor.. az sosyalleşirseniz ücretsiz bu hizmeti alabilirsiniz..

Hic birşey yapamıyorsan tek bir kisiye para vereceğine git bir yabancı dil kursuna yada ne bilim sanatla ilgili bir egitim olur seminer olur olurda olur yani önü açık bunun...

Ama yok hocam kimseyle kaynaşamiyorum...
    Kimse benimle takilmak istemiyor vs diyorsan. Veririm parasını istemesede takılır benimle diyebilirsin.

E ama o zamanda üstadın dediği gibi eskort daha mantıklı. 🤗

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piluthh -- 30 Ağustos 2019; 14:14:23 >

• Hmmm_Ok H kullanıcısına yanıt
    KMsi çok değildir inş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • su_şişesi kullanıcısına yanıt
    Fazla zorlamadan temiz sevişildi. Yürüyeni sağlam. Üst modele geçmek için kiralıyorum. Bütün bakımları yapıldı. Değişeni yok. Km düşüktür.

• quote:

Orijinalden alıntı: BUZ TROLÜ

Bu mesaj silindi.
    Evet haklısın. Bu sekilde aşırı çekingen arkadaşlarım var çevremde..

Ama şunu belirtim dil kursundan kastım kendini gelistirmesi degil kişinin.. aslinda bi nevi sosyalleşmesi.. bu tarz kurslar malum 5-10-15-20 kisilik sınıflarda oluyor. Orda yeni insanlarla tanışılabilir yani.. yada müzik kursuna gitsin. Yada stk üye olunabilir..

Alternatif çok aslında ama adım atılmıyor..
    Zaten bir tane girişken bir arkadaş edindinmi kendini ona birakcan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.