Şimdi Ara

Kiracım ile Ortak bir noktaya varamadık !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi forumlar arkadaşlar.Her zaman ki gibi kronik olarak kiracı ile ev sahibi anlaşamamazlığı yaşıyoruz.Yaklaşık kiracım 2 senedir evimde.Ve dün olarak kombinin arıza yaptığını ve 350 liralık bir masraf olduğunu belirtti.Şimdi evin demirbaşları ev sahıbıne aıt dıyor herkes.Tamam onda sıkıntı yok.Fakat kiracım yeni olsa 1-2 ay olsa da kombi hemen arıza çıkarsa karşılarım kombim sıkıntılıymıs kullanılınca arıza yaptı diye dert etmem , Fakat 2 senedir kullanıyolar.Sizce kime ait bu duruma göre masraflar ? ben ortak odenmesınden yanayım .



  • Selamlar hocam...Evet demirbaş ancak neden bozulduğu da önemli.Zaman aşımından kaynaklanan bir sorun ise mülk sahibine yani size kullanıcı hatasından dolayı olmuşsa kiracıya aittir.Bunu servis ile görüşmek gerekiyor.Sonuç itibarı ile siz kira gelirini elde ederken sadece kuru duvarı vermiş olmuyorsunuz.Evde kullanılan demirbaşların da bakımından sorumlusunuz.
  • Kiracının suçu uzun süredir aynı yerde oturuyor olması mı? Kiracına her ay yeniden evini (eksiksiz ve kusursuz) kiralıyor gibi düşün, her ay aynı kirayı alıyorsun ya.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.